Bir de sağlıklı beslenmeye geçtim ya ister istemez karbonhidrat alışverişi azalacak
Büyük de fena kilo aldı 77 kilo olmuş
Boyu beni geçti onun da sağlıklı beslenmesi için aburcuburu kesmem lazım

Ben de stok işini seviyorum. Mesela her daim hiç açılmamış 3 şişe yumusatici olur banyo dolabımda. Gıda harici de stok seviyorum o tuvalet kağıtları kıtlık çıkacak gibi yığılır muhakkak. İndirim gördüm mu çok kanıyorum sanırım o da tetikletiyor almaya beni

Aynen indirim aldatıyor
Bende geçen indirimde WC kağıdı kağıt havlu ped aldım stoklu su an
Süt alıyorum bazen koliyle bulunca mesela

Gördük mü dayanamiyoruz indirimleri

Bugün üstümden tir geçti
Sabah dokuzda kalkıp hazırlanıp evden çıktık. Terapiye gittim. Oradan avm ye uğradık kahvalti ve bir kac mağaza turu yaptık.
Bu hafta evdeki her şey bozulduğu için önce bir teknik servise kahve makinesini, sonra da başka bir servise robot süpürgeyi bıraktık
Supurgecinin orada biraz dolandık, English homeda indirim varmış dayanamadım bir kaç şey satın aldım
Sonra da baklava yaptırdık komşulara götürmek üzere. Uc ay oldu taşınalı, hala onlara çıkamamıştık, hep onlar uğramıştı. Tatlıyı alıp yarım saat diye çıktık çay tatlı börek derken akşamı etmişiz sohbetle. Onların gönüllerini hoş etmek bizim de hoşumuza gitti
Eve gelince de pespese iki film izledik, pert olmuşuz zaten.
Son kalan mecalimle bir kac sayfa kitap okuyup uyumaya calisicam
Simdiden herkese güzel pazarlar

Bugün ne yaptım
Sabah uyandım kahvaltı hazırladım annemle babamı uyandırdım kahvaltı yaptık bulaşıklar yıkandı ev temizlendi sonra hastane geldim ignemi yaptim alış veriş yapıp eve geçerim bi kahve mi içerim

Neler aldın ?

Ne iğnesi ?

Selam
Sabah gibi dizisine başladım üç bölüm izledim sarmadı bıraktım arkadaş önermişti ama bana hitap etmedi ne yazikki
Kahvaltıya patatesli yumurta ve kaşarlı tereyağlı tost yaptim
Bacaklı çorbayı yaptım
Karnabahar hasladim
Bebeği uyuttum kahve çay keyfimi yapıyorum
Büyük d çarşıda yemek yiyomus geziyor kurstan çıkıp geldi

Bugünkü menümde
Izgara biber kebabı salata patates közleme çorba

Patatesli yumurta bende sabah yaptım çok güzel oluyor

Kahvaltıdan sonra kari koca evi topladık süpürge yaptı eşim, arkadaşlarımız geldi çay tatlı fasli oldu. Bebek sevdim keyfim yerinde akşama yemek yok, ne pişireceğim de meçhul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…