- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.360
- 498
Kitaplari da birak bir sure..Saçım küt asitmetrik şekildeama ufak tefek değilim hamilelikten önce 1.65 boy 59-60 kilo idim doğru diyorsun çok sorgulamamak lazım ☺
Çocuklar için güvenli bağlanma önemli.Yok ya bu tamamen benim kendi sorgulamalarım. Biraz da fazla pedagoji kitabı okumaktan yani çok bilmekten sanırımyoksa eşim annelik konusunda bana kolay kolay karışmaz Seçimlerime güvenir ve takdir eder. Kayınvalidem annem gibidir . 4 çocuğu var 3 erkek 1 kız hepsini aynı el üstünde büyütmüş hala daha nasıl hizmet ederim modunda bana da dahil.
Ben onların bu denli verici olmalarını bir taraftan eleştiyorum ama ebeveynlikle ilgili genel bilgilerim doğrultusunda eleştiriyorum kendimi
Evet kesinlikle haklısın. Annemi çok eleştirdiğim zamanlar da oluyor yeterli sorumluluk duygusu vermediği için tembel oluşumu ona bağlarım nankör müyüm bilmemMikan sen ilerde istemesen bile annen gibi olacaksın ona emin ol.
Annen ile şu andaki şartlarınız eşit değil çünkü şimdi onun gibi olmayı bekleme.
Kadın tek çocuğa yetmiş sen üç çocuğa fark var . Üstelik senin çocukların yaşındayken annen nasıldı hatırlıyor musun?
Zaman farklı.
İçine attığın için mi yoksa olayları sorguladığin için mi?Bi de bana cidden çok uysal derler ama içimde fırtınalar kopar
Evet durum aynen böyle, güvenli bağlandıklarını düşünüyorum ama küçük biraz daha fazla güvenli bağlamış gibi geliyor banaÇocuklar için güvenli bağlanma önemli.
Sürekli bakıcı değişen bir anne değilsin ki .
Babaanne ve anneanne ile güvenli bağlandilar ise sorun olmaz.Ki böyle verici iki kadın .
Çok içime atan biri değilim ama söylemem gerekenler hep sonradan aklıma geliyorİçine attığın için mi yoksa olayları sorguladığin için mi?
Benimki de dağınık ben de suçlarım ona çektim diyeEvet kesinlikle haklısın. Annemi çok eleştirdiğim zamanlar da oluyor yeterli sorumluluk duygusu vermediği için tembel oluşumu ona bağlarım nankör müyüm bilmem
Bıraktım bıraktım cidden iyi gelmediğini hissettiğim anda bıraktımKitaplari da birak bir sure..
Her seyi dogru yapmaya calisma,her sey dogru olursa dogrunun bir kiymet-i harbiyesi kalmaz..
Bazi seyler yanlis olacak ki dogrularin kiymeti artsin degil mi ama :)
Baya yaş farkınız var o zamanBenimki de dağınık ben de suçlarım ona çektim diyekendimde onu görüyorum çoğu zaman en eleştirdigim şeyleri.Gelen ablam da anneme çok benzemiş (60 yaşında o da) annemi hatırlattı bana ondan bu kadar dağıldım hareketleri hep onu çağrıştırdı.Halbuki beni gerçekten farklı sever.Ama beni benzetmesi dağıttı
Safim da bendensinÇok içime atan biri değilim ama söylemem gerekenler hep sonradan aklıma geliyor
Ben hic icime atmam misal,pat diye soylerim.. :)İçine attığın için mi yoksa olayları sorguladığin için mi?
0-4 yaş anne ile bağ kurma dönemi işte.Evet durum aynen böyle, güvenli bağlandıklarını düşünüyorum ama küçük biraz daha fazla güvenli bağlamış gibi geliyor bana
Bende pat diye söylerim.Ben hic icime atmam misal,pat diye soylerim.. :)
Hic ayarim yoktur o konuda..
Millet alisti sanirim bana,sasirmiyorlar :)
Artik kurumsal canim seninkisi..Bende pat diye söylerim.
Benimki çok iki uç.
Bir yandan fedakarlığa boğarim karşı taraftan olumlu dönüt almayınca çenemle döverim.Oyle olunca da ikisinin de bir önemi kalmaz işte
Zincire gore,bizim millete serbest dersen sadece bustiyerle gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?