Bugün ne pişirsem?

Yaparım inşallah. Ben bu pilavın yanına kofteyi çok yakistiriyorum. Köfte de yapmamistim epeydir. Pazar günü yapayım bari. Kurabiye de starbaks kurabiyesi diye geçiyor. Yazımını bilerek öyle yaptım ehe marka vermiş gibi olmasın:deli: tarçınlı cevizli damla çikolatalı.
Evet karbonhidrat sebze ve protein guzel olur koftede.. baktim netten guzel oluyo mu? Gerci bEnim belli tarifim vardir tatliya tuzluya.. guzel tutar baska tarif pek yapmam:))

Yazlık turşu kurdum 5 adet 1 kiloluk kavanoza bakalım tutacak mı:halay: akşamki menü ise mercimek çorbası havuç tarator köri li sebzeli makarna ayrıca domates soğanlı salata :KK200: ayrıca kremşantili halleyli tatlı
Ohh oh eline saglik:) niye tutmasin tutar hele bu havada:)))

22B0C908-83E0-45CF-BE1E-3AFBFAF3CFF1.webp
Ohh oh eline saglik:) niye tutmasin tutar hele bu havada:)))
Bizim ev 40 derece dışarı 46 desem

Yazlık turşu kurdum 5 adet 1 kiloluk kavanoza bakalım tutacak mı:halay: akşamki menü ise mercimek çorbası havuç tarator köri li sebzeli makarna ayrıca domates soğanlı salata :KK200: ayrıca kremşantili halleyli tatlı
Menü iyi daha ne olsun. Eline sağlık. Turşu iyidir çok severim.

Evet karbonhidrat sebze ve protein guzel olur koftede.. baktim netten guzel oluyo mu? Gerci bEnim belli tarifim vardir tatliya tuzluya.. guzel tutar baska tarif pek yapmam:))
Ben de tam bir meraklı sincabım hehe sürekli yeni tarif ararım. Valla kurabiye iyi oldu tadına az önce baktım şahane olmuş. Benim pomcik tipini beğenmedi galiba fındık istedi.:KK53:

Kızlar ya turşuya doğradığım biberler aşırı acıymış şuan ellerim haşlanıyor bi çözümünüz var mı:işsiz:

Back
X