• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de diyet yapmak istiyorum, ilk hedefim önce hamile kaldığım kiloya, oradan da becerebilirsem tedavi öncesindeki kiloma dönmek🥹
Aslında çok bir kilom yok fakat benim hiç alışık olduğum kilolar değil, kendimi daha hafif ve yağsız hissetmek, oturunca göbeğimin kat kat katlanmasını görmemek istiyorum 🤣
Sizler sayesinde motive olurım belki 🙋🏽‍♀️

Kaç kilosunuz, hedefiniz kaç? Boyunuz kaç? İrade ve hareketle birlikte yapılabilir. Karbonhidrat ve şekeri bırakabilirseniz zaten, gerisi de bir şekilde geliyor.

Kaç kilosunuz, hedefiniz kaç? Boyunuz kaç? İrade ve hareketle birlikte yapılabilir. Karbonhidrat ve şekeri bırakabilirseniz zaten, gerisi de bir şekilde geliyor.
Aslında çok aktifimdir, düzenli yürüyüş de yapıyorum üç aydır. İki öğün besleniyorum senelerdir, atıştırma huyum da yok. Ama kilom kitlendi 62 de🥹 hedef once 60, sonra da mümkünse 55. Kendimi en mutlu ve fit hissettiğim kilo 53-55 arası. Daha altına düşünce çocuk gibi oluyorum, eşim de beğenmiyor öyle sjdjdjd

Aslında çok aktifimdir, düzenli yürüyüş de yapıyorum üç aydır. İki öğün besleniyorum senelerdir, atıştırma huyum da yok. Ama kilom kitlendi 62 de🥹 hedef once 60, sonra da mümkünse 55. Kendimi en mutlu ve fit hissettiğim kilo 53-55 arası. Daha altına düşünce çocuk gibi oluyorum, eşim de beğenmiyor öyle sjdjdjd
Kilonuz iyiyimiş, 62 da çok yüksek bir kilo değil bana göre, benim zayıf halim. Boy 152 cm bende, genelde hep 70-67 kilo civarıydım, geçen yıl sıkı bir diyetle 58 e kadar düştüm, sonra tekrar 67 leri gördüm, şu an 65 civarıyımdır sanırım, epey tartılmadım.

Kilonuz iyiyimiş, 62 da çok yüksek bir kilo değil bana göre, benim zayıf halim. Boy 152 cm bende, genelde hep 70-67 kilo civarıydım, geçen yıl sıkı bir diyetle 58 e kadar düştüm, sonra tekrar 67 leri gördüm, şu an 65 civarıyımdır sanırım, epey tartılmadım.
Ben de pek boylu sayılmam, klasik Türk kadini boyu 164 😬 bana sizinki gibi bir değişim lazım, çok güzel vermişsiniz vallahi

Her sokağa çıkmak bin tl olmuş gerçekten de. Yalnız olmadığıma sevindim desem 🥹
😬çantamda kolonya aramadım değil, gerçekten yer altımdan kaydı. Perşembe de arkadaslarla buluşacaktım vazgeçtim valla

Not:kesinlikle cimri degilim

Güzel vakit geçirdiyseniz değer 😅
Ama yani pazar harcadım.
Bugun yine.
E persembe de harcicam.(lptal ettim gerçi bugünu yasayinca😬)

Haftalık 4-5 harcıyorum neredeyse
Can sıkıcı olmaya basladi
Bes bin sonuçta farklı şeylere harcanıyor değil.
Tatlı kahve yemek. Hiç bişey yani. Evde de yerdik içerdik dıye yıkılıyor insan😬😬😬

Son düzenleme:
Back
X