Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yok öyle şeylerSayfanın en altında bak.
Vayyys çok havalısınız kızlarBalım bizim gibi kırmızı olanlar pro üye onlar bu sayfayı şu an okuyanları görüntüleyebiliyor aşağıda görünüyor ahanda böyle
Dun gece hani arkadaşa dedim ya seni aşağıda görmüyorum diyeEki Görüntüle 3690196
Beni de çağır hepsini yiyemezsinGeçen dedim makarna partisi yapayım evde çeşit çeşit acık bufe gibi dev kaselere koyarım isteyen istediğinden tatsın![]()
Sanırım pro olunca görünüyor sadeceSayfanın en altında bak.
Vallahi seve seveBeni de çağır hepsini yiyemezsin
Hem kilona da ortak olurum![]()
ÖyleymişSanırım pro olunca görünüyor sadece
Nereyi okusan altta görünürAaa öyle şeyler gözüküyor mu kızlar ya ne değişikmiş benim fransizlik şaka mı
Yeniyim sitede pek bir şey bilmiyorum ahah
AynenBende yok öyle şeyler
Dümdüz uyeyim diye mi![]()
Aynen balım bak 17 kışi şu an bizim sayfayı okuyorVayyys çok havalısınız kızlar
Pro üyelik onları sagliyor demek hiçbir fikrim yoktu ahdjdjd
Bana da avel diyorlar muhtemelen şu an ahahahahahaNereyi okusan altta görünür
Aynen
Aynen balım bak 17 kışi şu an bizim sayfayı okuyor
Kız sen geç tanismisin siteyleKız bir de guru yazıyor sizde neler öğreneceğim daha acaba haahah
Ya ben geçen sene keşfettim burayı tedavi döneminde çok yalnız çaresiz hissetmistim kendimiKız sen geç tanismisin siteyle
Benim 15.senem hatta 16 olucam
Pro yeni oldum daha iki sene filan önce sanırım
Ama proluk kalktı diye biliyorum artık![]()
Ay dotum yeni yer gördü hangi ara okuycam kızBen kitap okuyayım artık, buraya yazdım 100 ü görmem lazımsudem geçmesin beni
Merak etme okuyanlar pro değilBana da avel diyorlar muhtemelen şu an ahahahahaha
Ahaha senden de eskiyim.Benim de 2011 girişim.
Ne anladım o proluktan bacım o zaman ben ya ahshshAy dotum yeni yer gördü hangi ara okuycam kız
Hala 42 deyim.
Merak etme okuyanlar pro değil
Prolar kendini gizleyebiliyoronlar da düz üye
Hatta çoğu üye de değil![]()