Evet ya sanki ayarlamış gibi nasıl denk geliyorİnşallahher tatilde bu sene hastalık muhabbeti vardı Allah dermansız dert vermesin
Ruhum uykuda bedenim çorba yapıyor
Ne çorbası?Ruhum uykuda bedenim çorba yapıyor
Çocuklara tarhana çorbası yaptım canım.Ne çorbası?
Dün mercimek yaptım soğan yeşillenmiş diye koymadım.Patates de büyükmüşmercimekten çok patates tadı geliyordu
Mikan sana verdiğim tarifi eksik uyguladım tadı da eksik oldu
İyi olmaya çalışıyorum canımgünaydınn, nasılsınız kızlar?sudem34 nasıl oldun canım bir sonraki kontrol ne zaman
Benim tarhana biteli bir yıl olduÇocuklara tarhana çorbası yaptım canım.
Doktor kontrollerim vardı canım. Bayram da memlekete gidemeceğiz ama eşimin 2 ablası ve ailesi gelecek onun da hazırlığı var
Ooo güzel güzel pişirirler hep birlikte yersinizDoktor kontrollerim vardı canım. Bayram da memlekete gidemeceğiz ama eşimin 2 ablası ve ailesi gelecek onun da hazırlığı varsen de iyisindir inşallah. Takip ediyorum yazdıklarını.
Valla bende bişey yok. Yumurta beyazlari gitti, kekler bittiMikan S sarahconnor Lizz @belleza inciitanesi Anka
Akşam çay yanına ne var ne yok?
Mikan senin ceviz , fındık, badem olabilir
Bugün kahve de içemedim
Ha haValla bende bişey yok. Yumurta beyazlari gitti, kekler bitti
Yaa inan ki halim de yok artık kek yapmayaHa habende senin kekleri merak ediyordum.
Yemiş kadar oluyordum
Olsun ya güzel telaşlarYaa inan ki halim de yok artık kek yapmayacok yoruldum şu son günlerde. Diğer evin işleri için de arada eşimle gidiyorum. Eşya taşı, yerleştir vs bitmiyor. Gelince çocukla anca ilgilenebiliyorum. Yemek vs bile yapamiyorum annem yapiyo bikac bişey.
Baya yoğun telaşlı bir o kadar da bereketli geçmiş.Bu arada selamlar herkese de
Geçmiş konuları hızlıca geçtim hepsini tek tek okuyamadım, umarım herkes iyidir
Son bir haftada neler yaptım,
Yeni evin perdeleri geldi takıldı, aslında yıkayıp asmak istiyordum ama vakit yoktu. Neyse artık bı sure böyle kullaniriz sonra tek tek yıkarız. Yıkayınca çünkü evin kokusu bile değişiyor, mis gibi oluyor
Mutfak ve çocuk odasının cam balkonu yapıldı.
Halılar geldi ama serilmedi daha..bayramdan sonra bı son genel temizlik yapıp sericez.
Ivır zıvır taşıdık, daha gidecek şeyler var.
Bugun LCW ye uğradık bikac bişey aldım anneme bana bebiye.
Ordan kuyumcuya geçtik baby sincapin doğumgünü hediyesini aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?