Bugün ne pişirsem?

Öyle canım. Buranın havası daha serin. Yeni yeni ısındı. Geçen yıl bu aralar karne vermeye gitmistik. Nasıl yağmur yagmissa yolları sel almıştı burada hey gidi. Bugün de çok sıcak yıldan yıla çok fark ediyor.

Bu yıl çık sıcak olacak sanırım
Neyse ki şükür klimalarımız var
Denizimiz var
Dünki gittiğimiz yerde donduk akşam
☀️☀️☀️

Çok güzeldi
Tıka başa doydum
Tatlı çeşitleri ve meyveleri çekmeyi unutmuşum
Semaverde çay
Çok güzeldi kuzu kavurma
Tavuk ızgara
Of of daha ne olsun. Afiyet olsun arada böyle güzel oluyor. Biz de Çamlıca' da bir yere gitmiştik iki gün önce. O da iyiydi bayağı. Eşime dedim sofra kurup kaldırma derdi olmadan yemek yemek ne güzel diye. İnsan dinleniyor:KK14:

Of of daha ne olsun. Afiyet olsun arada böyle güzel oluyor. Biz de Çamlıca' da bir yere gitmiştik iki gün önce. O da iyiydi bayağı. Eşime dedim sofra kurup kaldırma derdi olmadan yemek yemek ne güzel diye. İnsan dinleniyor:KK14:

Gerçekten öyle Her şey şahane sınırsız iftar menüsü düzenlemişler
meyvesi tatlıları sınırsız semaver yiyecekler Harika Yani güzel lüks bir yer Gerçekten iyi geldi bana Değişiklik her gün hazırla ye hazırla ye ☺

Gerçekten öyle Her şey şahane sınırsız iftar menüsü düzenlemişler
meyvesi tatlıları sınırsız semaver yiyecekler Harika Yani güzel lüks bir yer Gerçekten iyi geldi bana Değişiklik her gün hazırla ye hazırla ye ☺
Tabi ki canım iyi gelmez mi. Bakalım belki biz de çayımızı alıp parka gideriz akşam. Bu da olumlu bence:halay:

Ben bugün
Yağlama ( kayseri yöresine ait) yapıcam
Adı yağlama tadı enfes:kk77:
Bide hamur açmakla uğraşmıyorum hazır
Lavaş (tortilla) yapıyorum.
Bilenler vardır belki.
images (9).webp

Back
X