bugün ne yapmalıyım onu çok özledim

Kusura bakma ama yuh yani !
Adama kene yapışmış, bunun ölümcül olabileceğini biliyorsun değil mi ???
6 gün önce adam sana aşkım benim diye mesaj atmış. Cevap vermeyen sensin.
Orada canıyla uğraşıyor, bir de senin doğum gününü düşünecekti ...

biraz ağır konuşmussum ama önemli değil. kene yapışmış canıyla uğraşıyor 3 gün olmuş öyle diyor bende 6 gündür aramıyor diyorum. tamam haksız ben olayım senin gözünde önemli değil canım... şu tlf nu bir açsa ben rahatlayacağımda olmuyor

Ben de diyorum ki 6 gün önce adam mesaj atmış sen cevap vermemişsin, o da tavır almış.

Bak ikinizde ders çıkarın, böyle tripler gerçekten çok yersiz... Ölseniz kalsanız haberiniz olmayacak birbirinizden yahu ...

Kesinlikle katılıyorum..
Kene olsada benim doğum günümü kutlasın, haber versin ne demek? Çok bencilce.
Arasın ''Sen beni aramadın ama ben hastayım haberin olsun.'' dese ben yalan söylediğini düşünürdüm naza çekmek için. :44:
Hala adamın hastalığına değil doğum gününü kutlamamasına sinirleniyosun.
Çocukca davranma lütfen.
Sevdiğin adam hasta olmuş ne doğum günü ne hediyesi.
En büyük hediye iyileşmesi olmalı.
Büyük geçmiş olsun.

bana saçma geliyor o aramadı bende aramadım mesajıma cevap vermedi falan filan... ergen tripleri gibi. ben öyle habire mesaj atmayı sevmem. bazen günaydın diye mesaj atarım anında güzel bi cevap gelir bazende cevap gelmez. aynı durum erkek arkadaşım içinde geçerli... mesajıma cevap gelmedi konusmıcam demek bana saçma geliyor. hem sevgilin seni aramadıysada sen ara ne olacak ki

bir kere şunda anlaşalım hanımmlar maalesef benim erkek arkadaşım beni zar zor arar ona sorsan gerek yok. ama ben onu sürekli ararım asıl ben onu aramasam o küser alınır ben alınmam o alınır neyse. her ne olursa olsun şuan onun için telaştayım üzgünüm ama tlf kapalı. bazılarınız karşı taraf hastalığını söyleyince naza çekiyor zannedebilir ben öyle düşünmem bana haber veriyor sonuçta çünkü bana haber verecek kimse yok

Hediye almaktan kaçmıştır
Benim sevgiliminde 3 ağustosta doğum günü
hala bişi almadım ya
Neyse o seni arayıp kutlamadıysa sende arama ne gerek var
Yani seni özleseydi doğum günü bahane ederdi demekki işine geliyor bu durum yada üzülmüyor kafası rahat...

ben onu herne olursa olsun doğumgününde ararım. çünkü kimsenin davranışını örnek alaraka bir sevgi yaşamak istemiyorum ve onu seviyorum kızsamda seviyorum onu.

en azından merak edip iyimisin diye mesaj atabilirdin diye düşünüyorum

canım bence artık üstüne gitme. kene olayı sakat iş. doğum gününün telafisini yaparsınız ama Allah korusun ona birşey olsa telafisi var mı? biz bayanlar için özel günler çok önemlidir ama sağlık her şeyden önce gelir. hastanedeyim dediğinde arasaydın keşke 2. mesajı atmasaydın bile. büyük ihtimal bozulmuştur. senin bileceğin iş tabi ama bence hatalısın.

ben şuan hastane de yatmadığını biliyoum aradım oradaki hastanleri ismi çıkmadı. Evde yatıyordur tedavisi hastanade bittince eve geçmiştir.

Birkaç arkadaş sormuş cevap vermemişsin aramızda gerginlik vardı diyorsun ciddi bir şey miydi neydi sen anlatmazsan bilemem.Ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla öyle şiddetli bir kavga falan etmemişsiniz.E o zaman sen ne diye çocuğun güzel günaydın mesajına cevap vermedin anlamadım? Gereksiz yere kapris yapmışsın o da haklı olarak bozulmuş muhtemelen tüm gün senden mesaj beklemiştir.Sen atmadıkça o da atmamış tabi ben de aynısını yapardım.Hele bir de ortada fol yol yumurta yokken bu saçma tribi 6 gün sürdürmen de cabası yani! Benim bildiğim çiftler ya ayrıldıysalar ya da karşılık konuşup ara verelim dediyseler bu kadar uzun süre haberleşmezler.Gerçekten çok saçma davranmışsın...

6 gün boyunca noldu öldü mü kaldı mı merak edip aramadığın gibi bir de hasta olduğunu öğrendiğinde hemen arayıp hatanı telafi etmeye çalışacağına hala tripli tripli mesaj atmışsın.Ben onun yerinde olsam bir daha asla senle irtibat kurmaz yüzüne bile bakmazdım hiç kusura bakma.

oyyyyyyyyyyyyy basit kolay yaşanana aşklarda çiftler birbirinin yüzüne bakmayabilir ama allah şükür bende durum böyle değil. her neyse artık geçmişteki sıkıntıları anlatıp konuyu daha açıklamak istemiyorum gece tlf şarjı bitmiş sabah msj atmış (araması daha güzel olursu ama neyse) ben aradım işteyim dedi nasılsın diye klonuştum anlattı canım şöyle böyle diye anlattı. işyerinde yoğundu bende evde temizlik yapıyordum annem kadın çağırdı inşaatta var ev içi,nde oturup uzun uzun konuşamazdım. bende tamam canım dedim yoğunum şuan ben seni iş çıkışı ararım dedi tmm dedik. işten çıkalı saatler oldu arayan yok.(( unuttu kesin aramayı. kadınlar gitsin ben ararım. tşkler bayanalar okuduğunuz ve yorumladığınıziçin

Hıhı evet basit kolay yaşanan aşklardan olmadığınız için 6 gün boyunca trip atmışsınız.Sevgilinize kolay gelsin gerçekten.

Herşey bir yana da, daha sevgili olup güya aşık olan 1 çift nasıl birbirlerinin sesini duymadan 6 gün kalabilirler? Daha da önemlisi bu herhalde. Kimin suçlu kimin haksız oldugu da değil. Ben hayvan gibi suçlu da olsa erkek arkadaşım bir şekilde mutlaka o bana ben ona ulaşırım öldü mü kaldı mı bişey mi oldu diye. Bugün 6 gün sesini duymayan adam/kadın evlenince napar ki?

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.... Bende de vardı böyle bir tip, hatta son ayrılığımız şu duruma o kadar benziyor ki ,bir an aaa bunu ben mi yazdım yoksa demedim değil.

Yani ben de öyleydim hep ondan kaynaklanan ufak huzursuzluklarda ben telefon açardım,çünkü küs duramam ben. bir sefer aramadım,aslında aradım da bir kere aradım yani peşine çok düşmedim ve o beni aramadı.Ve ne oldu biliyor musun öyle kaldı gitti.

Evlenme teklifi falan yapmıştı ve 4 yıldır birlikteydik.Aslında buna benzer iki ayrılık yaşamıştık yalnız bende artık sabır kalmadı istemedim artık.Yani seni de böyle gaza getiriyo olmayım sonuçta sevgilini tanımıyorum ama benimki mızmızın önde gideniydi.bir kaç defa çektim ama benden bu kadar dedim ve pasif bir biçimde ayrıldık.

Ha son gerginliğin sebebi de bu beni yarım saat arayla 2 defa aramış ve benim telefonum çekmemiş.Büyük ihtimal ilkinde metrodaydım ikincisi de bu aradı kapsama alanı dışındaymış sonra hemen bana mesaj geldi gelen arama diye, aradım soğuk soğuk konuştu.Hatta ertesi gün de aradım en son hadi bay falan derken çat diye yüzüme kapattı ,sonraki gün de aradım ve açmadı.Yani böyle bitti ya ,şaka gibi.

Ben onsuz yapamayacağımı düşünüyordum,onu hayatımın merkezine koymuşum ama anladım ki o beni koymamaış,benim onu sevdiğim gibi beni sevmemiş ,önemsememiş.Arada bi yalnızlığım depreşiyo ama böyle böyle telkin ediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…