• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işi hiç bitmiyor ki
Ne kadar çok yaparsan o kadar çok yapasın geliyor
En iyisi mutlu hissedeceğin kadar yapmak🤣
Beni dağınıklık yormuyor🤣
Sonsuz döngü gerçekten 🤣
eskiden dağınıklık tahammülüm daha yüksekti, yaşla birlikte düştü eşiğim.
Üniversitede oda arkadaşımla sandalyenin biri giysi dagiydi mesela 🤣hey gidi

Sonsuz döngü gerçekten 🤣
Benim dolabım da üzerime yıkılırdı açınca🤣🤣
Şimdi çok şükür düzgün
Gerçi eşim olmasa benim hala yıkılabilir çok emin değilim kendimden🤣

Şimdi çok şükür düzgün
Benim de şu an alakası yok. Hatta renklerine kumaslarina göre siraliyorum dolapta. Annem evlenince şok olmuştu yillarca garezin bize miydi diye 🤣🤣🤣

Benim şansım evden çalışıyor olmak sanirim, kendi işimiz de olduğu için esneyebiliyorum. Yoksa evi yel alırdı 🤣bu arada bu kadar didinmeye çok çabuk dağılması kirlenmesi beni de üzüyor, aşırı nankör ev işi.
Bizimde sanırım en çabuk dağılan kısım mutfak. Ve sanki en toplu yer orası olmalı gibi hissettiriyor hijyen vs olarak.
Aslında evden haftada 1 gün çalışıyorum ama o zaman, daha çok yoruluyorum, evin işi ve işyeri işi birleşince, iş bitmiyormuş gibime geliyor.

Sonsuz döngü gerçekten 🤣
ay o kıyafet olayı hiç bitmiyor zaten, 3 leğen katlanacak var, ve kızım sağolsun hiç elini sürmez. bekliyor öylece bakalım.

Aslında evden haftada 1 gün çalışıyorum ama o zaman, daha çok yoruluyorum, evin işi ve işyeri işi birleşince, iş bitmiyormuş gibime geliyor.
Ya o ayrımı yapmak çok zor oluyor haklısınız. O seti çekebilmek zor. O yüzden çok fazla ofise geri dönen kadin arkadaşım oldu benim, evde kimse iş yaptığıma saygı gösteremiyor resmen diyip 😔

Bana annem şey demişti, aaa sen tuvalet yıkamayı nereden öğrendin 🤣🤣 dedim yıllarca seni gözlemledim herhalde sadece işime gelmediği için yapmıyordum 🥲🥲
Çok iyiymiş, valla süperr. Ne güzel ama bişeyler alıp da, şu anda yapmanız. Ben eskiden kızıma çok kızdığımda, Allah sana senin gibi evlat versin derdim :KK53: :KK53:

Çok iyiymiş, valla süperr. Ne güzel ama bişeyler alıp da, şu anda yapmanız. Ben eskiden kızıma çok kızdığımda, Allah sana senin gibi evlat versin derdim :KK53: :KK53:
Ben bir de tek çocuğum, biraz kiyamamazliklari da oldu ailemin yetistirirken. Annem başkasına karşı beni savunurken, bir ömür kendi evinde yapacak, varsın benim evimde yapmasın, derdi ☺️
Evlenip barklaninca o evin tamamen sizin olma hissi müthiş iyi geldi bana. İstersem mutfaktaki bir bardağı banyoya bile koyabilme gücü zehirledi beni 🤣 dedim kuralları ben yazıcam şimdi djfjfj.
Şakası bir yana hepsi vaktiyle güzel sanırım işte🫠 ergenlikte derli toplu olanını ben ailemde de çevremde de pek görmedim malesef.
Teyzem bankacı benim, yeni emekli oldu, yıllarca iki kızına her şeyi öğretmeye çalıştı bakın çok yoğun çalışıyorum kadin da yetişemiyor en azından kendi esyanizi kaldırın katlayın vs diye, inadina yapmadi o cimcimeler☺️

ay hiç inanamıyorum yaa, tertipli düzenli bir ev hanımı olacağına. yediğini bile yıkamaktan aciz :sinirli:
Bana da derlerdi
Yemek filan da yapamazdım
Annem anneannem ay sizi kimse eş diye almaz evinizi şey götürür filan diye

Yıllar sonra anneannem sağda solda bir yemek yapıyor çeşit çeşit döktürüyor diye konuşuyordu🙈
Hepsi yapılıyor nazı annesine geçiyor insanın🙈

Ohh maşallah, Sudemcim çok mutlu oldum güzel geçmiş. Hasta arkadaşına da geçmiş olsun. Satış da yaşamışsın, ama neyseki senin menül bol bol yetmiştir. Ellerine sağlık, nice güzel yaşlarınız olsun inşallah.
Menü komple kaldı nerdeyse herkes pastaya yüklendi dekor gibi oldu biraz pek yenmedi geç saat zaten
Bir de spordan geldiler
Çocuklar zaten istahsiz 🤣

He ya bu yaşta sacma sapan satış yasiyoz
Eşi benimle görüşmesini istemiyormus 🤣
Ne kadar çocukça şeyler ya
Önümüze geleni hayatımıza alirsak olacağı bu 🤣
Biz de geçen hafta arkadaşla çıkacaktık, yoğundu o gün gidemedik, dün çıktık 2 arkadaşım ve 1 kızı vardılar, çok keyifli geçti, pastaneye gittik, çay tatlı eşliğinde muhabbet iyi geldi, giderken ve gelirken de boll oynamalık şarkılarla, enerjim yerine geldi vallahi, hızımı alamadım, eve gelince bi posta da tvden açıp oynadım. İyi geldi.
Ohh miss ✌️👑kraliçe
Ev işi hiç bitmiyor ki
Ne kadar çok yaparsan o kadar çok yapasın geliyor
En iyisi mutlu hissedeceğin kadar yapmak🤣
Beni dağınıklık yormuyor🤣
Duzen bende seviyorum da o düzeni sağlayan ben olmuycam😅başkası sagkayacak ben keyfini surecem🤣
Sonsuz döngü gerçekten 🤣
Ya zeki insanlar dağınık olur diye kendimiz avutalim
Dün karar aldim misafir gelince stres oluyorum planlı gidecem diye
Eve gelene kadar sürdü verdiğim karar eve geldim ben yine aynı tas aynı hamam ,🤣🤣
Şimdi çok şükür düzgün
Ay evli bir arkadasim vardı onun evliyken de öyleydi
Benim de şu an alakası yok. Hatta renklerine kumaslarina göre siraliyorum dolapta. Annem evlenince şok olmuştu yillarca garezin bize miydi diye 🤣🤣🤣
Maşallah ya çok güzel
Ya o ayrımı yapmak çok zor oluyor haklısınız. O seti çekebilmek zor. O yüzden çok fazla ofise geri dönen kadin arkadaşım oldu benim, evde kimse iş yaptığıma saygı gösteremiyor resmen diyip 😔
Haklısınız
Hele çocuk da varsa evde çay kahve bile adam gibi oturup icemezsin
Bir de aslında sabah kalkıp saçını tarayıp,parfümünü sıkıp,dişini fırçalayıp ise gitmek insana iyi geliyor.
Yoksa evden çıkmayınca insan bunları bile ihmal ediyor
Ortam insana iyi geliyor
ay hiç inanamıyorum yaa, tertipli düzenli bir ev hanımı olacağına. yediğini bile yıkamaktan aciz :sinirli:
Ya bırak yapmasın diyecem bende yardım istiyorum oğulmdan
Ama annemin beni nazlamasini çok isterdim
Hep ben yokmusum gibi yaşadı
Bir kere al şunu da ye kızım
Sen de şunu seversin
Yahut bak senin için şunu yapıyorumunu gormedim
Ya da bir kez saçımı taramasını sarılması ne bilim ya nasıl bir ailede buyumusum bilmiyorum
Of of
Şimdi oğlumun her şeyini yapıyorum arada soylensemde keşke annem benim oğluma yaptigimin onda birini bana yapsaydı 😔
Ben bir de tek çocuğum, biraz kiyamamazliklari da oldu ailemin yetistirirken. Annem başkasına karşı beni savunurken, bir ömür kendi evinde yapacak, varsın benim evimde yapmasın, derdi ☺️
Evlenip barklaninca o evin tamamen sizin olma hissi müthiş iyi geldi bana. İstersem mutfaktaki bir bardağı banyoya bile koyabilme gücü zehirledi beni 🤣 dedim kuralları ben yazıcam şimdi djfjfj.
Şakası bir yana hepsi vaktiyle güzel sanırım işte🫠 ergenlikte derli toplu olanını ben ailemde de çevremde de pek görmedim malesef.
Teyzem bankacı benim, yeni emekli oldu, yıllarca iki kızına her şeyi öğretmeye çalıştı bakın çok yoğun çalışıyorum kadin da yetişemiyor en azından kendi esyanizi kaldırın katlayın vs diye, inadina yapmadi o cimcimeler☺️
Annenize 👏🧿

Bu saat oldu hala bulaşık kaldıramadım 🤷🏽‍♀️ çocuk gibi telefona örgüye filan daldim derken bu saat olmuş. Bugun nüfus müdürlüğünde biraz işim vardı ona git gel yemek yap hooop gün yine bitti 🫠 deli gibi de uykusuzum geceden, bu gece keşke 12 dedin mi uyusam 🤲🏼

Mutfak lavabosu tıkandı yaa
Bu evin giderinden nefret
Neyse az sabret kırdırıp yeniden yaptıracağım dedi eşim ama valla bıktım
Hayır birde bişey döksem atsam hiç içim yanmayacak🤦‍♀️

İçindeki su tamamen boşalsın açıcı dökeceğiz
Açılır inşallah

Mutfak lavabosu tıkandı yaa
Bu evin giderinden nefret
Neyse az sabret kırdırıp yeniden yaptıracağım dedi eşim ama valla bıktım
Hayır birde bişey döksem atsam hiç içim yanmayacak🤦‍♀️

İçindeki su tamamen boşalsın açıcı dökeceğiz
Açılır inşallah
Bu ara herkesten bunu duyuyorum desem. Gökyüzünde ne oluyorsa giderler pert 😒
Geçen hafta annemde usta vardı, zamanla contalar mi erimiş boru mu erimiş bir şey olmuş değişti komple mutfak lavabo giderleri. Pislik is bir de 🥲

Bu ara herkesten bunu duyuyorum desem. Gökyüzünde ne oluyorsa giderler pert 😒
Geçen hafta annemde usta vardı, zamanla contalar mi erimiş boru mu erimiş bir şey olmuş değişti komple mutfak lavabo giderleri. Pislik is bir de 🥲
Ya ilk taşındığımızda su bastı mutfağı
Dolmuş bütün borular
Açtık yenisini aldık filan
Ama ben çok dikkat ediyorum ne oluyor da tıkanıyor anlamıyorum😔

Annene de çok geçmiş olsun vallahi pis iş

Ya ilk taşındığımızda su bastı mutfağı
Dolmuş bütün borular
Açtık yenisini aldık filan
Ama ben çok dikkat ediyorum ne oluyor da tıkanıyor anlamıyorum😔

Annene de çok geçmiş olsun vallahi pis iş
Of durduk yere çıkan iş masraf çok can sıkıcı ya 🤷🏽‍♀️ insallah hemen hallolur sizinki de. Ben de inanılmaz ozenirim hiçbir şey atmamaya, keza tuvaletlerde de peçete bile atılmasına tahammülüm yok. Annemlerin öyle tuvaletinin tasmisligi var, saatlerce vidanjorler neler neler ugrasmistik 🙈 çok kötüydü müstakil evin de o işi berbat işte. Apt olsa da ayrı dert. Siz özenseniz komşunuz özenmese yine tıkanır vs

Menü komple kaldı nerdeyse herkes pastaya yüklendi dekor gibi oldu biraz pek yenmedi geç saat zaten
Bir de spordan geldiler
Çocuklar zaten istahsiz 🤣

He ya bu yaşta sacma sapan satış yasiyoz
Eşi benimle görüşmesini istemiyormus 🤣
Ne kadar çocukça şeyler ya
Önümüze geleni hayatımıza alirsak olacağı bu 🤣

Ohh miss ✌️👑kraliçe

Duzen bende seviyorum da o düzeni sağlayan ben olmuycam😅başkası sagkayacak ben keyfini surecem🤣

Ya zeki insanlar dağınık olur diye kendimiz avutalim
Dün karar aldim misafir gelince stres oluyorum planlı gidecem diye
Eve gelene kadar sürdü verdiğim karar eve geldim ben yine aynı tas aynı hamam ,🤣🤣

Ay evli bir arkadasim vardı onun evliyken de öyleydi

Maşallah ya çok güzel

Haklısınız
Hele çocuk da varsa evde çay kahve bile adam gibi oturup icemezsin
Bir de aslında sabah kalkıp saçını tarayıp,parfümünü sıkıp,dişini fırçalayıp ise gitmek insana iyi geliyor.
Yoksa evden çıkmayınca insan bunları bile ihmal ediyor
Ortam insana iyi geliyor

Ya bırak yapmasın diyecem bende yardım istiyorum oğulmdan
Ama annemin beni nazlamasini çok isterdim
Hep ben yokmusum gibi yaşadı
Bir kere al şunu da ye kızım
Sen de şunu seversin
Yahut bak senin için şunu yapıyorumunu gormedim
Ya da bir kez saçımı taramasını sarılması ne bilim ya nasıl bir ailede buyumusum bilmiyorum
Of of
Şimdi oğlumun her şeyini yapıyorum arada soylensemde keşke annem benim oğluma yaptigimin onda birini bana yapsaydı 😔

Annenize 👏🧿
Ay ben de yapıyorum da, kızım beğenip yemiyor bile, varsa yoksa zararlı şeyler😥inşallah aklını başına toplar.
Sen de çocuklarınla mutlu ol canım, geçmişi kabullenmekten başka yapabilecek hiçbir şey yok maalesef. Düşünmek üzülmek sana zarar verir.

Back
X