• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su dan haberim yok
Doğalgaz 10 günlük gelmişti öncesi yakmıyorduk 10 günlüj 2500
Elektrik 2000 di

Doğalgaz 6-7 bekliyorum
Elektrik geçen ayla aynı gelir herhalde
Senin evin çok büyük normal sanırım o doğalgaz 🥲 annemlere de kısın memleketteki evde kalırlarsa 5 binden asagi gelmiyor müstakil olduğu için
Ya biz bu ay çok da yakmadık doğalgazı ondan şaşırdım. Ama içinde sözleşme bedeli de varmış taşındığımız için ay ay içine yediriyolar onu atlamisim ben

kışın çok da harika olmuyor aslında ama, odadan odaya geçerken totomuz donuyor :KK45: :KK45: banyo özellikle sıkıntı. alıştık ama yapcak bişey yok.
Klima var mı evde, onu yaksaniz sıcağını aslında

Klima salonda var, 2 tane de elektrikli soba var, işte çok üşüdüğümüzde odalarda soba taşıyoruz :KK45: :KK45:
En soğuk kaç derece oluyor mesela kısın Antalya ? Ben hep yazın gittiğim için kışı hakkında hiç fikrim yok 😅

Eve kuaförüm geldi (annem🤣) saçımı boyadı sagolsun
Ben de karşılığında öğle yemeği kahve çikolata ikramında bulundum 🫠😛
Güzel alışveriş oldu ahaha
Yeni yıl hediyeleri almışlar eşimle bana
Hediye almayı da vermeyi de çok seviyorum ya büyüklüğünden bağımsız
O düşünülme hissi çok güzel 😍

Cok iyi masrafsız memleket 🤣 hoş yazın klimalar cortluyordur biz burada tüm gün calistiriyoruz sizi düşünemedim🤓
Vallahi benim evim iyi o yönden, biraz da şehirdışı gibi oturduğumuz yer, havadar, güney-kuzey cephe olunca, pek klima ihtiyaç hissetmiyom. Merkezdeki arkdaşlarım da şaşırırdı :KK53: Hem 2 dairenin arasında dairem, hem de 5 katın 3.cüsü.

Vallahi benim evim iyi o yönden, biraz da şehirdışı gibi oturduğumuz yer, havadar, güney-kuzey cephe olunca, pek klima ihtiyaç hissetmiyom. Merkezdeki arkdaşlarım da şaşırırdı :KK53: Hem 2 dairenin arasında dairem, hem de 5 katın 3.cüsü.
Ay süpermiş sanslisin demek ki 😊 belki de sıcak eşiğin yüksektir, ben hiç gelemiyorum mesela 🙈 bu yaz hamileyken çok zorlandım, annem diyor ki bak menapoz böyle bir şey işte daimi olarak böyle ateş basiyor insana 🤣🤣

Eve kuaförüm geldi (annem🤣) saçımı boyadı sagolsun
Ben de karşılığında öğle yemeği kahve çikolata ikramında bulundum 🫠😛
Güzel alışveriş oldu ahaha
Yeni yıl hediyeleri almışlar eşimle bana
Hediye almayı da vermeyi de çok seviyorum ya büyüklüğünden bağımsız
O düşünülme hissi çok güzel 😍
ooo süperrr, güle güle kullan. Ellerine sağlık, mamalar da yapılmış. Aile gibisi var mı desene, ne güzel düşünmüşler. Açtınız mı? yeni yılda mı açacaksınız? ne almışlar?

Senin evin çok büyük normal sanırım o doğalgaz 🥲 annemlere de kısın memleketteki evde kalırlarsa 5 binden asagi gelmiyor müstakil olduğu için
Ya biz bu ay çok da yakmadık doğalgazı ondan şaşırdım. Ama içinde sözleşme bedeli de varmış taşındığımız için ay ay içine yediriyolar onu atlamisim ben
Sözleşme bedeli olunca bir tık yüksek geliyor evet🙈

ooo süperrr, güle güle kullan. Ellerine sağlık, mamalar da yapılmış. Aile gibisi var mı desene, ne güzel düşünmüşler. Açtınız mı? yeni yılda mı açacaksınız? ne almışlar?
Evet ya hoşuma gitti hemen eridim🫠 açtık dayanamadık 🤣 denedik de hatta
Eşime polo yaka kazak bana da kenarları dantelli v yaka bir triko almışlar 🖤

Ay süpermiş sanslisin demek ki 😊 belki de sıcak eşiğin yüksektir, ben hiç gelemiyorum mesela 🙈 bu yaz hamileyken çok zorlandım, annem diyor ki bak menapoz böyle bir şey işte daimi olarak böyle ateş basiyor insana 🤣🤣
Yanii klima sevmiyorum diyebilirim, çok darlanmadıkça yakmam. Benim ufak pek sever.

Ben de çok sıcak ve çok soğuk sevmiyorum
Yazın resmen hayatı sorguluyorum
Kşın istanbul güzel ama eşim kayak yapalım diye oraya buraya götürüyor
Diyorum benim ne işim var bu soğukta bu dağın tepesinde

Yanii klima sevmiyorum diyebilirim, çok darlanmadıkça yakmam. Benim ufak pek sever.
Ben senin ufak gibi yanginliyim demek🤣🤣🙈🙈
güle güle kullanın canım, sağlıkla inşallah.
teşekkür ederim canım🩵insallah
Güle güle kullanın❤️
Teşekkürler😍
Ben de çok sıcak ve çok soğuk sevmiyorum
Yazın resmen hayatı sorguluyorum
Kşın istanbul güzel ama eşim kayak yapalım diye oraya buraya götürüyor
Diyorum benim ne işim var bu soğukta bu dağın tepesinde
Kayak tatili çok severim ama seneler oldu gitmedik 🥲 eşim kaymayı bilmiyor hiç de yanaşmadı, ben de unutmuş olabilirim bu süreçte 🙈 tüm gün kayıp akşam deli gibi yemek yemek en sevdiğim sjdjfjf

Back
X