- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.538
- 798
Çok güzel bence eline sağlık... Ben bugün kısır yapacağımyüksük çorbası
Mercimek köftesi
Semizotu salatası,ayran,yeşillik
Patlıcan turşusu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel bence eline sağlık... Ben bugün kısır yapacağımyüksük çorbası
Mercimek köftesi
Semizotu salatası,ayran,yeşillik
Patlıcan turşusu
Ellerine saglik cnm. Düsünüp yapman önemli. Eminim böyle de güzel olmustur :)Erkek arkadaşımın canı çikolatalı ıslak kek (yoksa ağlayan kek mi deniyordu ne deniyordu ayol krem şantili çikolatalı keke) çekmiş, saatlerdir onunla uğraşıyorum sürpriz yapayım da yesin diye. Boğa burcu bir de anacım boğazına düşkün adam. Koca bir borcam yapmışım elimin ayarı yok.Ne yapsam şimdi ben bunu, direkt borcamı alıp hastaneye mi götürsem yarın orada yerler mi ki? Yoksa birkaç dilimini kesip mi götürsem? Bir de krem şanti kıvamlı olmadı çikolata sosunu üstüne dökünce iyice bozuldu, ben de alacalı bulacalı desenler yaptım üstüne offf
Güzel olsun diye uğraştıkça beceremedim.
Bence hepsini götür bütünü bozulmasın.Evet yerler kalmaz bile.Erkek arkadaşımın canı çikolatalı ıslak kek (yoksa ağlayan kek mi deniyordu ne deniyordu ayol krem şantili çikolatalı keke) çekmiş, saatlerdir onunla uğraşıyorum sürpriz yapayım da yesin diye. Boğa burcu bir de anacım boğazına düşkün adam. Koca bir borcam yapmışım elimin ayarı yok.Ne yapsam şimdi ben bunu, direkt borcamı alıp hastaneye mi götürsem yarın orada yerler mi ki? Yoksa birkaç dilimini kesip mi götürsem? Bir de krem şanti kıvamlı olmadı çikolata sosunu üstüne dökünce iyice bozuldu, ben de alacalı bulacalı desenler yaptım üstüne offf
Güzel olsun diye uğraştıkça beceremedim.
Vuu menü çok güzel ben etli biber dolması pisiriyorum. Yanına salata ve cacık yaparım sanırım yeter bize.Tavuk sinitzel
Pirinc pilavi
Patates kizartmasi
Coban salata
Koz biber
Ayran
Bugunku menum boyle
Himmm sizinde guzel menu esim ve kizim sebze secmiyor haftasonu olunca tavukla etle idare ediyoruz.....Vuu menü çok güzel ben etli biber dolması pisiriyorum. Yanına salata ve cacık yaparım sanırım yeter bize.
Afiyet olsun ne kadar erken yatiyor kuzucuklarMercimek corbasi
Spaghetti
Kiyma kavurdum isteyenlere.. cocuklar yedi yatti.. sira bende:)
Maşallah erken yatmislar benim Kürt ortalığı dağıtma derdinde..Mercimek corbasi
Spaghetti
Kiyma kavurdum isteyenlere.. cocuklar yedi yatti.. sira bende:)
Ikisi yedi yatti kiz anami aglatmaktaMaşallah erken yatmislar benim Kürt ortalığı dağıtma derdinde..![]()
Ole alistirdim.. 7-8 gibi yatcsklar mecbur.. sabahta 6.30 da ayaktalar amaAfiyet olsun ne kadar erken yatiyor kuzucuklar
Benim oğlan çay bardağımı aldı kaçtı. Kurt işte adı üstündeIkisi yedi yatti kiz anami aglatmakta![]()
Kiz daa uyumadi ohffBenim oğlan çay bardağımı aldı kaçtı. Kurt işte adı üstünde![]()
Kaç yaşındaKiz daa uyumadi ohff![]()