• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama balık yiyelim dedi eşim, benim de kolayıma geldi kabul ettim ahaha
Akşama fırında balık yanına salata yaparım fırına patates de koyarım bitti gitti
Kuruyan çamaşırlarim sepetten tasiyor artık, onları bir yerleştireyim cekmecelerine
Ev giysilerini pijamalarin bazılarını utulemiyorum 🤣 kuruyunca direkt kaldıriyorum valla
O sirada 80 yaşında hala kilotlara çoraplara ütü basan ananem🫠💙
Evi komple bir süpürüp silmem lazım bu hafta dışarıdaydım çok, ipin ucu kaçmış
Heryer saç dolu, saç dökülmeme biraz daha çare bulamazsam kel kalicam diye üzülüyorum 😔

Oyyy kolay gelsin canım, ben de 1 makine çamaşır attım, robotu salona saldım, kütüphaneye uğradım içimizdeki şeytanı buldum, şimdi de psikayriye geldim. Randevum 2.15 gibi, erken gelmişim , kitap okuyacağım.

Oyyy kolay gelsin canım, ben de 1 makine çamaşır attım, robotu salona saldım, kütüphaneye uğradım içimizdeki şeytanı buldum, şimdi de psikayriye geldim. Randevum 2.15 gibi, erken gelmişim , kitap okuyacağım.
Bu hafta hep robotla idare ettim ama bugün pes ediyorum.
Annemler uğradı kahve içtik kandil simidi getirmişler sagolsunlar
İlaç dozunu mu konusacaktiniz bugun

Yok canım web sitesinde kayıt olabilirsiniz telegram linki vermiş, orda yayınlıyor bilgileri, ordan aldım. Mavi odaya da üye olabilirim 15 tl miş, bişey değil. Kitapları bi bulayım da inşallah.
Aynen mavi oda uygun
Günlük mü tartılıyorsun, haftada 1 bak. Ödem olabilir.
Protein yediğim için günlük
Kh yersem haftaya bir
Sizden cesaretlendim valla hazır taban almadan kendim yapıcam🫠🫠
Aslında hamur işini beni bir tek yoğurma kısmı korkuturdu eskiden, çok kuvvetli değilim sabrım gelmez 😃 ama makinem de var yoğurma için yani haklısınız ben bunu kendim becereyim
Azıcık tarif bakınayım 🤙🏼
Yaparsın ya
İkos a bak
Nermin yazılıtasa bak
İçimizdeki seytani universitedeyken okumustum, kürk mantolu madonna yi çok sevince sabahattin alinin gidip bir kaç kitabını daha almıştım ☺️
Camus nun yabanci si evde var ama okumadım sanırım
Buldum şeytanı başladım bile
Akşama balık yiyelim dedi eşim, benim de kolayıma geldi kabul ettim ahaha
Akşama fırında balık yanına salata yaparım fırına patates de koyarım bitti gitti
Kuruyan çamaşırlarim sepetten tasiyor artık, onları bir yerleştireyim cekmecelerine
Ev giysilerini pijamalarin bazılarını utulemiyorum 🤣 kuruyunca direkt kaldıriyorum valla
O sirada 80 yaşında hala kilotlara çoraplara ütü basan ananem🫠💙
Evi komple bir süpürüp silmem lazım bu hafta dışarıdaydım çok, ipin ucu kaçmış
Heryer saç dolu, saç dökülmeme biraz daha çare bulamazsam kel kalicam diye üzülüyorum 😔
Sarımsak ez koy sampuanlara
Bende basladim
Beraber okuyup tartışalım 🤌
İyi kandiller cemaati muslimin 😬
Evet ya hepimizin kandili mübarek olsun ♥️🩷

Back
X