• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne pişirsem?

Menü sayılırmı bilmem ama memleketten tereyağı getirdim. Buralarda yokmuydu vardı tabii ama 900 gr kutu 36 tl benim herif onu asla almaz. Bu annemlerin hediyesi olunca yiyecek hıyar herif neyse sakinim :53:
3 yada 4 yumurta ile onu pişircem yanına üzüm çay kahvaltılık :D

Menü sayılırmı bilmem ama memleketten tereyağı getirdim. Buralarda yokmuydu vardı tabii ama 900 gr kutu 36 tl benim herif onu asla almaz. Bu annemlerin hediyesi olunca yiyecek hıyar herif neyse sakinim :KK53:
3 yada 4 yumurta ile onu pişircem yanına üzüm çay kahvaltılık :KK70:
Bence süper... Kahvaltiliga bayılırım.. hele bir de mis gibi doğal tereyağı.. tuzsuzsa balla da çok güzel yenir... Tuzlu ise yumurtaya devam...

Bence süper... Kahvaltiliga bayılırım.. hele bir de mis gibi doğal tereyağı.. tuzsuzsa balla da çok güzel yenir... Tuzlu ise yumurtaya devam...
Tuzlu annem tuzlamış yemeklik yapmış sağolsun :))
Teşekkür ederimm buyrun beraber olsun :)

Sağol canım inşallah. Hastalığı yoktu bildiğimiz kadarıyla, fenalaşınca hastaneye götürdük. Kanında üre yüksekliği saptandı hemde aşırı derecede. Böbrekleri zor durumda bugünde diyalize bağlamışlar
Allah şifa versin... İnşallah iyileşir kısa zamanda.

Selam hanımlar nasılsınız? Menüler belli oldu mu bakalım? Ben karar verdim.
Tavuk ciğeri sote
Bulgur pilavı
Cacık
Fırın sütlaç
Biz bugün mangal yapicaz
Ek olarak bunlari yaptim:
Pogaca
Pita ekmegi (balon ekmek)
Coban salatasi
Yesil salata
Kirmizi fasülye salatasi

Bugün;
Dünden kalan kuru fasulye
Bulgur pilavı
Tavuk sote
Salata

@hizuran benzeşiyor bugun menüler :KK66:
Evet menüler bayağı benzer... Bence sen de sütlaç yapmalısın olmadı muhallebi ihihii:KK48::KK48:

Back
X