- Emoji Skoru
- 77.834
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
- #22.781
Yine kar yağıyor her yer buz
Geldim bakalım
Çay içiyorum
Geldim bakalım
Çay içiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo miissss afiyet olsun. Hazır yoğurt mümkün mertebe almamaya çalışıyorum, mandıradan bi süzme yoğurt alırım. Onu eşin sevmiyor muydu, sen de mi seviyorsun?Eti karam aşkım benimmmm
Zaten ben esmer seviyorum onunda etkisi var galiba
Bimden gurme yazan mangolu yoğurttan da al yeo niye eksik
O da benim aşkım
Yemegim bu![]()
yedin mi balıkları, ne yediniz, güzel miydi?İyi diyelim iyi olalım kuşum
Tüm gün devrildim kanepeden kanepeye örgü ördüm azıcık tv izledim filan
Şimdi balık yemeye gidiyorum
Tüm gün uyusuk ağrılı takıldım azıcık depresif![]()
film yorumunu sormuşsun, Beyhan Budak önerisiydi, bir ailede her kafadan faklı bir ses çıkarken, sonunda yakaladıkları uyum vs. eğlenceliydi, eski bir film zaten, izlemiş de olabilirsiniz.Ah balım iyi olur aynen
Okulda hiç yorulmuyorum ki ben evde yoruluyorum
Çocuklar çok akıllı maşallah
Aksine okulda dinleniyorum
Bak benim başım ne zaman ağrır
1 çay kahve içmeyince geç saate kadar içmeyince
2 soğukta kaldiysam basım ıslak nemli kaldıysa
3 adet doneminde vurur
Sağol balım ya
Güzeldi toplu kahvaltı
Toplu öğle arası kahve keyfi
Çocuklarla karda foto video
İyiydi
Kestane kaç hafta oldu alalı dolapta canım istemiyor
Bağışıklık güçlendirmek icin en iyisi
Yorumun
![]()
Afiyet şeker olsun, bu sefer kaymadan yokuşu çıkabildiniz mi?Yine kar yağıyor her yer buz
Geldim bakalım
Çay içiyorum
Yedim canım, biraz tekir tattım, bir tane de çipura yedimyedin mi balıkları, ne yediniz, güzel miydi?
Oooh yarasinGünaydın kızlar,
Bu kadar sağlıklı beslenme yeter deyip bugün kendime serbest gün ilan ettim,
PEynirli simit, zeytinli açma ile kahvaltımı yaptım, şimdi çay içiyorum. Güneş var ama hava yine de soğuk.
Güzel ve keyifli bir gün olsun, akşam çabucak gelsin de, evimize gidelim.
Ben de hafta sonları yerimOooh yarasinsimit ben de çok severim, haftada bir sabah yiyorum kesin
Güzel bir gün olsun insallah![]()
Afiyet bal olsun sağlıklı beslenmeye çalışmak yoruyor beniGünaydın kızlar,
Bu kadar sağlıklı beslenme yeter deyip bugün kendime serbest gün ilan ettim,
PEynirli simit, zeytinli açma ile kahvaltımı yaptım, şimdi çay içiyorum. Güneş var ama hava yine de soğuk.
Güzel ve keyifli bir gün olsun, akşam çabucak gelsin de, evimize gidelim.
afiyet şeker olsun. ben de uzun zamandır balık yemedim. yiyesim de gelmiyor ne hikmetse. Severim aslında ama.Yedim canım, biraz tekir tattım, bir tane de çipura yedim![]()
hımm, benimki de biraz zorunluluk sebebiyle oldu, ama yine de cozutuyoz işte, bir ara eliminasyona katılmıştım, tam da 5 yıldızlı otele gittiğim dönem, düşünün çeşit çeşit yiyecekler, siz diyettesiniz. ama yine de bozmadan gelmiştimAfiyet bal olsun sağlıklı beslenmeye çalışmak yoruyor beniöyle yapayım dediğim an hiç aklıma gelmeyen sağlıksız yiyecekleri yemek istiyorum
Siz yazarken bozdum ben düşününhımm, benimki de biraz zorunluluk sebebiyle oldu, ama yine de cozutuyoz işte, bir ara eliminasyona katılmıştım, tam da 5 yıldızlı otele gittiğim dönem, düşünün çeşit çeşit yiyecekler, siz diyettesiniz. ama yine de bozmadan gelmiştim![]()
O simluminanin esiydioooo miissss afiyet olsun. Hazır yoğurt mümkün mertebe almamaya çalışıyorum, mandıradan bi süzme yoğurt alırım. Onu eşin sevmiyor muydu, sen de mi seviyorsun?
İyi de zaten fazlan yok ki 62 nedir kız 62 ydı hatırladığım. Bende zayıfım bence mesela. Ama kot giyince yanlardan fırlıyor maalesefKızlar benim arkadaşlardan biri iki aya yakındır diyetisyene gidiyor, çok da güzel kg verdi yağdan. İnsan azıcık gaza gelir mesela di mi ama yok hiç sıfır bende hırs azimher gün anlatıyor yediklerini mesela, onun tüm gün yediklerini ben ara öğün filan olarak yiyorum shfjfjf. Gazla çalışan biri olsaydım keşke o kadar hırssız bir insanım ki
bir şeyi yapmam için sadece kendi aklıma yatıp içimden gelmesi lazım. Biri bana kg fazlan var dese filan asla gaza gelmiyorum
![]()
Yok kuşum bende hala tedavi ve hamilelik kilosu var, 62 yim ama hayatımda 60 li kiloları ilk kez gebelikte gördüğüm için resmen bünyem kabul etmiyorİyi de zaten fazlan yok ki 62 nedir kız 62 ydı hatırladığım. Bende zayıfım bence mesela. Ama kot giyince yanlardan fırlıyor maalesefbunun için kilo vermem gerekmiyor sıkılaşma. Lazım
Senin mevzuda böyle olabilir mi
Körlüğü sormuştumfilm yorumunu sormuşsun, Beyhan Budak önerisiydi, bir ailede her kafadan faklı bir ses çıkarken, sonunda yakaladıkları uyum vs. eğlenceliydi, eski bir film zaten, izlemiş de olabilirsiniz.
İki gündür caddeye parkedip yürüyoruz ortada buluşuyoruzAfiyet şeker olsun, bu sefer kaymadan yokuşu çıkabildiniz mi?
Sağol balımGeçmiş olsun @sudem34