• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne pişirsem?

Tamam bendensin ben de öyle yapıyorum. Of yarın ben de yapayım dur. Bazen yoğurtlu da yapıyorum patlıcanı o da guzel olur. Sadece közlenmiş patlıcan domates biber ve sarımsakla da yaparım ezme gibi hatta babagannus deriz o da acayip bir şey. Sanırım ben patlicani çok seviyorum:kk77:
Evet bizde babagannus deriz nerelisin sen kiz

Burası tam benlik aslında yaa güzel fikirler alabilirim hem muhabbet de var. :) Bekar evi mutfağımdan size uyduruk tariflerimle de gelebilirim ehehe. Bugün kardeşim eve erken gelince o hazırlamıştı yemekleri, valla iyi oldu keşke hep hazırlasa.

Domates çorbası (Biz çorba içmeden duramıyoruz maalesef, yaz kış öyle alıştık)
Kremalı mantarlı makarna
Bir de yeşillikli havuçlu bir salata yapmış

Burası tam benlik aslında yaa güzel fikirler alabilirim hem muhabbet de var. :) Bekar evi mutfağımdan size uyduruk tariflerimle de gelebilirim ehehe. Bugün kardeşim eve erken gelince o hazırlamıştı yemekleri, valla iyi oldu keşke hep hazırlasa.

Domates çorbası (Biz çorba içmeden duramıyoruz maalesef, yaz kış öyle alıştık)
Kremalı mantarlı makarna
Bir de yeşillikli havuçlu bir salata yapmış
Pek güzelmiş menünüz :kk77:
Gel tabi, aramızda görmekten mutluluk duyarız. :KK19:
Hem evli hatunlardan tecrübe edinmiş oluyoruz :KK53:

Pek güzelmiş menünüz :kk77:
Gel tabi, aramızda görmekten mutluluk duyarız. :KK19:
Hem evli hatunlardan tecrübe edinmiş oluyoruz :KK53:

Hahaha aynen. Bekar olsam da evli gibiyim sorma, kırk yılda bir kardeşim yaparsa yapıyor yemekleri onun dışında hep bana kalıyor.

Hahaha aynen. Bekar olsam da evli gibiyim sorma, kırk yılda bir kardeşim yaparsa yapıyor yemekleri onun dışında hep bana kalıyor.
Benim de üni okurken öyleydi, yalnız yaşadığım için evli ve çalışan kadınlar gibiydim smsmsm
Şimdi de anneme yardım ediyorum gerçi, pek bir şey değişmedi :KK51:

Benim de üni okurken öyleydi, yalnız yaşadığım için evli ve çalışan kadınlar gibiydim smsmsm
Şimdi de anneme yardım ediyorum gerçi, pek bir şey değişmedi :KK51:

Şanslısın aslında, benim annem de hep yemek yapsa keşke ehehe. Ama annemlerle kalırken de annem çok yemek yapmazdı.

Şanslısın aslında, benim annem de hep yemek yapsa keşke ehehe. Ama annemlerle kalırken de annem çok yemek yapmazdı.
Snsjsn gittiğin yerin aşçısı sen oluyorsun o zaman ama güzel bir şey ya seviyorsan ve çok yorgun olmuyorsan tabi...

Neredesiniz ahali? Bugün cuma. Cumalari yemek yapmayı pek severim eşim ertesi gün ne götürecek derdim olmaz. Ben kanat makarna ve patlıcan salatası yapmayı düşünüyorum. Dün canım çekmişti. Siz neler yapacaksınız bakalım.:kk77:

Bizim belli değil henüz, olunca yazarım
Kanat çok severim, soslu yapıyorsun dimi tavada

Ya bugün bir sandviç yaptım kızlar müthiş oldu, Tasty videolarının birinde görüp yaptım. Denemek isteyen olursa diye tarif yazayım.

Mezgit fileto vardı dolapta. Onu çıkardım, parmak kalınlığında dilimledim. Un, yumurta ve galeta ununa bulayıp kızarttım. Kenara aldım. Bildiğin fish fingers oldu işte. Sonra sandviç ekmeklerini ortadan ikiye kestim, arasına biraz mayonez, küçük doğranmış kornişon turşusu, taneli hardal ve limon suyu ile sos hazırladım. Ekmeklerin bir tarafına bolca sostan sürdüm, üzerine roka ve marul yaprakları yerleştirdim. Onun üzerine hazırladığım balıklardan koydum, en üstüne biraz daha sos gezdirdim ve limon sıktım. Harika oldu, denemek isteyenlere tavsiye ederim. Balık yemeyen çocuklar da böyle yiyebilirler belki. :)

Off bayılırım. Subway sandviçleri gibi olmuş resmen ki orada favorim ton balıklı sandviçtir. Aynı malzemeleri koydururum hemen hemen
Ellerine sağlık deneyeceğim :kk77:

Edit: alıntılayamamışım :işsiz: Astoria Astoria

Off bayılırım. Subway sandviçleri gibi olmuş resmen ki orada favorim ton balıklı sandviçtir. Aynı malzemeleri koydururum hemen hemen
Ellerine sağlık deneyeceğim :kk77:

Edit: alıntılayamamışım :işsiz: Astoria Astoria

Cidden Subway sandviçleri gibi oldu yaa, ben böyle bir performans beklemiyordum. Denersen mutlaka bana da haber ver, merak ederim beğenip beğenmediğini. :)

Back
X