• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yeter mi az mi çok mu
Çocuklar da var ya büyükler olsa da sonucta çocuklar diyet yapmıyor
Hep salata türü yapsam daha iyi ama

Başka önerisi fikri olan var mı ?
Tatlı sadece pasta mı var, belki yanına tatlı olarak 1 çeşit ekleyebilirsin, tuzlu çok fazla gibi, poğaça yerine kurabiye tarzı bişey.

Hepsi spor yapıp kilo vermeye çalıştığı için abartmiycam çünkü artanlari ben yersem ben de kilo alırım
Yaprak sarma
Lahana sarma
Sigara böreği
Arkadaş tavuklu salata getirecek
Kısır
Poğaça
Yas pasta
Başka da bilmiyorum ne yapsam daha temizliğim duruyor son dakikaci bir insan olarak ben
Ev göçüyor şu an
Çocuklar yani benimkini düşünerek yazıyorum
Poğaça sigara böreği ve pasta yer
Benim için bunları yemesi kâfi sonuçta eğlenmeye gidiyor oraya
yaş pasta varken de başka tatlı yapıp şekere boğmaya gerek yok
Mısır patlatırsınız sonra
Meyve olabilir

Ay bende bilemedim hem çok geç gelecekler
Çay ikram derken saat geçer
Sonrası icin kahve meyve çekirdek vs sıra gelir mi bilemedim
Diyete başlıyorum diye evde de bişey bırakmadım
Olunca dayanamıyor yiyorum çünkü
Oğluma sorayım sonrasında onun yiyeceği şeyleri alayım en kötü
Meyveyi ben yiyom genelde o da şeker
Bakalım artık temizlik bir bitseydi
İkramları yarın yapıcam zaten bugün temizlik anca biter

Gerek yok bence başka bir şeye

Katar gönderirsin gelenlere, fazla olanı, ya da komşun yok mu verecek?

Günaydın 🩷
Sabah 6 da kalktım
Bulaşık makinesini boşalttım
Sarmayı ve lahanayı pişirdim
Börekleri sardım
Büyüğün odasını sildim.
Mutfak sandalyelerini sildim .

Temizlik tam bitmedi
Banyo ve ara kaldı
Evden karınca çıkıp duruyor bu mevsimde nasıl yaşayıp geliyorlar anlamıyorum
Evi akşam supurdum sildim ama karınca dolu oldu yine
Basım ağrıyor
Gözlerim batıyor
Son dakikaci olma huyumu bırakmam lazım acilen
Günlerce gevşek gevşek duruyorum
Sonra bir anda sıkışıyorum iş güç
Planlı gitmeye başlasam keşke

Günaydın 🩷
Sabah 6 da kalktım
Börekleri sardım
Büyüğün odasını sildim.

Temizlik tam bitmedi
Banyo ve ara kaldı
Basım ağrıyor
Gözlerim batıyor
geçmiş olsun canım, çoğu işi toparlamış halletmişsin. Gerisi de hallolur, güzel keyifli bir gün olsun inşallah.

Günaydın 🩷
Sabah 6 da kalktım
Börekleri sardım
Büyüğün odasını sildim.

Temizlik tam bitmedi
Banyo ve ara kaldı
Basım ağrıyor
Gözlerim batıyor
Bu mevsimde karınca değişik hakikatten 🥹
Kolay gelsin, akşam kutlama için şimdiden iyi eğlenceler 🩷

Selamlar herkese 🩷
Dünden bugüne kalan işlerimi toparladım, sonra evi toparladım, robot da süpürüyor arkamdan :)
Bornozlari makineye attım, temizken max on dk git indiğimiz şeyler nasıl bu kadar hızlı kirleniyor hiç anlamıyorum 🤷🏽‍♀️🫠
Erzak dolabını indirip düzenledim, tarihi geçenleri attım, yarım paketleri kavanozlara aktardım vs.
Salon büfesinin bir kısım esyalarini da mutfağa yeni yapılan dolaplara aktardım, ferahladı resmen büfe de ☺️
Şimdi de bir kahve yapıp gelen kargomu acicam, kahvaltılık seti sipariş etmiştim o geldi.
Hava çok sogudu artık ama iki gündür yürüyüş yapmadım akşam çıkmak farz oldu 🥲

Selamlar herkese 🩷
Dünden bugüne kalan işlerimi toparladım, sonra evi toparladım, robot da süpürüyor arkamdan :)
Bornozlari makineye attım, temizken max on dk git indiğimiz şeyler nasıl bu kadar hızlı kirleniyor hiç anlamıyorum 🤷🏽‍♀️🫠
Erzak dolabını indirip düzenledim, tarihi geçenleri attım, yarım paketleri kavanozlara aktardım vs.
Salon büfesinin bir kısım esyalarini da mutfağa yeni yapılan dolaplara aktardım, ferahladı resmen büfe de ☺️
Şimdi de bir kahve yapıp gelen kargomu acicam, kahvaltılık seti sipariş etmiştim o geldi.
Hava çok sogudu artık ama iki gündür yürüyüş yapmadım akşam çıkmak farz oldu 🥲
Maşallah, bereketli birgün olmuş sizin için, temizlik, düzen sonrası gelen ferahlık hissi çok hoş değil mi? Dağınıkken de bir o kadar rahatsız edici.
Sabah ben de yürüdüm, sonra işe geldim, akşam pek bizim oralar müsait değil yürümek için. Akşam da kızlarla dışarı çıkacağız inşallah. Yine iş çıkışı belki biraz daha yürürüm. Çünkü tatlı yemeye gideceğiz :halay: Kilo da almışım, hiç bu kadar beklemiyordum, 64 dü en son hatırladığım, akşam 70 çıktım:sinirli::sinirli: Yesen olmuyor, yemesen olmuyor, bir garip dünya.

Maşallah, bereketli birgün olmuş sizin için, temizlik, düzen sonrası gelen ferahlık hissi çok hoş değil mi? Dağınıkken de bir o kadar rahatsız edici.
Sabah ben de yürüdüm, sonra işe geldim, akşam pek bizim oralar müsait değil yürümek için. Akşam da kızlarla dışarı çıkacağız inşallah. Yine iş çıkışı belki biraz daha yürürüm. Çünkü tatlı yemeye gideceğiz :halay: Kilo da almışım, hiç bu kadar beklemiyordum, 64 dü en son hatırladığım, akşam 70 çıktım:sinirli::sinirli: Yesen olmuyor, yemesen olmuyor, bir garip dünya.
O ferahlık hissi için yaşıyorum desem 😍 evimi dolaplarimi düzenli temiz gördükçe içim de duzenleniyor sanki regule oluyorum. Kesin psikolojik bir tanımı vardır bunun 😬
Ohh şimdiden afiyet olsun. Ne kadar yürürsek yürüyelim tam karşılığı kaloriyi yakamiyoruz zaten o tatlıların 🤣 o yüzden çok da kasmamak lazım sjdjjd.
Ben de bir sene içinde o kadar çok al ver yaptım ki bazı sagliksal sebeplerden, dolapta small medium hatta large beden geniş bir skala oluştu istemsizce 🥹 hep de olan alt bedenime oluyor, üstüm fiks 😬
Can sağlığı olsun diyelim, yine veririz insallah 🙏🏼

Doğum gününü kutladık
Çok güzel geçti
4 saat oturduk
Muhabbet çay kahve iyi geçti
12 yi geçiyordu gitmeleri
Bakicimiz ve iki arkadaşım iki tane de çocukları geldi
Baya az öz kişi kutladik
Bir arkadaşın çocuğu hastaydı hediyesini verdi
Diğeri satış ne salatayı yaptı söz vermişti ne haber verdi gelmiycem de demedi 😂

Menünün son halini sayıyorum

Peynirli sigara böreği çok güzel olmuş
Buğdaylı nohutlu yoğurtlu salata gibi yoğun kıvamlı yaptım
Hatay kısırı
Yaprak sarma
Lahana sarma
Sucuklu kaşarlı zeytinli poğaça
Ispanaklı pasta
Yaş pasta
Yas pastayı bakicimiz yaptı hediyesi

Doğum gününü kutladık
Çok güzel geçti
4 saat oturduk
Muhabbet çay kahve iyi geçti
12 yi geçiyordu gitmeleri
Bakicimiz ve iki arkadaşım iki tane de çocukları geldi
Baya az öz kişi kutladik
Bir arkadaşın çocuğu hastaydı hediyesini verdi
Diğeri satış ne salatayı yaptı söz vermişti ne haber verdi gelmiycem de demedi 😂

Menünün son halini sayıyorum

Peynirli sigara böreği çok güzel olmuş
Buğdaylı nohutlu yoğurtlu salata gibi yoğun kıvamlı yaptım
Hatay kısırı
Yaprak sarma
Lahana sarma
Sucuklu kaşarlı zeytinli poğaça
Ispanaklı pasta
Yaş pasta
Yas pastayı bakicimiz yaptı hediyesi
Sarmalar ve Hatay kısırı aseriyorum şu an 😍

Ohh maşallah, Sudemcim çok mutlu oldum güzel geçmiş. Hasta arkadaşına da geçmiş olsun. Satış da yaşamışsın, ama neyseki senin menül bol bol yetmiştir. Ellerine sağlık, nice güzel yaşlarınız olsun inşallah.

Biz de geçen hafta arkadaşla çıkacaktık, yoğundu o gün gidemedik, dün çıktık 2 arkadaşım ve 1 kızı vardılar, çok keyifli geçti, pastaneye gittik, çay tatlı eşliğinde muhabbet iyi geldi, giderken ve gelirken de boll oynamalık şarkılarla, enerjim yerine geldi vallahi, hızımı alamadım, eve gelince bi posta da tvden açıp oynadım. İyi geldi.

O ferahlık hissi için yaşıyorum desem 😍 evimi dolaplarimi düzenli temiz gördükçe içim de duzenleniyor sanki regule oluyorum. Kesin psikolojik bir tanımı vardır bunun 😬
Ohh şimdiden afiyet olsun. Ne kadar yürürsek yürüyelim tam karşılığı kaloriyi yakamiyoruz zaten o tatlıların 🤣 o yüzden çok da kasmamak lazım sjdjjd.
Ben de bir sene içinde o kadar çok al ver yaptım ki bazı sagliksal sebeplerden, dolapta small medium hatta large beden geniş bir skala oluştu istemsizce 🥹 hep de olan alt bedenime oluyor, üstüm fiks 😬
Can sağlığı olsun diyelim, yine veririz insallah 🙏🏼
oy ne güzel, ben çalıştığım için pek ev işine vaktim olmuyor, olduğunda da uğraşasım gelmiyor şahsen. Elimden geldiğince iişte yapıyorum. genel olarak dağınıktır ama evim, bir yeri toplayasıya öbür yer dağılıyor çünkü, ben de anlamıyorum. Hele o mutfaktaki gereksiz kalabalık.

oy ne güzel, ben çalıştığım için pek ev işine vaktim olmuyor, olduğunda da uğraşasım gelmiyor şahsen. Elimden geldiğince iişte yapıyorum. genel olarak dağınıktır ama evim, bir yeri toplayasıya öbür yer dağılıyor çünkü, ben de anlamıyorum. Hele o mutfaktaki gereksiz kalabalık.
Benim şansım evden çalışıyor olmak sanirim, kendi işimiz de olduğu için esneyebiliyorum. Yoksa evi yel alırdı 🤣bu arada bu kadar didinmeye çok çabuk dağılması kirlenmesi beni de üzüyor, aşırı nankör ev işi.
Bizimde sanırım en çabuk dağılan kısım mutfak. Ve sanki en toplu yer orası olmalı gibi hissettiriyor hijyen vs olarak.

Back
X