• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne pişirsem?

Kız fena mı olur şundan üj bej sene sonra siz harıl harıl menü yazarken, ben ayaklarımı uzatıp “kocam portakal soslu Pekin ördeği” yaptı desem :KK14:
Kocayı boşatacaksin bize en sonunda ahahahahhahahah portakallı ördek mii ahahahhahahaha:KK70:

Hırvat kısmına girmeye gerek bile yok italyan olsun çamurdan olsun pizza ve pesto soslu makarna hatta taze makarna tarifi isteriz :KK70:
aha:KK70::KK70:ahaha olayın içinde bir yabancılık olduğu belliydi:KK70:
kahveden anladım.
yoksa yemek seysini benim kocamda yapar.
misal geçen hafta palican musakka yaptı.:KK70:ondan iki hafta öncede fırında karisik sebze kızartma yemeği yaptı:cool:
ondan üç hafta öncede köfte yapmisti:KK70:
alismayim diye aralıklı yapıyor.
çok düşünceli canım yaa:KK64:

kahveden anladım.
misal geçen hafta palican musakka yaptı.:KK70:ondan iki hafta öncede fırında karisik sebze kızartma yemeği yaptı:cool:
Ay iyi ya yapıyormuş yine
Benim babam hayatta yapamaz bir şey

kahveden anladım.
Benimki de suyunu bile ayağına ister ama hakkını yemeyeyim bu ara yoruluyor diye yardımcı olamıyor yoksa hadi bi kahve yap içelim desem hayır demez hatta bugün gene diyeyim nımıssızın kahvesi de güzel oluyor:KK70:
Yoksa yemek yapmaz girip mutfağa mazallah totosu erir yoksa bir elde kumanda bir elde telefon kim tv karşısında yan gelip yatacak:KK71:

Gelelim bize yapsın birde bolonez soslu yapsın ben yerim 3 gün üst üste:KK70:
Eşimde öyle işte neredeyse hergün yapar
Sarımsaklı,soğanlı,pestolu,bademli
Lazanya için yaptığında,sosu fazladan yapar buzluğa atar
Hele bir tanesi var herkes bayılıyor o favorisi
Bense kokusuna bile tahammül edemiyorum
İsmi putaneska :olamaz: ayıp bir ismi var
Balıklı birşey:kusmuk:

Eşimde öyle işte neredeyse hergün yapar
Sarımsaklı,soğanlı,pestolu,bademli
Lazanya için yaptığında,sosu fazladan yapar buzluğa atar
Hele bir tanesi var herkes bayılıyor o favorisi
Bense kokusuna bile tahammül edemiyorum
İsmi putaneska :olamaz: ayıp bir ismi var
Balıklı birşey:kusmuk:
Tarif ver tarif bebeğim bakalım beğenecek miyiz biz tarif al gel yaz bize hepsini

Benimki de suyunu bile ayağına ister ama hakkını yemeyeyim bu ara yoruluyor diye yardımcı olamıyor yoksa hadi bi kahve yap içelim desem hayır demez hatta bugün gene diyeyim nımıssızın kahvesi de güzel oluyor:KK70:
Yoksa yemek yapmaz girip mutfağa mazallah totosu erir yoksa bir elde kumanda bir elde telefon kim tv karşısında yan gelip yatacak:KK71:
suyu ayağına istemede sıkıntı yok:KK70:
onu çok güzel ister:KK70:
eli çok lezzetlidir ve çok güzel yapar.
minik minik dograr tek tek uğraşır.
benim içim kiyilir o yaparken.
bana gösterir yaparken hee tamam derim.
sonra bir onun dogradigina bakarım
bir kendi dogradigima:110:
bu adam nasıl dogradiki diye biberi şekilden şekile sokarim:bicak:
beraber mutfağa girince çok keyifli oluyor ama onun yanında bütün eksiklerim ortaya çıkıyor:KK70:netten çok guZel tarifler bulur ben şimdi onu aynı yapamam kii deyince malzemeleri alır gelir yapar.
o yüzden arada diyorum ki
canimm hani su geçen yaptığın enfes
yemeye doyamadigim.içinde ne olduğu bile görünmeyen ama sadece lezzet yediğim yemek vardı ya.hadi bir daha yapiver:KK70:

suyu ayağına istemede sıkıntı yok:KK70:
onu çok güzel ister:KK70:
eli çok lezzetlidir ve çok güzel yapar.
minik minik dograr tek tek uğraşır.
benim içim kiyilir o yaparken.
bana gösterir yaparken hee tamam derim.
sonra bir onun dogradigina bakarım
bir kendi dogradigima:110:
bu adam nasıl dogradiki diye biberi şekilden şekile sokarim:bicak:
beraber mutfağa girince çok keyifli oluyor ama onun yanında bütün eksiklerim ortaya çıkıyor:KK70:netten çok guZel tarifler bulur ben şimdi onu aynı yapamam kii deyince malzemeleri alır gelir yapar.
o yüzden arada diyorum ki
canimm hani su geçen yaptığın enfes
yemeye doyamadigim.içinde ne olduğu bile görünmeyen ama sadece lezzet yediğim yemek vardı ya.hadi bir daha yapiver:KK70:
Ahahahha ilahi içinde ne olduğu belli olmayan ahahahahahhahaha Allah daim etsin mutluluğunuzu vallahi

Back
X