- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.538
- 798
Kız topigin amacı yaptiklarimizi yazmak zaten. Canımız isterse kalkar pisiririz ne olacak ki sen üzülme güzel anne.Yaa kizlar acaba yazmasak mi ne pisirdigimizi kotu oldum herkesin cani istemis amaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız topigin amacı yaptiklarimizi yazmak zaten. Canımız isterse kalkar pisiririz ne olacak ki sen üzülme güzel anne.Yaa kizlar acaba yazmasak mi ne pisirdigimizi kotu oldum herkesin cani istemis amaaa
Kiz valla hamilelikten dolayiKız kızartma yapıyorsan yanına domates sosu da olacak. Kabak patlıcan biber patates kizaracak. Ekmegin üzerine hepsini sırayla koyacaksın sonra üzerine sos ekleyeceksin. Ben buna lezzet dağı diyorum. Sonra nam nam yiyeceksin misss.
Tmm canimKız topigin amacı yaptiklarimizi yazmak zaten. Canımız isterse kalkar pisiririz ne olacak ki sen üzülme güzel anne.
Benim için sorun yok patatesler kizardi kabak da sıraYaa kizlar acaba yazmasak mi ne pisirdigimizi kotu oldum herkesin cani istemis amaaa
Yapıyorum şuan :)Kız kızartma yapıyorsan yanına domates sosu da olacak. Kabak patlıcan biber patates kizaracak. Ekmegin üzerine hepsini sırayla koyacaksın sonra üzerine sos ekleyeceksin. Ben buna lezzet dağı diyorum. Sonra nam nam yiyeceksin misss.
Teşekkür ettim.Vuuu menü güzel. Gerçi tarhana çorbası sevmem ama o kadar olur. Ellerine sağlıkben acıktım...
Afiyet olsun...Teşekkür ettim.
Tarhanayı sonradan domates çorbasına çevirdim yaa,benim de canım istemedi:)
Çok şükür doyduk bugun de
Naptiniz yediniz mi afiyet olsun..Yapıyorum şuan :)
Eline sağlık menü nefiss..Bugünki menü...
Mercimek çorbası
Etli nohut
Şehriyeli pirinç pilavı
Sarımsaklı,maydanozlu cacık...
Iyi canim afiyet olsunBenim için sorun yok patatesler kizardi kabak da sıra![]()
Tavuklu karnıyarık denemedim hiç. Ama eminim güzel olmuştur. Gerçi sebze çorbası da yapmadım. Bir türkü denk gelmedi. Menü güzel ama afiyet olsunBende yazamadım.
Bugün yemeğe kayınvalidem deydik.
Sebze çorbası
Pilav
İçi tavuklu fırında karnıyarık
Yoğurtlu semizotu
Kaşarlı patates püresi
İçecek vardı.
Yedim canım sağol hepinize afiyet olsun esimjn olmayisiyla bende iftar biraz geç başladı kizartmaya geç başlayıncaNaptiniz yediniz mi afiyet olsun..
Tavuklu karnıyarık denemedim hiç. Ama eminim güzel olmuştur. Gerçi sebze çorbası da yapmadım. Bir türkü denk gelmedi. Menü güzel ama afiyet olsun![]()
Olabilir aslında. Patlıcanın yakışmadığı şey mi varSaol canım çok güzel oluyormuş tavuklusu, yapmaya değer bence.
Olabilir aslında. Patlıcanın yakışmadığı şey mi var
Allah'ın bahşettiği büyük nimetlerden.Kesinlikle her türlü yemeği güzel oluyor
Bende denedim tavuğu küçük küçük doğrayıp güzel oluyor ama tavuk mu kıyma mi derseniz kesinlikle kıyma :)Allah'ın bahşettiği büyük nimetlerden.
Patlicanla et yemek dünyasının en uyumlu ciftidir.Bende denedim tavuğu küçük küçük doğrayıp güzel oluyor ama tavuk mu kıyma mi derseniz kesinlikle kıyma :)
Bende denedim tavuğu küçük küçük doğrayıp güzel oluyor ama tavuk mu kıyma mi derseniz kesinlikle kıyma :)