- 17 Mart 2010
- 26.608
- 68.227
- 1.123
Ha haEvet su içmem gerek daha sadece 1 bardak içtimçok içince tuvaletim çok geliyor diye biraz sallıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha haEvet su içmem gerek daha sadece 1 bardak içtimçok içince tuvaletim çok geliyor diye biraz sallıyorum
![]()
Sorma ya bi de ısınma problemi olunca WC çekilmiyorHa hawc ye gitmeye insan üşeniyor de mi
hele işte vaktin çoğu çay kahveden çok wc ile geçiyor
.. Sen yine de evde iç bol bol hem sütün artar. Hem de ödemin gider. Ben de de şişlik baya var anlamadım neden totom yine büyümüş
![]()
Wc de kalorifer mi yok ne üşümesi kızSorma ya bi de ısınma problemi olunca WC çekilmiyor
Ameliyattandır belki seni bi kaç güne geçer bence
Klima ile ısınıyoruzWc de kalorifer mi yok ne üşümesi kızsizin oralar zaten yaz kış sıcacık
8 bardak olmadı ya geç gördüm mesajı
İyi geceler canım
Offf sudem çok üzüldüm, sağlık varsa her şey var ama yoksa gerçekten çok zor çok üzücüKızlar kp durumu pek iyiye gitmiyor.
Doktorlar kemo vs ağır gelir kaldıramaz yaşadığı kadar yaşasın demiş. Eşim çok üzgün. Bir şey de diyemiyorum. Başta saklıyorduk ama artık yavaş yavaş o da öğrendi.
Aile büyüğümüz de keza öyle çok ağır durumu. Köye filan gitmek istiyormuş. Ama hastanede makineden çekseler gider yani o derece.
Geçmiş olsun sudemKızlar kp durumu pek iyiye gitmiyor.
Doktorlar kemo vs ağır gelir kaldıramaz yaşadığı kadar yaşasın demiş. Eşim çok üzgün. Bir şey de diyemiyorum. Başta saklıyorduk ama artık yavaş yavaş o da öğrendi.
Aile büyüğümüz de keza öyle çok ağır durumu. Köye filan gitmek istiyormuş. Ama hastanede makineden çekseler gider yani o derece.
Ben ekstra tuz atmıyorum artık tansiyonum yüksek olduğundan16 Aralık
Beslenme düzeninde tuzu ve şekeri azalt
Tuzu yemeklere kullandığım dışında kullanmıyorum o da fazla değil. Şekeri de işte tatlı çikolata vs ama bugün bitter çikolata ve pekmezli fıstık ezmesi yedim
Benim canımda acaip tatlı çikolata filan çekiyor. Sağlıklı beslen diye yedirmiyorlar16 Aralık
Beslenme düzeninde tuzu ve şekeri azalt
Tuzu yemeklere kullandığım dışında kullanmıyorum o da fazla değil. Şekeri de işte tatlı çikolata vs ama bugün bitter çikolata ve pekmezli fıstık ezmesi yedim
İyiyim canımİyi akşamlar
Bugün haftanın son iş gücü ve pilimin sonuna kadar kullandım sanırım
İşeo kadar kaptırdım ki kendimi anlatamam gün nasıl geçti anlamadım neyseki şükür son iş günü idi
O kadar sıkıldım ki bu rutinlikten sanki günler başlıyor ve bitiyor başlıyor ve bitiyor…Aynı döngü içerisinde…
Koşmaktan yoruldum
İş ve iş sonrası eve geldim bi kaç telefon görüşmesi yaptım malesef gereksiz işi eve taşıyorum yetişemiyorum diye neyse çıkacağım umarım bu kısır döngüden
Sonra yemek yapacak halim yoktu hazır tükettim
Ve sadece yattım geldiğimden beri hayatıma renk katan hiçbir şey yok malesef yalnızlıkta böyle birşey yoğun bir tatminsizlik hissi..
Düzelse bari
Nasılsınız, ne yapıyorsunuz?
Sen nasıl oldunsudem34
Sevindim iyi olmana sahalara dönmeden önce bol bol dinlenmeli kafa dinleme şifa olsunİyiyim canım
Kafa dinlemeye çalışıyorum.
İştahın açıksa iyisin sudemİştahım acaip açık sürekli bir şey yiyesim var. Ama sorun evde abur cubur yokAnca meyveye yükleniyorum
![]()