- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.543
- 798
Kesinlikle. Yemek düşünme derdi çok büyük ya. Bir de canım özel bir şey de istemiyor. Can çekse oh bunu yaparım dersin. O da olmayınca iş çetrefilli hale geliyor.Değil mi en güzel menü ertesi güne kalandır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle. Yemek düşünme derdi çok büyük ya. Bir de canım özel bir şey de istemiyor. Can çekse oh bunu yaparım dersin. O da olmayınca iş çetrefilli hale geliyor.Değil mi en güzel menü ertesi güne kalandır![]()
Kesinlikle. Yemek düşünme derdi çok büyük ya. Bir de canım özel bir şey de istemiyor. Can çekse oh bunu yaparım dersin. O da olmayınca iş çetrefilli hale geliyor.
Her işte böyle ama. Mesela iki hafta boyunca şu camları silmek lazım diye düşünüyorum gözümde büyüyor ha büyüyor. İşe giriştim mi bir cam 10-15 dakikada bitiyor; bu muymus ya diyorum sonra.Yapmaktan daha zor ne pişireceğini düşünmek. Zaten ramazanda hemen şişiyor insan, önce gözümüz doysun![]()
Her işte böyle ama. Mesela iki hafta boyunca şu camları silmek lazım diye düşünüyorum gözümde büyüyor ha büyüyor. İşe giriştim mi bir cam 10-15 dakikada bitiyor; bu muymus ya diyorum sonra.
Çok olmadi sileli ama gel gelelim yağmur yağdı lekelendi. Silerim hele acelesi yokO konuda bende yaralıyım :) benimde camların silinmesi lazım oy oyy![]()
Hamaratsin hamarat sadece caktirmiyorsunHamarat deyince hemen geldim hahaha o kadar hamaratım ki yaaaani sormayınDün totomu kaldıracak halim olmadığından lahmacun söylemiştik, bugün kumpir yapıcam borcamda. Yanına başka bir şey yapmam. Belki bir çorba yaparım, çorbasız duramıyoruz ama ne çorbası yapsam bilemedim.
Hamaratsin hamarat sadece caktirmiyorsunKöz biber çorbası yap. Geçen yaptım çok beğendik. Ya kapkeklerimin fotosunu atacaktım. Dosya büyük dedi. O nasil iş. Sinirlendim atmıyorum dedim.
![]()
Ben de yapmamistim. Tadı domatese benziyor zaten. Hazır közlenmiş biber vardı ondan kullandım. Dogruyorsun yağsız kavrulmuş unum üzerine ekliyorsun kavurup biraz yağ sonra su ben et bulyon kullandım et suyu olsa çok yakışırdı. Aslında bulyon kullanmıyorum yıllardır neyse. Pişince robottan çektiriyorsun. Biraz süt koyup kaynatiyorsun kabaca böyle bir şeyHiç yapmadım, nasıl bir şey köz biber alınca yapayım :) Domates yapıcam sanırım.
Ben de yapmamistim. Tadı domatese benziyor zaten. Hazır közlenmiş biber vardı ondan kullandım. Dogruyorsun yağsız kavrulmuş unum üzerine ekliyorsun kavurup biraz yağ sonra su ben et bulyon kullandım et suyu olsa çok yakışırdı. Aslında bulyon kullanmıyorum yıllardır neyse. Pişince robottan çektiriyorsun. Biraz süt koyup kaynatiyorsun kabaca böyle bir şey
Sagolasin canim. Nefis yemek tariflerinde gördüm ben de umutlu değildim esasen bayağı olumlu yorum görünce denedim ve şaşırdım. Benim minik sevmedi ama. Çocuk hiçbir şekilde biber sevmiyorGüzele benziyor ellerine sağlık, muhakkak deneyeceğim bir gün![]()
Yağğ yerim o miniğiSagolasin canim. Nefis yemek tariflerinde gördüm ben de umutlu değildim esasen bayağı olumlu yorum görünce denedim ve şaşırdım. Benim minik sevmedi ama. Çocuk hiçbir şekilde biber sevmiyor![]()
Banlanip giden sensin bizim suçumuz neYağğ yerim o miniği
Beni çok ilgisiz bıraktı, çohüzülüyom södksms
İnsan müstakbel sevdiceğini banlanınca bir sormaz mı, merak etmez miBanlanip giden sensin bizim suçumuz ne![]()
Erkek milleti işte. Guvenmeyeceksin. Menüde ne vardı anlat hele.İnsan müstakbel sevdiceğini banlanınca bir sormaz mı, merak etmez miah benim kara yazım ah benim makus talihim
Ben menemen yaptım. İftar menümdeki kendimce yenilikler yetti. Dün sucuk sote yapmıştım kendimce değişikti.Sahura değişik bir şey yapan var mı?