Bugün ne pişirsem?

2-3 yaş arası söz dinlemedikleri bir dönem...
Bendede var ondan:))
Asla söz dinlemez...
Herşeyi ben bilirim,ben yaparım havalarında:))

Amaannn hayatında peşinden koşacağın tek erkek varsın oğluşun olsun:KK200:
Öyle canım Allah canlarını sağ etsin peşlerinde kosariz yapacak bir şey yok. :anne:

Kizlar benimde dunden yemeklerim vardi bugun yemek uapmadim.. ama pazara gittim aldiklarimi yerlestirdim cok yorgunum uzaniyorum....

Kizlar gunaydin nasilsiniz... ben hala yataktayim kizimla....bebisimin tekmelerini dinliyorum... hic kalkasim da yok

Kizlar ne yemek yapiyorsunuz fikir verin banada yaaaaaaa
Ay ben de eve ayağımı yeni attım dinlendim yok çamaşır topla yok yıka şimdi serecegim topladıklarımi yerlestirecegim. Yemek de dertti buldum bir şeyler. Ama çorbaya karar veremedim. dünden kalan yemekler vardı az önce bitti hihi. Menüm şöyle:
Çorba( henüz belli değil belki soğuk ayran çorbası yaparım olmadı mercimek belki şehriye ya da başka bir şey)
Tavuk kanat ( ızgara tavada kizaracak)
Domatesli bulgur pilavı ( meyhane pilavı da deniyor galiba)
Kırmızı fasulye salatası
Turşu

Ay ben de eve ayağımı yeni attım dinlendim yok çamaşır topla yok yıka şimdi serecegim topladıklarımi yerlestirecegim. Yemek de dertti buldum bir şeyler. Ama çorbaya karar veremedim. dünden kalan yemekler vardı az önce bitti hihi. Menüm şöyle:
Çorba( henüz belli değil belki soğuk ayran çorbası yaparım olmadı mercimek belki şehriye ya da başka bir şey)
Tavuk kanat ( ızgara tavada kizaracak)
Domatesli bulgur pilavı ( meyhane pilavı da deniyor galiba)
Kırmızı fasulye salatası
Turşu
Himmmm guzel menu afiyet olsun valla o kadar sey yapamam ana yemek pilav olsun yeter

Kizartmanin domates sosu var mı bakalim. Her sarımsaklı yoğurt varsa o da olumlu :kk77: eline sağlık
Yok canim bugun ikisi de yok kizla canimiz ketcap mayonezli istedi bende bayagidir yemiyordum dedim hadi bugunde boyle yiyelim....

Back
X