- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 52.152
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #38.061
9 bucukta cocuk uyandırıyor canimSabah beşte uyuyup kaçta uyanıyorsun sen ya
Dun gece kefiri mayaladimGünaydın canım
Pişmiş yemek saklamak için kavanozda
Doktor %90 oto immün sistem kaynaklı gözüküyor dedi, muhtemelen romatoid artrit kaynaklı bile olabilirCanım çok geçmiş olsun
İnşallah sonuçları da çok güzel gelecek
Canım geçmiş olsunDoktor %90 oto immün sistem kaynaklı gözüküyor dedi, muhtemelen romatoid artrit kaynaklı bile olabilir
Deride ulserlesme olmuş
Kortizon igne yazdı, kaşıntı olursa diye alerji hapı, antibiyotik ve antibiyotikli Krem
iş görür dedi bakalım
O değilde biopsi için günlük yatis açtırdım, sigortaya baya bir geçirdiler gibi
Seneye yenilerken ağlatacaklar
Bende aldım ondan, influencer kazığıben de hindiba kahvesi almıştım da, normal kahvenin yerini tutmuyor, bence pazarlama taktiği, tok tuttuğu da olmadı bende işe yaramadı yanii.
Doktor acil diye not düştüm dedi ama o durumda bile min 10 günmusCanım geçmiş olsun
Şimdi bunun üstüne mi 21gun beklicez senin sonucu
Daha geçende 21 gün bekliyorduk
Nıye eksilmiyor bu hiç
İğneyi eşine sor onceBende aldım ondan, influencer kazığı
Ya bugün eczanedeki kız bromelain önerdi bana, kortizonlu iğneden sonra kullanın ödem yapmasın dedi
AA bende var deyince neden aldiniz diye sordu
Dedim zayıflamak için
İğne düşünmez misiniz dedi, hayır dedim
O zaman bromelain ve berberin mi ne varmış, ikisini kullanın, iğnenin yarısı kadar etkili dedi
hepsi pazarlama taktiği işte, onu satamayınca başka bi şey satmaya çalışmış bence.Bende aldım ondan, influencer kazığı
Ya bugün eczanedeki kız bromelain önerdi bana, kortizonlu iğneden sonra kullanın ödem yapmasın dedi
AA bende var deyince neden aldiniz diye sordu
Dedim zayıflamak için
İğne düşünmez misiniz dedi, hayır dedim
O zaman bromelain ve berberin mi ne varmış, ikisini kullanın, iğnenin yarısı kadar etkili dedi
Biraz kilom var cnm, birde ben zayıflamak istiyorum dedim kızaİğneyi eşine sor once
Ignelik bı kilon var mı ay
Nıye iğne dıye yapıştırdı hemen, ay hadsiz
Sinirim geldi bak saçını başını yolarım
anam kirazdan kahvaltı, ben onu çerez niyetine yerim ayol, sabah hindi külbastı sote yaptım, tok tutmadı acıktım bile. sabah sabah yenir mi diyeceksiniz de ,biz erken başlıyok güne, protein alayım dedim, 2 öğün yapmaya çalışıyorum.Kahvemi yaptım
Kiraz yemiştim bikaç tane.
Şimdi de kahve.
Kahvaltı bunlarla olsun bugun
ay aman ben karşıyım o tür şeylere yaaa, zaten karaciğer sıkıntılı iken, hiç bulaşmam, Allah korusun.Biraz kilom var cnm, birde ben zayıflamak istiyorum dedim kıza
Kızcağızın suçu yok
Kayınvalidem zayıflama iğnesi kullanıyor, insülin iğnesini bıraktı hapa geçti
Ama kadinin yuzu gözü bir değişik oldu, çöktü sanki
Bacakları da incecik kalmış
Eşim yan etkileri bilinmiyor diye sıcak bakmıyor
Annesine de dedi ama kayınvalidem kullandi
Yooo yenir yavrum niye yenmesin mis gibi kulbastianam kirazdan kahvaltı, ben onu çerez niyetine yerim ayol, sabah hindi külbastı sote yaptım, tok tutmadı acıktım bile. sabah sabah yenir mi diyeceksiniz de ,biz erken başlıyok güne, protein alayım dedim, 2 öğün yapmaya çalışıyorum.
Ay ne bilem geçen denize gittiğim arkadaş, benim kız doyuyo yicem dediydi, o arkadaşı ile denizdeyken sabah sabah doyuyo mu yenirmiş bilmem ne deyince? dedim burda da derler mi acep? aynen istediğimizi yeriz değil mi? kime neYooo yenir yavrum niye yenmesin mis gibi kulbasti
Zaten kahvaltı olayını kim çıkardı bilmem
İstediğimi yerim alla alla
SelamGünaydın cnm
Bugün biopsim var, bana şans dileyin
Basit bir işlem olmasına rağmen istemsiz gerginim
Hadi geçmiş olsunKizçeler biopsi yaptırdım, işlem çok kısa sürdü ama evrak işleridir beklemeler derken 1 saatten fazla kaldım hastanede
Lokal anestezi altında parça aldılar, şimdi ufaktan ağrım olmaya başladı
En azından bitti, artık sonuç bekleyecegim
Beklerken çok stres olmuştum
Aşkım önce mercimek sonra erişte haşlıyoruz içine tuz pulbiber karabiberSicagini da çok severm. Salçalı soğanlı.
Sizde de öyle demi
Bişey çıkmayacak inşallahDoktor acil diye not düştüm dedi ama o durumda bile min 10 günmus
Patolog bilmem ne boyamaları da yapacakmış, zaman alıyormuş
Çağla Şikel hoşgeldinKahvemi yaptım
Kiraz yemiştim bikaç tane.
Şimdi de kahve.
Kahvaltı bunlarla olsun bugun
Benim oğlum da hiç sevmez kahvaltıAy ne bilem geçen denize gittiğim arkadaş, benim kız doyuyo yicem dediydi, o arkadaşı ile denizdeyken sabah sabah doyuyo mu yenirmiş bilmem ne deyince? dedim burda da derler mi acep? aynen istediğimizi yeriz değil mi? kime ne
Menu muallak bebeğimMenude ne var kızlar ?
@sarahconnor
@bebeklinick
@birmuhendisanne
@simlumina
@flower888
@Pearl737
@gzeem1
İnsanların eleştirmeyecegi bısey yokAy ne bilem geçen denize gittiğim arkadaş, benim kız doyuyo yicem dediydi, o arkadaşı ile denizdeyken sabah sabah doyuyo mu yenirmiş bilmem ne deyince? dedim burda da derler mi acep? aynen istediğimizi yeriz değil mi? kime ne