- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.540
- 798
Ooo pratik ve lezzetli tarif alırım bir dalKız iftarlık çok güzel bir tarif var cağnım kankam
Küçük güveçlerde hazırlanıyor, çok uğraştırıcı değil ama tadı çokzel
Bir ara sana yazayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo pratik ve lezzetli tarif alırım bir dalKız iftarlık çok güzel bir tarif var cağnım kankam
Küçük güveçlerde hazırlanıyor, çok uğraştırıcı değil ama tadı çokzel
Bir ara sana yazayım
Bizde aynısının makarna yerine pilav olanı varMercimek çorbası
Köfte
Makarna
Salata
Belki patates kızartılabilir.
Bizde aynısının makarna yerine pilav olanı var![]()
Makarna da çok yakışıyor zaten yanınaGüzel tesadüf olmuş, aslında pilav daha çok yakışır ama fazla yedik bu aralar sanırım![]()
Kızarsın çok yakışırMercimek çorbası
Köfte
Makarna
Salata
Belki patates kızartılabilir.
Makarna da çok yakışıyor zaten yanına
Kızarsın çok yakışır![]()
Bir patates kızartın sadece fazla olmaz. Guzel olur güzel2 kişiyiz fazlamı olur diye düşünmüştümama evet kızarsın
Ben patates manyağı olduğum için ne kadar olursa olsun az gelir bana ahshsn2 kişiyiz fazlamı olur diye düşünmüştümama evet kızarsın
Of of of pek lezizBenden de
Yuzuk corbasi
(Yine) kofte
Pirinc pilavi
Gavurdag salata
Sigara boregi
Yogurt
Tursu
Gavurdagi salatasi yerine patlican salatasi yaptim .... size de afiyet olsun canimOf of of pek lezizeminim çok güzel olacaktır.
Vayyyy patlıcan salatası süperdir. Nasıl yaptınız peki? Bir sürü yapılış şekli oluyor.Gavurdagi salatasi yerine patlican salatasi yaptim .... size de afiyet olsun canim
Patlican, biber ve domatesi kozleyip kucuk kuck dogruyorsun sarimsak yesil sogan maydanoz naneyi de ince ince kiyiyorsun. Icerisinie biraz siviyag tuz toz biber ve limon ktiyorsunuz ,,,himmm yeme de yaninda yat cok guzel oluyor bence deneyinVayyyy patlıcan salatası süperdir. Nasıl yaptınız peki? Bir sürü yapılış şekli oluyor.
Tamam bendensin ben de öyle yapıyorum. Of yarın ben de yapayım dur. Bazen yoğurtlu da yapıyorum patlıcanı o da guzel olur. Sadece közlenmiş patlıcan domates biber ve sarımsakla da yaparım ezme gibi hatta babagannus deriz o da acayip bir şey. Sanırım ben patlicani çok seviyorumPatlican, biber ve domatesi kozleyip kucuk kuck dogruyorsun sarimsak yesil sogan maydanoz naneyi de ince ince kiyiyorsun. Icerisinie biraz siviyag tuz toz biber ve limon ktiyorsunuz ,,,himmm yeme de yaninda yat cok guzel oluyor bence deneyin
Biz patlıcanı közleyip, tereyağında sarımsakla birlikte kavuruyoruz. “Dövmeç” diyoruzTamam bendensin ben de öyle yapıyorum. Of yarın ben de yapayım dur. Bazen yoğurtlu da yapıyorum patlıcanı o da guzel olur. Sadece közlenmiş patlıcan domates biber ve sarımsakla da yaparım ezme gibi hatta babagannus deriz o da acayip bir şey. Sanırım ben patlicani çok seviyorum![]()