- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 52.153
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #37.981
catlama olunca akıntıya kan mi karışıyor mu kızlar ya bende onu merak ediyorumuzayan akıntı oldu kuzum döngünün 23. günüyüm hatta gaz sıkışması bu sanırım ya ne zormuş bu ağrı da
Koş kos yumurtlmayo seksle değerlendirValla hafifledi şükür biraz
Yere yatsam inan fayanslar bile sıcak şu an
Ben de olmuyor canımcatlama olunca akıntıya kan mi karışıyor mu kızlar ya bende onu merak ediyorum
Ay yok ayol eşim benzemiyor benimkilere.Çok haklısın
Ve ailemize benzer kişileri seçip evleniyoruz farkında olmadan
Bebekli nereye gitti hani sabaha kadar burdaydı
Valla hiç halim yok bi yokladı baktı iş yok yattı o daKoş kos yumurtlmayo seksle değerlendir
Madem uykun yok.
Ya bide ovulasyon testi mi kullancaz ya amaanValla hiç halim yok bi yokladı baktı iş yok yattı o da
Yumurtlamam geçti zaten artık takip de etmiyorum ya o günleri salış kafam o kadar rahatladı ki
Eskiden şu günler ilişki olcak bugünler olacak diye hesap yapıp gebelik gruplarında fink atardım, şimdi hiç umrumda bile değil
Tüp bebek grubuna bakıyorum ara ara o da bi şeyler öğreneyim diye ilerde lazım olursa
O daha çok strese sokuyor onu kullanma yaYa bide ovulasyon testi mi kullancaz ya amaan
Hıc sevmem işemeli sıçmalı işleri de
Gelişine takıl boşverYa bide ovulasyon testi mi kullancaz ya amaan
Hıc sevmem işemeli sıçmalı işleri de
Askı o gruplara da bakma ben sana söylerim merak ettiğin herseyi ahdhdhd sal kompleValla hiç halim yok bi yokladı baktı iş yok yattı o da
Yumurtlamam geçti zaten artık takip de etmiyorum ya o günleri salış kafam o kadar rahatladı ki
Eskiden şu günler ilişki olcak bugünler olacak diye hesap yapıp gebelik gruplarında fink atardım, şimdi hiç umrumda bile değil
Tüp bebek grubuna bakıyorum ara ara o da bi şeyler öğreneyim diye ilerde lazım olursa
İkı güne bı seks demis doktorGelişine takıl boşver
Ya takip ettiğim bir iki kız var hahaha her gün bakıyorum pozitif aldılar mı diyeAskı o gruplara da bakma ben sana söylerim merak ettiğin herseyi ahdhdhd sal komple
ne demıs ferdi TayfurAskı o gruplara da bakma ben sana söylerim merak ettiğin herseyi ahdhdhd sal komple
Ahhahaha kız güldürme beniiİkı güne bı seks demis doktor
Duydun muuuuu
İkı güne bı sekssss Yapamam ben
Test daha kolayıma geldi suan
İnsan gide gele doktor gibi oluyor dimiAskı o gruplara da bakma ben sana söylerim merak ettiğin herseyi ahdhdhd sal komple
Kocadan veya seKsten tiksinme oluyor öyle de demiAhhahaha kız güldürme beniien garanti yöntem oymuş eğer sıkıntı yoksa sperm de vs
Ben her gün bile denemiştim neler neler
Ben yaparımİkı güne bı seks demis doktor
Duydun muuuuu
İkı güne bı sekssss Yapamam ben
Test daha kolayıma geldi suan
Kız ben eşimin tedavisini şu an kendim yürütebilecek kıvama geldim. O kada araştırıp okudum ki doktora bazı hatırlatmaları ben yaptım hani şu ilacı yazın değilde. Hocam peki bu prolaktini artırıyormuş diye okudum dedim hemen evet evet dostinex yazcaktım ben de zaten dediİnsan gide gele doktor gibi oluyor dimi
Benim oğlanın kbb ye yolu çok düşerdi
Okumaktan artık her şeyi öğrenmiştim
Doktor tıp öğrencisi ile konuşur gibi konuşmaya başlamıştı
Eşim de şaşırdı bunları nasıl anlayıp cevap verip yorum yapıyosun diye
Doktor da anneler yarı doktor oluyolar dedi
Sahi sen bu saate kalmazdın kuzum. Neden uyanıksın mide ağrısı mı devamBen yaparımkocam da yok atış serbest hergün de yaparım desem nolcak