• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Eti karam aşkım benimmmm🤩🤩🤩

Zaten ben esmer seviyorum onunda etkisi var galiba😬😬😬

Bimden gurme yazan mangolu yoğurttan da al ye😬o niye eksik
O da benim aşkım 🫠

Yemegim bu😬
oooo miissss afiyet olsun. Hazır yoğurt mümkün mertebe almamaya çalışıyorum, mandıradan bi süzme yoğurt alırım. Onu eşin sevmiyor muydu, sen de mi seviyorsun?

Ah balım iyi olur aynen

Okulda hiç yorulmuyorum ki ben evde yoruluyorum
Çocuklar çok akıllı maşallah
Aksine okulda dinleniyorum

Bak benim başım ne zaman ağrır
1 çay kahve içmeyince geç saate kadar içmeyince
2 soğukta kaldiysam basım ıslak nemli kaldıysa
3 adet doneminde vurur

Sağol balım ya
Güzeldi toplu kahvaltı
Toplu öğle arası kahve keyfi
Çocuklarla karda foto video
İyiydi

Kestane kaç hafta oldu alalı dolapta canım istemiyor

Bağışıklık güçlendirmek icin en iyisi

Yorumun

🤤
film yorumunu sormuşsun, Beyhan Budak önerisiydi, bir ailede her kafadan faklı bir ses çıkarken, sonunda yakaladıkları uyum vs. eğlenceliydi, eski bir film zaten, izlemiş de olabilirsiniz.

Günaydın kızlar,
Bu kadar sağlıklı beslenme yeter deyip bugün kendime serbest gün ilan ettim,
PEynirli simit, zeytinli açma ile kahvaltımı yaptım, şimdi çay içiyorum. Güneş var ama hava yine de soğuk.
Güzel ve keyifli bir gün olsun, akşam çabucak gelsin de, evimize gidelim.

Günaydın kızlar,
PEynirli simit, zeytinli açma ile kahvaltımı yaptım, şimdi çay içiyorum. Güneş var ama hava yine de soğuk.
Oooh yarasin 🫠💛 simit ben de çok severim, haftada bir sabah yiyorum kesin 😅
Güzel bir gün olsun insallah 🙏

Günaydın kızlar,
Afiyet bal olsun sağlıklı beslenmeye çalışmak yoruyor beni😬öyle yapayım dediğim an hiç aklıma gelmeyen sağlıksız yiyecekleri yemek istiyorum

Afiyet bal olsun sağlıklı beslenmeye çalışmak yoruyor beni😬öyle yapayım dediğim an hiç aklıma gelmeyen sağlıksız yiyecekleri yemek istiyorum
hımm, benimki de biraz zorunluluk sebebiyle oldu, ama yine de cozutuyoz işte, bir ara eliminasyona katılmıştım, tam da 5 yıldızlı otele gittiğim dönem, düşünün çeşit çeşit yiyecekler, siz diyettesiniz. ama yine de bozmadan gelmiştim :KK45:

hımm, benimki de biraz zorunluluk sebebiyle oldu, ama yine de cozutuyoz işte, bir ara eliminasyona katılmıştım, tam da 5 yıldızlı otele gittiğim dönem, düşünün çeşit çeşit yiyecekler, siz diyettesiniz. ama yine de bozmadan gelmiştim :KK45:
Siz yazarken bozdum ben düşünün 🙈
Şimdi tatile gidecem gelince yaparım diyorum🙈
5 yıldızlı otelde olsam hiç durmam

oooo miissss afiyet olsun. Hazır yoğurt mümkün mertebe almamaya çalışıyorum, mandıradan bi süzme yoğurt alırım. Onu eşin sevmiyor muydu, sen de mi seviyorsun?
O simluminanin esiydi🤗

Kızlar benim arkadaşlardan biri iki aya yakındır diyetisyene gidiyor, çok da güzel kg verdi yağdan. İnsan azıcık gaza gelir mesela di mi ama yok hiç sıfır bende hırs azim 🤣 her gün anlatıyor yediklerini mesela, onun tüm gün yediklerini ben ara öğün filan olarak yiyorum shfjfjf. Gazla çalışan biri olsaydım keşke o kadar hırssız bir insanım ki 🥹 bir şeyi yapmam için sadece kendi aklıma yatıp içimden gelmesi lazım. Biri bana kg fazlan var dese filan asla gaza gelmiyorum 🙈

Kızlar benim arkadaşlardan biri iki aya yakındır diyetisyene gidiyor, çok da güzel kg verdi yağdan. İnsan azıcık gaza gelir mesela di mi ama yok hiç sıfır bende hırs azim 🤣 her gün anlatıyor yediklerini mesela, onun tüm gün yediklerini ben ara öğün filan olarak yiyorum shfjfjf. Gazla çalışan biri olsaydım keşke o kadar hırssız bir insanım ki 🥹 bir şeyi yapmam için sadece kendi aklıma yatıp içimden gelmesi lazım. Biri bana kg fazlan var dese filan asla gaza gelmiyorum 🙈
İyi de zaten fazlan yok ki 62 nedir kız 62 ydı hatırladığım. Bende zayıfım bence mesela. Ama kot giyince yanlardan fırlıyor maalesef🤷bunun için kilo vermem gerekmiyor sıkılaşma. Lazım
Senin mevzuda böyle olabilir mi

İyi de zaten fazlan yok ki 62 nedir kız 62 ydı hatırladığım. Bende zayıfım bence mesela. Ama kot giyince yanlardan fırlıyor maalesef🤷bunun için kilo vermem gerekmiyor sıkılaşma. Lazım
Senin mevzuda böyle olabilir mi
Yok kuşum bende hala tedavi ve hamilelik kilosu var, 62 yim ama hayatımda 60 li kiloları ilk kez gebelikte gördüğüm için resmen bünyem kabul etmiyor 😅 yani kendi standardıma göre fazlam var yoksa gör beni kilolu demezsin bence de 🫠 ama boyum da 164, boydan da yırtamıyorum sjfjfjf
Bir de dediğin gibi basen popo bölgem jöle kıvamında sjdjfjfjf

Neler yaptım
İki banyoyu da pakladım lavabo tuvalet
Tüm evi süpürdüm
Azıcık utu yaptım öncesinde de
Dün balık planı çıkınca yemek yapmamıştım, bugun mecbur giriştim
Tavukları haşladım
Suyuna çorba da yaptım
Akşam en son yanına patates ve salata yapması kaldı
Azıcık is baktım yalandan dkjfjf
Şimdi yikanicam bir güzel
Sonra da azıcık kitap okurum diye düşündüm

film yorumunu sormuşsun, Beyhan Budak önerisiydi, bir ailede her kafadan faklı bir ses çıkarken, sonunda yakaladıkları uyum vs. eğlenceliydi, eski bir film zaten, izlemiş de olabilirsiniz.
Körlüğü sormuştum
Beyhan hangi filmi önerdi
Afiyet şeker olsun, bu sefer kaymadan yokuşu çıkabildiniz mi?
İki gündür caddeye parkedip yürüyoruz ortada buluşuyoruz
Artık cesaret edemem
Bugün buzlanma fena ve aşırı soğuk
Geçmiş olsun @sudem34
Sağol balım

Back
X