Aynen ben de pandemide okudum ve koronaya şükretmiştim. Kitaptaki durum çok çok kötüKENDİ TEMİZLEMEDİĞİN TEMZ EV bayıldım bu söyleme
körlük kitabını pandemi başında okumuştum, çok etkilenmiştim, yazarın diğer kitaplarını da merak ediyorum ama sıra gelmedi
Menü eşimden ne yaparsa artıkOoo iyiymiş yaşasın küçük olmak
İftara ooo döktürursun yine
Ya da annen el atar sağolsun
Kız buzlu kolayı nasıl içtin ?donunca gazı kaçıyor ya
Bal zencefil yap boğaza iyi geliyor.Geçmiş olsun .
Enişte mangal yakar o zamanMenü eşimden ne yaparsa artık
Ya hiç de gazı gitmiş cola sevmem ama kızı kreşe bırakmıştım malüm burası çok sıcak olmaya başladı içim yandı içtim
Yaaa sorma valla sweatimin kapşonunu kafama geçirip oturuyorum. Arada battaniye altına giriyorum falan. Nihayet ben de yaktım kombiyi.Enişte mangal yakar o zaman
Biz hala donuyoruz Istanbul'da.
Kombi yanıyor,hırka ile oturuyorum.
Aynen ya .Yaaa sorma valla sweatimin kapşonunu kafama geçirip oturuyorum. Arada battaniye altına giriyorum falan. Nihayet ben de yaktım kombiyi.
Şu an 24 derece burası12 dereceydi bugün
Migren var canım. Epeydir tutmuyordu başladıGeçmiş olsun
Havalardan mi?
Saçını kurutamadan filan mı yattin?
Migren filan yoktur inşallah
Biberiye çayı iyi geliyormuş.Migren var canım. Epeydir tutmuyordu başladı
Çok şey olmaz mı Mikan imNisan ayı raporunu yarın değerlendirip ben de paylaşayım. Çok bir şey yok ama olsun
Allah razı olsun canım benim. Biberiye çayını duymuştum devam edemedim öyle başlamıştım ama. Faydası oluyormuş. Bakayım sorayım doktora sağolasınBiberiye çayı iyi geliyormuş.
Hamile iken içiliyor ise içersin.
Doktoruna sor.
Her gun demleyip bir bardak içince geçiyormuş.
Geçen Madonna yazmıştı.
Sarah in migreni için.
Ya da doğumdan sonra içersin.
Emzirirken içiliyor ise.
Migren çok zor gerçekten.
Allah sabır versin.
ben de bugün yazayım diyordum mayıs hedeflerimi:) yazınca paylaşırım canımKızçeler
Lizz S sarahconnor Mikan Keira- belleza inciitanesi ay sonu raporu hazırlamak isterseniz paylaşabilirsiniz.
Kendi istekleriniz , öncelikleriniz,yapmak isteyip yaptığınız konular hakkında ne isterseniz.
Tamam İnciben de bugün yazayım diyordum mayıs hedeflerimi:) yazınca paylaşırım canım
Senin Mayıs hedeflerini görünce gaza gelip bir de büyük hedef koyarmışımben de bugün yazayım diyordum mayıs hedeflerimi:) yazınca paylaşırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?