• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu beslenme işini hepimizin çok ciddiye alması lazım da işte çok zor ya 😔
Çok teşekkür ederim, çok şükür iyi ama biraz yüzünde asimetri kalmış o dönemden kaynaklı. Bir dönem hep botoks yaptırıp simetriklestirmeye çalışıyordu özellikle kaş bölgesini, sonra barıştı sanırım bununla artık yaptırmıyor çok takilmiyor da
Ama tabi hastalandığı dönem çok zorlanmis hem lohusalik hem felç. Pipetle sıvı beslenmiş uzun süre ağzı kaydığı için mesela 🥲
Oyyy ne zor olmuştur onun için de, kıyamam. Geçmiş gitmiş olsun, herkesin bi çrktiği var işte, dermansız dert vermesin Rabbim.

Selam 🩷
Akşama oğluma sürpriz pizza yaptım
Denemeden bu sefer ilk defa şeytanın bacağını kırdı.🧿🧿🧿🙏🙏🙏
Tabi malzemelerden zeytini ona dograttim.😂
Kaşarı ona rendellettim.😅
Kendime karnabahar kısırı yaptım.
Dev boy bir de ayran 👌
Yanına da kornişon mis
Biraz dinleneyim.
Kahve içip spor yapıcam.
Aslında çay demledim ama demledigimi unuttum yemek yaparken çayı da icebilirim
Kısırin üstüne çok severim diye erkenden demledim.
Bahceden topladım maydonozu yeşil sogani baya yorucu oldu o kısmı .
Ooo süperr menüler, ellerine sağlık canım, oğluşa da tebrikler.

Oyy oglusa masallah diyelim başarıları daim olsun 🩵🧿
Senin menü de süpermiş ama benim aklım oğlana yaptığında 🤣
Ben de yemekten sonra yürümeye gidicem hava buz kesiyor ama iyi geliyor yürümek
Gelince de ihlamur kaynaticam, annemlerin bahçesinin mamulü 😬
Azıcık bal koyarım ama içine
bal da eşimin amcasının kendi hali ahaha
Ohhh miss, afiyet şifa olsun. Kaç gündür yağışlı burası, fırsat buldukça yürüyorum ben de.

Ay büyüdü de pizza mı yiyor o ya 😍
Ben hazır yemek çok seviyorum ya hemen bir vakitsizlikte çıkarıp ısıtmak veya pişirmek kolay oluyor ön hazırlığı olan yemeğe
Ben de şu hazır pizza tabanlarindan alayım da yapayım dedim haftaya, difrizimde çok yer olmadığı için alamadım kaçtır marketten
Kendin yap gitsin kız pizza yapmakta ne var
Boşver kendin yap mis gibi at buzluğa
Katkı maddeli ise hazır hem parana hem sağlığına yazık

Küçükle cebellesiyorum
37 dkdir sallıyorum hala uyumadi
Zira benim uykumu getirdi

Kendin yap gitsin kız pizza yapmakta ne var
Boşver kendin yap mis gibi at buzluğa
Katkı maddeli ise hazır hem parana hem sağlığına yazık
Aslında yapabilirim evet de hamurişi bilgim çok yok 😬 bazen üşenince fırından hazır ekmek hamuru alıp tepside yapıyorum pizza niyetine o da gidiyor yoklukta ahah
Ohhh miss, afiyet şifa olsun. Kaç gündür yağışlı burası, fırsat buldukça yürüyorum ben de.
sagol canim🙏🏼 burası da öyle yağıp duruyor gün içinde ara ara, şu an deniz kenarında soba yaktırdık çay içiyoruz eve donmeden 🥹☺️ ısındık

Of sabah sekiz buçukta kalktım nasıl 22.30 olmuş ya günler 34 saate çıkarılsın filan ahaha isyandayım

Back
X