- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.540
- 798
O da pek güzel olur. Namnamnam yenir.Biz patlıcanı közleyip, tereyağında sarımsakla birlikte kavuruyoruz. “Dövmeç” diyoruz
Bazen de aynısının, üzerinde sarımsaklı yoğurt olanını yapıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da pek güzel olur. Namnamnam yenir.Biz patlıcanı közleyip, tereyağında sarımsakla birlikte kavuruyoruz. “Dövmeç” diyoruz
Bazen de aynısının, üzerinde sarımsaklı yoğurt olanını yapıyoruz
Köftem biraz sert olmuş. Galetayı mı fazla kaçırdım acepO da pek güzel olur. Namnamnam yenir.![]()
Piuu erkeklerin en sevdiği menüKuru fasulye
turşu
Yoğurt
Karpuz
Bugün ki menüm
![]()
Piuu erkeklerin en sevdiği menü![]()
Ellerinize sağlıkÇok sever evet :)
Karpuzu geç diğerleri bebeklerim. Epeydir de kuru fasulye yapmıyorum sahi. Bir ara yapam da yiyek sizin elinize sağlık.Kuru fasulye
turşu
Yoğurt
Karpuz
Bugün ki menüm
![]()
Olabilir. Galeta fazla olunca sertlestiriyor. Yoğururken fark etmen lazımdı aslındaKöftem biraz sert olmuş. Galetayı mı fazla kaçırdım acep![]()
Karpuzu geç diğerleri bebeklerim. Epeydir de kuru fasulye yapmıyorum sahi. Bir ara yapam da yiyek sizin elinize sağlık.![]()
Ansjsn karpuz sevmiyon mu kızKarpuzu geç diğerleri bebeklerim. Epeydir de kuru fasulye yapmıyorum sahi. Bir ara yapam da yiyek sizin elinize sağlık.![]()
Benimkiler de pek sever baba oğul. Benim ufaklık hele tam turşucu. Ben karpuz sevmiyorum kavuncuyum. Şimdi de önümde var ama tam istediğim gibi değil. Erken daha ondan herhalde.Bende kış bitti anca yaptım
Adam çok sever yedi afiyetle
Off karpuz aşığıyım ben
:)
Çok acele yaptım dışarı çıkacaz diye.Olabilir. Galeta fazla olunca sertlestiriyor. Yoğururken fark etmen lazımdı aslında
Ciks sevmiyorum.Ansjsn karpuz sevmiyon mu kız
Aboo ayrı düştüğümüz nadir yiyeceklerden biri
Benim de minik erkeğimin sevdiği meyveyle aram yokCiks sevmiyorum.
Yine de guzel olmuştur afiyet olsun.Çok acele yaptım dışarı çıkacaz diye.
Hiç istediğim ayarda olmamış zaten
AA hiç olmadı. Neyse ki o karpuz da sever.Benim de minik erkeğimin sevdiği meyveyle aram yok
Kavun hiç sevmem. Karpuza bayılırım
Neyse bir tane anlaşamadığımız konu olsun nazar bomcuğu niyetineAA hiç olmadı. Neyse ki o karpuz da sever.
O senin yerine de yer bir şey olmaz. Gerçi ben yemiyorum diye karpuz almıyoruz eve tatillerde yiyorlar. Acep biraz bencil miyimNeyse bir tane anlaşamadığımız konu olsun nazar bomcuğu niyetine![]()
Bir miktar belkiO senin yerine de yer bir şey olmaz. Gerçi ben yemiyorum diye karpuz almıyoruz eve tatillerde yiyorlar. Acep biraz bencil miyim![]()