Evet su içmem gerek daha sadece 1 bardak içtim 🫣 çok içince tuvaletim çok geliyor diye biraz sallıyorum 🙊
Ha ha 😂wc ye gitmeye insan üşeniyor de mi 🤣hele işte vaktin çoğu çay kahveden çok wc ile geçiyor😁.. Sen yine de evde iç bol bol hem sütün artar. Hem de ödemin gider. Ben de de şişlik baya var anlamadım neden totom yine büyümüş😁

Ha ha 😂wc ye gitmeye insan üşeniyor de mi 🤣hele işte vaktin çoğu çay kahveden çok wc ile geçiyor😁.. Sen yine de evde iç bol bol hem sütün artar. Hem de ödemin gider. Ben de de şişlik baya var anlamadım neden totom yine büyümüş😁
Sorma ya bi de ısınma problemi olunca WC çekilmiyor 😂
Ameliyattandır belki seni bi kaç güne geçer bence

Listeye uyan canlar 🌸
Mikan Mikan
S sarahconnor
@sekersizcikolata

Sular içilince haber edelim 🤓
8 bardak olmadı ya geç gördüm mesajı
6 oldu iki bardakta ıhlamur içtim oda sayılır mı🙈

Çok değişik ve güzel bir film izledim izlemek istersiniz belki diye ismini yazayım☺️
Banshees of inisherin umarım doğru yazmışımdır🙈

Şimdi kitabımı okuyup uyuyacağım😘

Kızlar kp durumu pek iyiye gitmiyor.
Doktorlar kemo vs ağır gelir kaldıramaz yaşadığı kadar yaşasın demiş. Eşim çok üzgün. Bir şey de diyemiyorum. Başta saklıyorduk ama artık yavaş yavaş o da öğrendi.

Aile büyüğümüz de keza öyle çok ağır durumu. Köye filan gitmek istiyormuş. Ama hastanede makineden çekseler gider yani o derece.

Doktorlar kemo vs ağır gelir kaldıramaz yaşadığı kadar yaşasın demiş. Eşim çok üzgün. Bir şey de diyemiyorum. Başta saklıyorduk ama artık yavaş yavaş o da öğrendi.

Aile büyüğümüz de keza öyle çok ağır durumu. Köye filan gitmek istiyormuş. Ama hastanede makineden çekseler gider yani o derece.
Offf sudem çok üzüldüm, sağlık varsa her şey var ama yoksa gerçekten çok zor çok üzücü 😔 Allah şifa versin ikisine de

Günaydın🌷

Gün planım kitap okumak
Dizi izlemek
Dinlenmek
Sosyal medya detoksu yapmak
Birazdan kahvaltı yapacağım.

16 Aralık
Beslenme düzeninde tuzu ve şekeri azalt

Tuzu yemeklere kullandığım dışında kullanmıyorum o da fazla değil. Şekeri de işte tatlı çikolata vs ama bugün bitter çikolata ve pekmezli fıstık ezmesi yedim

Geçmiş olsun sudem
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesın

Ölüm sevdiklerimize gelince çok zor ama birine muhtaç olmak daha da zor
😔

16 Aralık

Tuzu yemeklere kullandığım dışında kullanmıyorum o da fazla değil. Şekeri de işte tatlı çikolata vs ama bugün bitter çikolata ve pekmezli fıstık ezmesi yedim
Ben ekstra tuz atmıyorum artık tansiyonum yüksek olduğundan
Alışmaya calışıyorum tuzlu yemeyeceğim

Bugun 21 günlük yapılacak bir spora başladım
Suan ayaklarım tutmuyor😬
Kollarım titriyor

İşe yarar insallah dümdüz incecik belim olsun istiyorum yaza

16 Aralık

Benim canımda acaip tatlı çikolata filan çekiyor. Sağlıklı beslen diye yedirmiyorlar🙃

İyi akşamlar
Bugün haftanın son iş gücü ve pilimin sonuna kadar kullandım sanırım
İşeo kadar kaptırdım ki kendimi anlatamam gün nasıl geçti anlamadım neyseki şükür son iş günü idi
O kadar sıkıldım ki bu rutinlikten sanki günler başlıyor ve bitiyor başlıyor ve bitiyor…Aynı döngü içerisinde…
Koşmaktan yoruldum
İş ve iş sonrası eve geldim bi kaç telefon görüşmesi yaptım malesef gereksiz işi eve taşıyorum yetişemiyorum diye neyse çıkacağım umarım bu kısır döngüden
Sonra yemek yapacak halim yoktu hazır tükettim
Ve sadece yattım geldiğimden beri hayatıma renk katan hiçbir şey yok malesef yalnızlıkta böyle birşey yoğun bir tatminsizlik hissi..
Düzelse bari 😞
Nasılsınız, ne yapıyorsunuz?
Sen nasıl oldun sudem34 sudem34

İyi akşamlar
Bugün haftanın son iş gücü ve pilimin sonuna kadar kullandım sanırım
İşeo kadar kaptırdım ki kendimi anlatamam gün nasıl geçti anlamadım neyseki şükür son iş günü idi
O kadar sıkıldım ki bu rutinlikten sanki günler başlıyor ve bitiyor başlıyor ve bitiyor…Aynı döngü içerisinde…
Koşmaktan yoruldum
İş ve iş sonrası eve geldim bi kaç telefon görüşmesi yaptım malesef gereksiz işi eve taşıyorum yetişemiyorum diye neyse çıkacağım umarım bu kısır döngüden
Sonra yemek yapacak halim yoktu hazır tükettim
Ve sadece yattım geldiğimden beri hayatıma renk katan hiçbir şey yok malesef yalnızlıkta böyle birşey yoğun bir tatminsizlik hissi..
Düzelse bari 😞
Nasılsınız, ne yapıyorsunuz?
Sen nasıl oldun sudem34 sudem34
İyiyim canım🌸
Kafa dinlemeye çalışıyorum.

Back
X