Allah beterinden korusun diyelim mazallah bence çoğu insan çok önemsemiyor ama herkesin çok çok dikkatli olması lazım trafikte

Ay benim kv iç çamaşırı bile yıkamaz öyle giyer etiketini söker
Anlatırız olmaz vs diye yok ona göre o daha düzgün yeni ya yıkanınca eskiyor sanki

Ama temiz evi de tekrar tekrar temizler öyle de temiz herkesin temizlik anlayışi da farklı işte müsriflik anlayışı gibi çok titiz diye bilinir salata yaptığı leğen ile cam siler
Yumurta haşladığı cezve ile süt ısıtır kahve yapar

Allah beterinden korusun diyelim mazallah bence çoğu insan çok önemsemiyor ama herkesin çok çok dikkatli olması lazım trafikte
Sürücünün mükemmel kullanması yetmiyor işte .
Baska bir arkadaş da köpeğe çarptı mesela
Çocuk hayvan aniden çıkıyor ve sen bişey yapamıyorsun şans tamamen

Bazen çok hata yapıyoruz bişey olmuyor
Çok dikkatli oluyorsun kaza oluyor

Ahaha hiç güleceğim yoktu
Herkesin huyu çeşit çeşit vallahi de. Benim kayınvalidemin de değişik huyları var annemden hiç alışık olmadığım. Temiz pak insandır allahı var ama onda da yakaladığım bazı şeyler oluyor benim de. Ayrı evlerdeyken çok da takmiyorum artık ama yazlıkta bir ay filan beraber kalıyoruz yazları, o zaman bazı şeyleri tiklendiriyor beni

Aynen öyle
Seneler evvel önümüze kopek atladı. Bir hafta kendimize gelemedik. O arabadan inişimiz kopegi kenara alışımız filan çok travmatikti. Paniğimizi görünce insanlar yardıma koştu allahtan yoksa eşim bayiliyordu tansiyonu düştü korkudan. Arkamizdakilerle zincirleme gidicektik öyle zor durduk ki.
O yoldan her geçtiğimizde fena olur hala içim. Öyle kötü atladı ki birden.

Ya mesela WC ye girmesiyle çıkması saniye sürüyor ben soruyorum elini yıkadın mi diye Allah'tan bulaşıkları elinde yıkamayı seviyor da bol bol gün içinde eli sabun köpük görüyor bulaşık sayesinde
Namaz da kılar 5 vakitte duru su da olsa suya değer eli
Ama temiz cami silmesi aşırı saçma ya
Her ay perde yıkar cam siler
Evde kimse yaşamaz boş ev yine ayda yıkar siler

Anneler ve cam silme meraklari
Ben o konuda çok kötüyüm malesef cam kapı silme işini çok öteliyorum süresini söylesem rezil olurum ajdjdjd

Anneler ve cam silme meraklari
Ben o konuda çok kötüyüm malesef cam kapı silme işini çok öteliyorum süresini söylesem rezil olurum ajdjdjd
Benim küçük bütün odaların duvarlarını boyadı ev rezil oldu sil sıl bitmiyor kolum ağrıyor artık en son pes ediyorum çıkarken boyaticam napiyim

Benim küçük bütün odaların duvarlarını boyadı ev rezil oldu sil sıl bitmiyor kolum ağrıyor artık en son pes ediyorum çıkarken boyaticam napiyim
Ay canı sağ olsun ya kıyamam ben de bebekken rujla duvar boyamisim annemdeki cinneti düşünün ajdjdj. 32 senedir dinliyoruz bu anıyı. Naptin deyince de resim annemmm demişim

Ay canı sağ olsun ya kıyamam ben de bebekken rujla duvar boyamisim annemdeki cinneti düşünün ajdjdj. 32 senedir dinliyoruz bu anıyı. Naptin deyince de resim annemmm demişim
Büyük en azından sadece kendi odasını boyardi.
Bu bütün evi boyadı şaka gibi

Büyük en azından sadece kendi odasını boyardi.
Bu bütün evi boyadı şaka gibi
Şey diyorlar ya bu durumlarda,
Keşfediyor annesi
Allahım bana da yaşatsın o günleri insallah vallahi yapma etme çocuğum demeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…