• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben senin ufak gibi yanginliyim demek🤣🤣🙈🙈

teşekkür ederim canım🩵insallah

Teşekkürler😍

Kayak tatili çok severim ama seneler oldu gitmedik 🥲 eşim kaymayı bilmiyor hiç de yanaşmadı, ben de unutmuş olabilirim bu süreçte 🙈 tüm gün kayıp akşam deli gibi yemek yemek en sevdiğim sjdjfjf
Zor bişey değil aslında tek dersle öğreniliyor
Gitseniz kolay öğrenir muhtemelen siz de hemen hatırlarsanız
Sürekli kayınca soğuk gelmiyor ama ben yine de o hengameden hoşlanmıyorum
Kat kat giyin soyun giyin soyun😬

Zor bişey değil aslında tek dersle öğreniliyor
Gitseniz kolay öğrenir muhtemelen siz de hemen hatırlarsanız
Sürekli kayınca soğuk gelmiyor ama ben yine de o hengameden hoşlanmıyorum
Kat kat giyin soyun giyin soyun😬
Ben bir de ilk öğrendiğimde küçüktüm nispeten yaş olarak, gerçekten iki günde filan öğreniliyor😊 eşim de öğrenir bence dediğin gibi ama işine gelmiyor bence kısın o paraları vermek ahahahah
Tek sorun dediğin gibi lahana gibi kat kat giyinip soyunması🫠 termal içlikler çoraplar eldiveni gözlüğü teferruatı çok piste çıkana kadar hep bir mücadele sjdjfjf

Ben bir de ilk öğrendiğimde küçüktüm nispeten yaş olarak, gerçekten iki günde filan öğreniliyor😊 eşim de öğrenir bence dediğin gibi ama işine gelmiyor bence kısın o paraları vermek ahahahah
Tek sorun dediğin gibi lahana gibi kat kat giyinip soyunması🫠 termal içlikler çoraplar eldiveni gözlüğü teferruatı çok piste çıkana kadar hep bir mücadele sjdjfjf
Evet ben üzerimdeki kıyafetleri taşırken yoruluyorum😬
Vize varsa Bulgaristan tr den ucuza geliyor🙈

Ya evet hep derler bunu bansko için, giden arkadaşlar da çok oldu ama bize kısmet olmadı henüz 😅 aktif schengenimiz yok şu an zaten, randevu bulursak ocakta basvurucaz yine ama. Esas benim eşim vatandaşlık bekliyor bulgardan, o gelirse rahata ericez bu konuda 🤲🏼🥹

Ya evet hep derler bunu bansko için, giden arkadaşlar da çok oldu ama bize kısmet olmadı henüz 😅 aktif schengenimiz yok şu an zaten, randevu bulursak ocakta basvurucaz yine ama. Esas benim eşim vatandaşlık bekliyor bulgardan, o gelirse rahata ericez bu konuda 🤲🏼🥹
Bansko ve pomporov gerçekten güzel
Vize almak çok can sıkıcı ve yorucu
İnşallah olur o zaman rahat rahat gezersiniz 🙏

Bansko ve pomporov gerçekten güzel
Vize almak çok can sıkıcı ve yorucu
İnşallah olur o zaman rahat rahat gezersiniz 🙏
Amin vallahi senelerdir yilan hikayesine döndü vatandaşlık işi, ben zaten vatandaşlıktan önce nikahlandigimiz için hak kazanamiyormusum 🤣 ama eş vatandaş olunca vize de daha rahat çıkar dedi herkes. Giderek zorlaştırdılar Schengen işini can sıkıyor insanın gideceği varsa da üşeniyor belge evrak toplarken. Kalmadık sizin bklu ülkenize dememek için zor dayaniyorum🤣🤣

Beni o kayak botları bitiriyor. Taşıyamıyorum asla asla asla.
Tüm temas ettiği diz bilek arası kısım morarmış oluyor
Gün aşırı kayıyorum ben kar tatiline gidince. Yani bir gün kayarsa ertesi gün ben değil eşim kayar. Zaten birisi cocuga bakmak zorunda o yüzden iyi de oluyor

Salomon var bende,
Salomon sert daha yumusagi, daha kullanılabilir olanı var dendi
biz Salomon almistik eskimedi de mecbur kullanıyorum😬değiştirelim durumuna gelemedik

Eve kuaförüm geldi (annem🤣) saçımı boyadı sagolsun
Ben de karşılığında öğle yemeği kahve çikolata ikramında bulundum 🫠😛
Güzel alışveriş oldu ahaha
Yeni yıl hediyeleri almışlar eşimle bana
Hediye almayı da vermeyi de çok seviyorum ya büyüklüğünden bağımsız
O düşünülme hissi çok güzel 😍
Aaa Kiz bana kimse almadı 🥹
Bide yeni yıl benim doğum gunum😬yine de kimse bı halt almadı
😬
Bu yıl avucumu yalar gezerim, insanın kalbi kırılıyo😬🤣🤣🤣🤣🤣

Amin vallahi senelerdir yilan hikayesine döndü vatandaşlık işi, ben zaten vatandaşlıktan önce nikahlandigimiz için hak kazanamiyormusum 🤣 ama eş vatandaş olunca vize de daha rahat çıkar dedi herkes. Giderek zorlaştırdılar Schengen işini can sıkıyor insanın gideceği varsa da üşeniyor belge evrak toplarken. Kalmadık sizin bklu ülkenize dememek için zor dayaniyorum🤣🤣
Aslında yunanlılar bizi istiyor bizde ki kriz onları bile etkiliyor
Adam türkler gelir ne çok harcardı şimdi çok az harcama yapıyorlar diyor
Yine de yeme içme bu kura göre orada daha ucuz
Kayak otelleri de keza öyle

Bulgaristan vatandaşı olmak isteyen bir arkadaşımız da var onun eşi de Bulgaristan vatandaşı
Adamın tr de çok güzel bir işi var
Sen gelip burda çalışmazsın neden vatandaş yapalım demişler
Kadın ve çocuklar bulgar vatandaşı adam tr
En son hâlâ uğraşıyorlardı

O vize evraklarından bizde bıktık
Yazın hep beraber randevu kovaladık
Oğlum yurtdışında okumak istiyor onunla beraber planımız oturum alıncaya kadar yerleşmek bizim de
2 sene sonra bizde çalışmalara başlayacağız inşallah 🙏

Evet ya hoşuma gitti hemen eridim🫠 açtık dayanamadık 🤣 denedik de hatta
Eşime polo yaka kazak bana da kenarları dantelli v yaka bir triko almışlar 🖤
Bende polo yaka crop kazak istiyorum birleşip alır misiniz😬

Aaa Kiz bana kimse almadı 🥹
Bide yeni yıl benim doğum gunum😬yine de kimse bı halt almadı
😬
Bu yıl avucumu yalar gezerim, insanın kalbi kırılıyo😬🤣🤣🤣🤣🤣
Aaay o gun verirler madem doğum gününmus hem 😍😍 esinin işi de zor kız hem yeni yıl hem doğum günü double hediye mesaisi 🤣🤣🤣

Ben de çok sıcak ve çok soğuk sevmiyorum
Yazın resmen hayatı sorguluyorum
Kşın istanbul güzel ama eşim kayak yapalım diye oraya buraya götürüyor
Diyorum benim ne işim var bu soğukta bu dağın tepesinde
Kışa aşığım
Inanmicaksiniz ama kızım boyama yaparken bende kendime karlar kraliçesi fılan buz kar kardan adam hep kış temalı boyama kağıtları çıkarıyorum yazıcıdan. Onları boyuyorum😬😬😬

Ben ilk kayma denememin videosunu çekmişlerdi bulursam atcam bı gülün😬😬

Beni o kayak botları bitiriyor. Taşıyamıyorum asla asla asla.
Tüm temas ettiği diz bilek arası kısım morarmış oluyor
Gün aşırı kayıyorum ben kar tatiline gidince. Yani bir gün kayarsa ertesi gün ben değil eşim kayar. Zaten birisi cocuga bakmak zorunda o yüzden iyi de oluyor

Salomon var bende,
Salomon sert daha yumusagi, daha kullanılabilir olanı var dendi
biz Salomon almistik eskimedi de mecbur kullanıyorum😬değiştirelim durumuna gelemedik
Ben de öyle keyfime göre kayıyorum
Botlar kayak ayakkabıları varya onları giy çıkar😬
Yok kayak pantolonu yok tulumu eldiveni🤣
Cuma eşim uludağa gidelim dedi
Aha dedim şurdan s.ktir git😬ben gelmeyeceğim
Oğlumla ikisi gidecekler
Sınav haftası çocuğu hasta etmese bari😬

Kışa aşığım
Inanmicaksiniz ama kızım boyama yaparken bende kendime karlar kraliçesi fılan buz kar kardan adam hep kış temalı boyama kağıtları çıkarıyorum yazıcıdan. Onları boyuyorum😬😬😬
Seviyor olmak çok güzel keşke ben de sevebilsem
Ne güzel yapıyorsun sayende kızın da çok sevecek bence

Aslında yunanlılar bizi istiyor bizde ki kriz onları bile etkiliyor
Adam türkler gelir ne çok harcardı şimdi çok az harcama yapıyorlar diyor
Yine de yeme içme bu kura göre orada daha ucuz
Kayak otelleri de keza öyle

Bulgaristan vatandaşı olmak isteyen bir arkadaşımız da var onun eşi de Bulgaristan vatandaşı
Adamın tr de çok güzel bir işi var
Sen gelip burda çalışmazsın neden vatandaş yapalım demişler
Kadın ve çocuklar bulgar vatandaşı adam tr
En son hâlâ uğraşıyorlardı

O vize evraklarından bizde bıktık
Yazın hep beraber randevu kovaladık
Oğlum yurtdışında okumak istiyor onunla beraber planımız oturum alıncaya kadar yerleşmek bizim de
2 sene sonra bizde çalışmalara başlayacağız inşallah 🙏
Ya bizimkilerin de sıkıntı şu rahmetli babanne dede orada doğup buyuyor sonra göç ediyorlar tr ye, fakat hali hazırda başvuru yapıldığında yıllarca orada doğduklarını ispat etmek için uğraştı kpederler. Bir Bulgar mahkemesi bir tr derken o tamamlandı şimdi sıra kpeder amcalarda. Onlar bitecek de eşime kuzenlere sıra gelecek 🤣🤣 meraklısı olduklarından değil mali mülkü hiç edip gelmişler bir gecede zaten rahmetliler, ama ab vatandaşlığı sonuçta diye istiyor benimki. Her an tr den kaçıp gitmek gibi bir fobisi gelişti son yıllarda ülkedeki durumlardan ötürü 🤨

Biz de Schengen için Yunan’a başvururuz gibi şu an hem randevu nispeten daha kolay, aşırı ileri tarih vermiyor, hem de kim başvursa çevremizde hemen çıktı oradan. Benim yillar evvel avusturya reddim vardı, döktüğüm paralara yanıp kendimce ülkeye küsmüştüm 🤣 eşim bir dönem orada okumuş biz tanışmadan önce, bayılır Viyana Graz filan. Bir götüremedi beni diye dert içinde. Diyorum konsolosluk özel davet ederse giderim belki 🤣🤣🤣

Ya bizimkilerin de sıkıntı şu rahmetli babanne dede orada doğup buyuyor sonra göç ediyorlar tr ye, fakat hali hazırda başvuru yapıldığında yıllarca orada doğduklarını ispat etmek için uğraştı kpederler. Bir Bulgar mahkemesi bir tr derken o tamamlandı şimdi sıra kpeder amcalarda. Onlar bitecek de eşime kuzenlere sıra gelecek 🤣🤣 meraklısı olduklarından değil mali mülkü hiç edip gelmişler bir gecede zaten rahmetliler, ama ab vatandaşlığı sonuçta diye istiyor benimki. Her an tr den kaçıp gitmek gibi bir fobisi gelişti son yıllarda ülkedeki durumlardan ötürü 🤨

Biz de Schengen için Yunan’a başvururuz gibi şu an hem randevu nispeten daha kolay, aşırı ileri tarih vermiyor, hem de kim başvursa çevremizde hemen çıktı oradan. Benim yillar evvel avusturya reddim vardı, döktüğüm paralara yanıp kendimce ülkeye küsmüştüm 🤣 eşim bir dönem orada okumuş biz tanışmadan önce, bayılır Viyana Graz filan. Bir götüremedi beni diye dert içinde. Diyorum konsolosluk özel davet ederse giderim belki 🤣🤣🤣
Çok ırkçı onlar ya
Vize için yanlış tercih🙈
Schengeni tek onlar veriyor olsa kimseye verilmezdi bence
Yunan gerçekten bu konuda 10 numara

Sadece randevu hemen bitiyor o sıkıntı
Biz nisandan ağustosa kadar randevu alabilmek için uğraştık
Vizeci bile kabul etmedi düşün
Yok diyor adam

Sonunda benim sayemde aldık🤣gece rüyamda gördüm inanılır gibi değil
Sabahta dedim ki şu pasaport numarası tc numara filan gireyim günlük girmede istiyor çünkü vakit kaybetmeyelim dedi
Neyse uyanır uyanmaz rüyanın etkisi ile onu yaptım kahvaltıya oturdum eşim hemen dedi randevular açılmış
O hızla girince aldım🤣🤣yoksa anında tükeniyor
Açıldıktan sonra 30. Saniyede kredi kartı bilgilerini giriyordum düşün o kadar hızlı olmak zorundasın😬

Vatandaşlık olursa eşinin süper olur bunların hiçbiri ile uğraşmazsınız🙏

Bansko bizimde aklimizda
Vize de var
Geçemedik bı o tarafa
Sureklı birileri hastalanıyor ciddi derecede tam bu sezonda. Mahsus yapar gibi🤣🤣🤣
Sonuc= gidemiyoruz

Back
X