Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo verme amacıyla girmiştim, o zamanlar gruplar vardı 70-79 kg arası, 70 lerde başladım, 58 e düştüm, uzun bir süre 62 lerde oldum. Öylelikle o gün bugündür giriyorum işte.Ahaha senden de eskiyim.
2010 Mart
Sen neden girdin
Analar çayı soğuk içer sudemSize laf yetistirecem diye çayı unutmusum buz gibi olmuş![]()
İşte hayalet gibi geziyon kimse görmüyor seniNe anladım o proluktan bacım o zaman ben ya ahshsh
İki bebem de uyuyor yalnızAnalar çayı soğuk içer sudem
Suçu bize atma![]()
Bende gidemedim ya beslenme topigine filan menümü yazacam yazamadımAltını aç gel biz bekleriz sudemmgidemedim bak
Aman ne olcak yazarsın, gece yeni başlıyorBende gidemedim ya beslenme topigine filan menümü yazacam yazamadım![]()
Ben güya bugün az içip ödem atacaktımCay demliyeyim bari ben de canımı cektirdiniz
Koko üstüne içtim ben de, püskevitlenCay demliyeyim bari ben de canımı cektirdiniz
Var ya ayran budalası gibi gülüyorum okudukçaAman ne olcak yazarsın, gece yeni başlıyor![]()
Hangi puskevit bildiğimizKoko üstüne içtim ben de, püskevitlen(bisküvi)
Ben de böyle yazınca, alem yapacakmışız gibi hissettimVar ya ayran budalası gibi gülüyorum okudukça
Nesemiz daim olsun![]()
Chat gbt sorsana, bilemedim.Kızlar bu pas neden oldu ya çok üzüldümoradan su da kaçırmıyor ki makine
Kaç senelik makinem ne olduysa bir ayda oldu son
Konuyu değiştirme hızınKızlar bu pas neden oldu ya çok üzüldümoradan su da kaçırmıyor ki makine
Canını sıkma canım, mala gelsin gelecek olan, senden kıymetli öi?Kızlar bu pas neden oldu ya çok üzüldümoradan su da kaçırmıyor ki makine
Bir ara buluşalım bence.Ben de böyle yazınca, alem yapacakmışız gibi hissettim![]()
Neden olmasın, bana uyar, alemler hariç her türlü olur yaniiBir ara buluşalım bence.
Baya komiklik yaparız gibi geldi bana![]()