• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne pişirsem?

Yapıyordum yapmaz mıyım, ama unuttum, bayağı unuttum hemde...
Bir de elim acemi pratik değil
krankbettkb7qv7-gif.1318373
Hımmmm o zaman seni lorenztle aynı köşeye alalım Lorentz Lorentz neredesin yahuuu özledik valla bak gel artik:KK74:

Aaaaa öyle sessiz takipçi olmaz ama yahuuuuu bize tarif ver pratik şeyler söyle vardır mutlaka özel bir yemek salata meze tarifi hoşgeldin bu arada direk yemekten girdim ama:KK70:

dediğim gibi özellikli bir yemeğim yok

ama mesela dün mutfağa girdim. yayla çorbası, kremalı mantarlı tavuk sote, patlıcan musakka, fırında sebze kızartması, mozaik pasta, sütlaç, salata yaptım.

yani en azından 3 günlük yemek var evde

ayrıca öyle herkese göre yemek de yapmıyorum ben artık

genellikle akşamdan ertesi günün yemeğini yapmaya çalışıyorum

bazen çok yorgun oluyorum yapmıyorum valla

ama mesela dün mutfağa girdim. yayla çorbası, kremalı mantarlı tavuk sote, patlıcan musakka, fırında sebze kızartması, mozaik pasta, sütlaç, salata yaptım.

Menüye bak :kk77::kk77::kk77:

Daha ne olsun yahuuuuu:confused::confused::confused:

Pilav yemez bir salata arada kalanların yanına çorba çok nadir makarna yemiyor adam bir tek bulgur pilavı onuda hep yapmam yemek olur yanına patates kızartması soğan halkası humus daha çok meze tarzı şeyler yemeyi seviyor adam yahuu
Etçi ya ondan zaar. Benimki pilav ister. Yapmazsam sorar. Yardımcı yemek diyeyim daha doğru olur. Makarna vs iste. Ya canım acayip garnitürlü pilav çekti bezelyeli havuçlu ancak iki kaşık yiyebilirim ama olsun. Yarın pisireyim. Yanına ne iyi gider sence. Cesnili pilavlarin yanına yemek uyduramiyorum ya.

Etçi ya ondan zaar. Benimki pilav ister. Yapmazsam sorar. Yardımcı yemek diyeyim daha doğru olur. Makarna vs iste. Ya canım acayip garnitürlü pilav çekti bezelyeli havuçlu ancak iki kaşık yiyebilirim ama olsun. Yarın pisireyim. Yanına ne iyi gider sence. Cesnili pilavlarin yanına yemek uyduramiyorum ya.
Sebze yemeği tabiki barbunya fasulye hatta hatta kavurma bile olur ki kavurma pilav ikilisine bayilirim

Sebze yemeği tabiki barbunya fasulye hatta hatta kavurma bile olur ki kavurma pilav ikilisine bayilirim
İşte pilavın kendisi sebzeli olacak bezelyeli havuçlu. Belki köfte yapsam olabilir. Yarın et günü zaten. Bakalım ama o pilavdan yapacağım su an onu çok istedim:kk77:

evet bahsettiğiniz hanımefendinin konusunu bende okumuştum.

gerçekten çabası takdire şayan yalnız her ne kadar kendisine yazmamış olsam da

ifadesini çabasını çok beğenmiştim. :KK51:

Back
X