• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne pişirsem?

Kizlar gunaydin nasilsinizz. Bugun ne yemek yapacaksiniz bana da fikir verin...oglen de bebisimi gormeye gidicem doktora:emir_bebek::anne::KK200:
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Çok heyecanlı bir şey ya çok güzel. Ben kuru dolma yapacağım bugün kıymalı. Yanına cacık ve turşu olur ama çorba yapıp yapmayacağıma daha karar vermedim.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Çok heyecanlı bir şey ya çok güzel. Ben kuru dolma yapacağım bugün kıymalı. Yanına cacık ve turşu olur ama çorba yapıp yapmayacağıma daha karar vermedim.
Sagol canim insallah,..ben bipmiyom valla ne yapacagima doktora gidim gelim yorulursam kolay biseyler yaparim sana afiyet olsun guzel menu

Sagol canim insallah,..ben bipmiyom valla ne yapacagima doktora gidim gelim yorulursam kolay biseyler yaparim sana afiyet olsun guzel menu
Teşekkürler canım. Yorulursun büyük ihtimal ben yorulur biraz uyurdum. Tavuk yiyorsaniz kanat al tavada az yağla kızart kısık ateşte yanına patates pilav makarna artık ne kolayına gelirse bir de salata mis.

Teşekkürler canım. Yorulursun büyük ihtimal ben yorulur biraz uyurdum. Tavuk yiyorsaniz kanat al tavada az yağla kızart kısık ateşte yanına patates pilav makarna artık ne kolayına gelirse bir de salata mis.
Cnm tavugu cok severdim hamile kalmadan once ama simdi yiyemiyorum aksine esim ve kizim da cok seviyor haftada 1 onlara yapiyorum kendime de baska bisey yapiyorum... 4 gozle bekliyorum arrik ne zaman yemeye baslarim diye:kk77::KK76::halay:

Cnm tavugu cok severdim hamile kalmadan once ama simdi yiyemiyorum aksine esim ve kizim da cok seviyor haftada 1 onlara yapiyorum kendime de baska bisey yapiyorum... 4 gozle bekliyorum arrik ne zaman yemeye baslarim diye:kk77::KK76::halay:
Kıyamam ya. Ben de et kokusundan rahatsız oluyordum ama yiyordum yine az az bebeğe lazımdı. Hmm o zaman sen kolayına ne gelirse yaparsın. Benim aklıma en kolay bu geldi yorgunsam aklıma bir şey gelmezse yapıyorum zaten buzlukta hep olur haftalık alışveriş yapar dolaba atarım ne lazımsa.

Bebis iyi canim... %90 kiz diyor ama benim yaramaz ne suratini gosteriyor ne de bacagini aciyor valla.. haftaya detayli ultrason var netlessin de ona gore hazirliklarimi yapim artik sicaklar cogalmadan
Tekrar ultrasona gideceğin zaman çikolata falan ye bebek içerde halay çekiyor sonra. Ama göstermiyorsa kızdır öyle derler. Benimki yüzünü kapatır şeyini gösterirdi erkek. Kız geç belli ediyormuş. Hayirlica kucağına alırsın inşallah

Tekrar ultrasona gideceğin zaman çikolata falan ye bebek içerde halay çekiyor sonra. Ama göstermiyorsa kızdır öyle derler. Benimki yüzünü kapatır şeyini gösterirdi erkek. Kız geç belli ediyormuş. Hayirlica kucağına alırsın inşallah
Yedim de aslinda.. ya bende kiz diyorum ama doktor tam gormeden bisey diyemem diyor bende tereddutde kaliyorum sonra. Hahahahah senin oglanda pek merakliymis canim gostermeye:halay:

Bu topik en çok ramazanda işimize yarayacak :KK51:

Görüyorum ve artırıyorum iftar telaşı hele sahur paniği içindeyken burası bir vaha gibi gelecek bize
Kız iftarlık çok güzel bir tarif var cağnım kankam
Küçük güveçlerde hazırlanıyor, çok uğraştırıcı değil ama tadı çokzel
Bir ara sana yazayım

Back
X