- Emoji Skoru
- 25.427
- Puanlar
- 498
Azcık üzülüyorum yalan değil ama kabul ettim herkesi olduğu gibiÜzülmeli bozulmali hallerin oluyor mu peki
Zorla sevgi olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azcık üzülüyorum yalan değil ama kabul ettim herkesi olduğu gibiÜzülmeli bozulmali hallerin oluyor mu peki
Sevgiden ziyade kimi insan kutlama olayını sevmiyor bence ya lüzumsuz buluyorlarAzcık üzülüyorum yalan değil ama kabul ettim herkesi olduğu gibi
Zorla sevgi olmuyor
Yok canım bence öyle değil yani insanların değer verdikleri için neler yaptığını görebiliyorumSevgiden ziyade kimi insan kutlama olayını sevmiyor bence ya lüzumsuz buluyorlar
Bundan eminsen tabi iş başkaYok canım bence öyle değil yani insanların değer verdikleri için neler yaptığını görebiliyorum
Onun bir sıralaması var sadece ben o sıralamada üst sırada değilim![]()
Ama kutlamayan kişilerYok canım bence öyle değil yani insanların değer verdikleri için neler yaptığını görebiliyorum
Onun bir sıralaması var sadece ben o sıralamada üst sırada değilim![]()
Eline koluna sağlık canimYani mangal kadar iyi olmuyor tabi evde bence
Ama nefsi köreltiyor
Ben marinasyonuna azıcık salça süzme yoğurt azıcık soya sosu biraz bal biraz da karışık baharat koyup dinlendiriyorum
Bir de seven için ballı susamlı çok iyi oluyor
Roka sogan salatası da ilave ederm. Eşim sorar durur Roka nerde de nerde. Nerde de nerdeEline koluna sağlık canim
Bugun bende çok acı kuru kırmızı biberin kızartması
Köfte kızartması ve pilav olacak
Çorba yapa yapa sıkıldım hepte aynı çorbaları dönüp duruyorum ama yine tarhana sirasi galibayoğurdum kalmamış yayla çorbası yapmak isterdim.
Misal babam hiç önemsemezAma kutlamayan kişiler
değer verdiği kişiler için neler neler yapan insanlar değillerdir belki?bilmiyordur beceremiyordur tarzı başkadır.
Genel yapısı budur, sana bana özel değildir.
Bu kısmı da dusunup, genele nasıl tepki verdiğini görüp mu öncelikli olmadığına karar verdin? Öyleyse tamam cunku![]()
Sever mi roka salatasıRoka sogan salatası da ilave ederm. Eşim sorar durur Roka nerde de nerde. Nerde de nerde![]()
Ah senin menü de çok hoşEline koluna sağlık canim
Bugun bende çok acı kuru kırmızı biberin kızartması
Köfte kızartması ve pilav olacak
Çorba yapa yapa sıkıldım hepte aynı çorbaları dönüp duruyorum ama yine tarhana sirasi galibayoğurdum kalmamış yayla çorbası yapmak isterdim.
Cok severSever mi roka salatası
Ben çok severimellerine sağlık
Ben de tek tek yıkarım ama yerken kendi yıkadığımdan emin olduğum için rahat yerimCok sever
Bnde çok severmama yeşillik konusunda bı tık huylu olduğum için salata yapılacak olduğunda beni zorluyor
Yıka Allah yıka
Karbonatla yıka
Sonra yyprak yaprak yıka
Sonra kurula
Ay imdat oluyorum
Yerken de kendime yaptığım işkence halen bitmiş değil 'tertemiz olduğuna emin misin bebekli' iç ses dönüp duruyo![]()
Benzer canımDoğalgaz ve su okumaya görevli geldi az önce
770₺ su
2100₺ dogalgaz
Sizlerin de böyle mi geliyor ya![]()
Eşin Bulgar göçmeni miAmin vallahi senelerdir yilan hikayesine döndü vatandaşlık işi, ben zaten vatandaşlıktan önce nikahlandigimiz için hak kazanamiyormusumama eş vatandaş olunca vize de daha rahat çıkar dedi herkes. Giderek zorlaştırdılar Schengen işini can sıkıyor insanın gideceği varsa da üşeniyor belge evrak toplarken. Kalmadık sizin bklu ülkenize dememek için zor dayaniyorum
![]()
Ortam değişimi olurduBen de öyle keyfime göre kayıyorum
Botlar kayak ayakkabıları varya onları giy çıkar
Yok kayak pantolonu yok tulumu eldiveni
Cuma eşim uludağa gidelim dedi
Aha dedim şurdan s.ktir gitben gelmeyeceğim
Oğlumla ikisi gidecekler
Sınav haftası çocuğu hasta etmese bari![]()
Ben uludağda mangal sucuk ekmek filan görmedim, bizim ufaklık sucuk ekmek istemiştiBenzer canım
1900 du ama bu ay çok gelir baya soğudu zira
Suda 500 bandında
Ama abonelik bitti benim
Eşin Bulgar göçmeni mi
Arnavut mu kendisi
Ortam değişimi olurdu
Git kayma başka şeyler yap
Mangalda sucuk ekmek ye
Salep iç
Fotoğraf çekin
Manzara izle
Ne köftesi yapacanGideyim köfteyi yapayım basladı çilem![]()
Ah balım onu bende bilmiyorumBen uludağda mangal sucuk ekmek filan görmedim, bizim ufaklık sucuk ekmek istemişti
Sahanda yaptırdık artık otelde en son
Cehennem Pistine dogru var dediler sucuk ekmege, oraya da çıktım görmedim, neresi yapıyo?![]()
Oyle normal anne köftesi canımNe köftesi yapacan
Ah balım onu bende bilmiyorum
Okuldakiler karı gördü hemen mangal sucuk ekmek yapalım dediler
Dedim olmaz ben diyete daha yeni başladım![]()
Afiyet olsunOyle normal anne köftesi canım
Yani adı ne bilmem
Maydanoz galeta unu
Yumurta
Sogan
Baharat tuz kiyma