şimdide tlf kapalı hey allahım ya bütün gece meraktan uyuyamam ihmalkar olduğundan kesin şarjıda bitti. hastaymış hastanede yatıyorsa hala dahada üzülüceğim. ben kendimi hala haklı görsemde onun hasta olmasına üzülüyorum her ne olursa olsun doğum günümüde kutlamalıydı ve bana hastalığını haber vermeliydi aramayan kendisi...
Kusura bakma ama yuh yani !
Adama kene yapışmış, bunun ölümcül olabileceğini biliyorsun değil mi ???
6 gün önce adam sana aşkım benim diye mesaj atmış. Cevap vermeyen sensin.
Orada canıyla uğraşıyor, bir de senin doğum gününü düşünecekti ...
biraz ağır konuşmussum ama önemli değil. kene yapışmış canıyla uğraşıyor 3 gün olmuş öyle diyor bende 6 gündür aramıyor diyorum. tamam haksız ben olayım senin gözünde önemli değil canım... şu tlf nu bir açsa ben rahatlayacağımda olmuyor
Kesinlikle katılıyorum..Kusura bakma ama yuh yani !
Adama kene yapışmış, bunun ölümcül olabileceğini biliyorsun değil mi ???
6 gün önce adam sana aşkım benim diye mesaj atmış. Cevap vermeyen sensin.
Orada canıyla uğraşıyor, bir de senin doğum gününü düşünecekti ...
bana saçma geliyor o aramadı bende aramadım mesajıma cevap vermedi falan filan... ergen tripleri gibi.ben öyle habire mesaj atmayı sevmem. bazen günaydın diye mesaj atarım anında güzel bi cevap gelir bazende cevap gelmez. aynı durum erkek arkadaşım içinde geçerli... mesajıma cevap gelmedi konusmıcam demek bana saçma geliyor. hem sevgilin seni aramadıysada sen ara ne olacak ki
Hediye almaktan kaçmıştır
Benim sevgiliminde 3 ağustosta doğum günü
hala bişi almadım ya
Neyse o seni arayıp kutlamadıysa sende arama ne gerek var
Yani seni özleseydi doğum günü bahane ederdi demekki işine geliyor bu durum yada üzülmüyor kafası rahat...
en azından merak edip iyimisin diye mesaj atabilirdin diye düşünüyorum
bir kere şunda anlaşalım hanımmlar maalesef benim erkek arkadaşım beni zar zor arar ona sorsan gerek yok. ama ben onu sürekli ararım asıl ben onu aramasam o küser alınır ben alınmam o alınır neyse. her ne olursa olsun şuan onun için telaştayım üzgünüm ama tlf kapalı. bazılarınız karşı taraf hastalığını söyleyince naza çekiyor zannedebilir ben öyle düşünmem bana haber veriyor sonuçta çünkü bana haber verecek kimse yok
canım bence artık üstüne gitme. Kene olayı sakat iş. Doğum gününün telafisini yaparsınız ama allah korusun ona birşey olsa telafisi var mı? Biz bayanlar için özel günler çok önemlidir ama sağlık her şeyden önce gelir. Hastanedeyim dediğinde arasaydın keşke 2. Mesajı atmasaydın bile. Büyük ihtimal bozulmuştur. Senin bileceğin iş tabi ama bence hatalısın.
Birkaç arkadaş sormuş cevap vermemişsin aramızda gerginlik vardı diyorsun ciddi bir şey miydi neydi sen anlatmazsan bilemem.Ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla öyle şiddetli bir kavga falan etmemişsiniz.E o zaman sen ne diye çocuğun güzel günaydın mesajına cevap vermedin anlamadım? Gereksiz yere kapris yapmışsın o da haklı olarak bozulmuş muhtemelen tüm gün senden mesaj beklemiştir.Sen atmadıkça o da atmamış tabi ben de aynısını yapardım.Hele bir de ortada fol yol yumurta yokken bu saçma tribi 6 gün sürdürmen de cabası yani! Benim bildiğim çiftler ya ayrıldıysalar ya da karşılık konuşup ara verelim dediyseler bu kadar uzun süre haberleşmezler.Gerçekten çok saçma davranmışsın...
6 gün boyunca noldu öldü mü kaldı mı merak edip aramadığın gibi bir de hasta olduğunu öğrendiğinde hemen arayıp hatanı telafi etmeye çalışacağına hala tripli tripli mesaj atmışsın.Ben onun yerinde olsam bir daha asla senle irtibat kurmaz yüzüne bile bakmazdım hiç kusura bakma.
zaten benimki sürekli aşkım canım diye aramaz genelde ben ararım artık yapısı böyle zorlamayım diye bende neden aramıyorsun demiyorum ama msj gelince dedimn ki hep ben arıyorum bu seferde o arasın msj atsın biraz ağırdan satayım kendimi dedim o yüzden aramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?