- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.538
- 798
Olur canım o da yenir afiyet olsun.Yok canim bugun ikisi de yok kizla canimiz ketcap mayonezli istedi bende bayagidir yemiyordum dedim hadi bugunde boyle yiyelim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur canım o da yenir afiyet olsun.Yok canim bugun ikisi de yok kizla canimiz ketcap mayonezli istedi bende bayagidir yemiyordum dedim hadi bugunde boyle yiyelim....
Tavuk yap yanına kanat baget ya da nugget önceden yeteri kadar yemek kalmamışsa çok zor oluyor tamamlaması
Değil mi yani. Ey yemek artacaksan düzgün artTavuk dün vardı o bitti patatesler artmıştı. Aynen ertesi güne kalıyorsa yemek her çeşitinden kalsın uğraşmayalım![]()
Eline sağlık... Ben de soğuk ayran çorbası yaptım. Pilav pişiyor tavuklar da birazdan tavaya konacak.Bende
Fırında soslu patates
Tel şehriye pilavı
Yoğurtlu semizotu salatası
Eline sağlık... Ben de soğuk ayran çorbası yaptım. Pilav pişiyor tavuklar da birazdan tavaya konacak.
Hemen gönderiyorum bir de benden bonus iki kase olsun soğuk soğukÇok severiim soğuk çorbayıı
İsteriiim bir kase
Afiyet bal olsun
Hemen gönderiyorum bir de benden bonus iki kase olsun soğuk soğuk![]()
Ay yeni gördüm yarasin bebeeem... Ben yarın tutup tutmayacagim konusunda kararsızım. Reglin son günleri hep böyle oluyor ya bitip bitmediğine bir türlü karar veremiyorum. Ona göre gidip yatacağım ya da sahur için bekleyeceğim.Ohh ferahladım![]()
Ben daha uyumadım aslında uykum var ama işte..Ayy ben bugun yazmakta geç kalmışım
Mantar çorbası
Salçalı makarna
Karışık kızartma
Bugun oruç zordu.son günler zorlayacak sanırım.
Tabi herkes yedi içti uyudu de mi
![]()
Ben daha uyumadım aslında uykum var ama işte..
Daha direnip sahurdan sonra uyumak en iyisi. Öbür türlü insanin dengesi alt üst oluyor.
Benim de var,yoğun baş ağrısıyla geçti günüm.
Uyusam iyi ama şu saatten sonra uyuyup uyanmak zor geliyor.
Evde herkesler uyudu oysaki![]()
Dengeler kesinlikle bozuldu.
Sahurdan sonra uyuyorum çoğunlukla.
Sonra tüm gün tuhaf geçiyor.
Az kaldı..
Gidiyor caanım ramazan..
Güzel geçti.
Seneye erişmek nasip olsun![]()
Ay yeni gördüm yarasin bebeeem... Ben yarın tutup tutmayacagim konusunda kararsızım. Reglin son günleri hep böyle oluyor ya bitip bitmediğine bir türlü karar veremiyorum. Ona göre gidip yatacağım ya da sahur için bekleyeceğim.
Benim kerata otobüste uyuyor. Gündüz uyumuyor. Uykusuz kalıyorum haliyle.Benimde uyku düzenim bozuldu kızlar...
Sahura kadar yatamıyorum...
Öğlenleri ufak kızımla biraz uyumaya çalışıyorum...
Dengeler alt üst![]()