Bugün ne pişirsem?

Benim 5 yasindaki yikamiyodu yuzunu el yikamayida sevmiyodu. soleye soleye alisti sukur. Pis bi insan olsun istemem ilerde
Son zamanlarda oldu bu. Önceden yemekten kalkar hemen banyonun yolunu tutar bizi çağırırdı el yıkamak için. Şimdi bir acayip. Sürekli huy değiştiriyorlar.

Son zamanlarda oldu bu. Önceden yemekten kalkar hemen banyonun yolunu tutar bizi çağırırdı el yıkamak için. Şimdi bir acayip. Sürekli huy değiştiriyorlar.
Aynen canim. Benim iki numarada abisi naparsa aynisini yapiyo deli ediyo bazen beni. Iyu olacagi varsada olmuyo:)

Haha ya o var birde bi oyuncak alcaz aynisindan istiyolar. Buyuk oglum takmis iphone x istiyomus bu sira. Dedim ben bulursam sanada alirim:)
Abovvv hemen de yüksekten uçuyor. Kerataya bak. Bizimki henüz pop pop diye top aldırma derdinde. Bir de balon.

Buyusun gorcen sende : ( kandirmak istemiyorum ama kslkip telefon alinmasinada bu yasta cok karsiyim
Yok canım daha çok ufak. İşte milletten görüp görüp istiyorlar. Bit de millet el kadar bebeye en pahalı telefonu aliyor. Öğrencilerimde görüyorum iPhone'ler havada uçuşuyor. Bir de gariban telefonuma bakıyorum. Vay arkadaş. Buradan seslenelim. Bacak kadar çocuğa böyle şeyler almayın ilerde baş edemezsiniz.

Yeşil mercimekli karnıyarık
Şehriyeli bulgur pilavı
semizotu salatası,yeşillik ve ayran
Haşlanmış mısır.

Yeşil mercimekli karnıyarık
Şehriyeli bulgur pilavı
semizotu salatası,yeşillik ve ayran
Haşlanmış mısır.
Eline sağlık. Yalnız yeşil mercimekli karnıyarık hiç duymadım. Tarif alırım beybi. Ben de menü yazayım epeydir ugramadim buraya
Yaprak sarma
Buğdaylı soğuk çorba
Salata
Dün de mercimekli bulgur soslu tavuk ve salata vardi

Eline sağlık. Yalnız yeşil mercimekli karnıyarık hiç duymadım. Tarif alırım beybi. Ben de menü yazayım epeydir ugramadim buraya
Yaprak sarma
Buğdaylı soğuk çorba
Salata
Dün de mercimekli bulgur soslu tavuk ve salata vardi

Yeşil mercimeği haşla soğuyunca içine,domates,soğan,sarımsak doğra,biraz salça kat,tuz,karabiber,pulbiber,biraz kimyon ve yağ dök karıştır,sonra kıymalı harçı nasıl dolduruyorsan patlıcanın içine doldur ister fırında ister ocakta pişir.Kimyon yemeklere güzel tat veriyor sevmiyorsan koymana gerek yok,bence lezzetli oluyor etliden hiçbir farkı yok bana göre.

Yeşil mercimeği haşla soğuyunca içine,domates,soğan,sarımsak doğra,biraz salça kat,tuz,karabiber,pulbiber,biraz kimyon ve yağ dök karıştır,sonra kıymalı harçı nasıl dolduruyorsan patlıcanın içine doldur ister fırında ister ocakta pişir.Kimyon yemeklere güzel tat veriyor sevmiyorsan koymana gerek yok,bence lezzetli oluyor etliden hiçbir farkı yok bana göre.
Sağolasın canım. Kimyon benim bir tanecik baharatım. Onsuz hayatı düşünemiyorum

Kizlar sayfalar almis basini gitmis.. Telefonum bozuk giremuyorum gecmisi de okuyamadim.. Telefon alana kadar idare edicem artik....nasilsiniz bakimmmm

Herkese merhabaaaa ben geldim sonunda :KK45: topiği açtıran ben gelmeyen ben oldum :oha:

Selam kizlar:)

Bugun icin yayla corbasi yaptim birde sebzeli pirinc pilavi yaptim. Bezelye havuc misirli. Bi tencere yerim bu pilavi cok seviyorum.

Selam kizlar:)

Bugun icin yayla corbasi yaptim birde sebzeli pirinc pilavi yaptim. Bezelye havuc misirli. Bi tencere yerim bu pilavi cok seviyorum.
Offf ben onun bezelye ve havuclusunu yaparım. Mısır hiç denemedim şahane olur kendileri. Eline sağlık. Ben tavuklu türlü bulgur pilavı cacık ve kurabiye yapiciimm. Kurabiye hamurum buzlukta dinleniyor. İlk kez deneyeceğim bakalım nasıl olacak?
Tavuğu cikarmasaydim menüyü değiştirir sebzeli pilav yapardım canım çekti he:kk77:

Offf ben onun bezelye ve havuclusunu yaparım. Mısır hiç denemedim şahane olur kendileri. Eline sağlık. Ben tavuklu türlü bulgur pilavı cacık ve kurabiye yapiciimm. Kurabiye hamurum buzlukta dinleniyor. İlk kez deneyeceğim bakalım nasıl olacak?
Tavuğu cikarmasaydim menüyü değiştirir sebzeli pilav yapardım canım çekti he:kk77:
Olsun onumuzdeki gunler yaparsin:) bende tavuklu pilav yapcaktim dedim bayadir sebzeli yapmiyorum yapim:) misirda katiyorum her zaman ve gercekten yemelere doyamiyorum : (

Malzememde artti galiba ilerleyen gunlerde ya bezelye yemegi ya da rus salatasi yaparim.

Tatli kurabiye mi yapicaksin?

Olsun onumuzdeki gunler yaparsin:) bende tavuklu pilav yapcaktim dedim bayadir sebzeli yapmiyorum yapim:) misirda katiyorum her zaman ve gercekten yemelere doyamiyorum : (

Malzememde artti galiva ilerleyen gunlerde ya bezelye yemegi ya da rus salatasi taparim.

Tatli kurabiye mi yapicaksin?
Yaparım inşallah. Ben bu pilavın yanına kofteyi çok yakistiriyorum. Köfte de yapmamistim epeydir. Pazar günü yapayım bari. Kurabiye de starbaks kurabiyesi diye geçiyor. Yazımını bilerek öyle yaptım ehe marka vermiş gibi olmasın:deli: tarçınlı cevizli damla çikolatalı.

Yazlık turşu kurdum 5 adet 1 kiloluk kavanoza bakalım tutacak mı:halay: akşamki menü ise mercimek çorbası havuç tarator köri li sebzeli makarna ayrıca domates soğanlı salata :KK200: ayrıca kremşantili halleyli tatlı

Back
X