- 23 Ekim 2018
- 16.151
- 37.344
- 598
Nasılsın peki ? Ağrın falan var mı? Çok şükür sağ Salim kurtuldunDoktor da öyle diyor bu kadar stres yaptın bitti dedi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın peki ? Ağrın falan var mı? Çok şükür sağ Salim kurtuldunDoktor da öyle diyor bu kadar stres yaptın bitti dedi.
Evet var ağrı.Nasılsın peki ? Ağrın falan var mı? Çok şükür sağ Salim kurtuldun![]()
Kuzum gelmiş geçmiş olsun4 yerden girmişler. Salpinjektomi ameliyatı oldum tam olarak.
Bakmaya korkmuştum da az önce baktım. Üzeri bantlı girilen yerlerin.
Sağol canım. Tüpümü aldırmam diye inat etmiştim. Tüp elimde patladı.Kuzum gelmiş geçmiş olsun![]()
Yaaaaaaa canım benim 2023 yılı senin yılın olacak bak inanıyorum gerçektrnSağol canım. Tüpümü aldırmam diye inat etmiştim. Tüp elimde patladı.
İnşallah canım.Yaaaaaaa canım benim 2023 yılı senin yılın olacak bak inanıyorum gerçektrn![]()
Canım hayırlısı olsun. 4 gebelik geçirdim bir çocuğum var. Hamilelik doğum hepsi bir süreç. Sağlıkla hayırla gelsin inşallah.sudem34 yarın daha iyi olacaksın inşallah, Mart ayında da bebek haberini alacağız Allah’ın izniyle inanıyorum
![]()
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla tüm süreçleri atlatırsın.Canım hayırlısı olsun. 4 gebelik geçirdim bir çocuğum var. Hamilelik doğum hepsi bir süreç. Sağlıkla hayırla gelsin inşallah.
Ameliyata gidiyorum.
Çıkınca haber ederim.
Dua edin.![]()
Sudemcim geçmiş bitmiş olsun.. Ameliyatın iyi geçmiş okuduğum kadarı ile çok sevindimÇıktım odadayım
Canım çok geçmiş olsunCanım hayırlısı olsun. 4 gebelik geçirdim bir çocuğum var. Hamilelik doğum hepsi bir süreç. Sağlıkla hayırla gelsin inşallah.
Günaydın canımGünaydın
Bende durumlar:
Uyandım ,gece biraz uyumuşum 5-6 saat. Kahvaltımı yaptım, biraz yürüdüm sonra doktor geldi işte gerçi doktora önce geldi de kafam karışık olunca cümlelerimde karışık.
Akşam tekrar göreceğim dedi.
Bantlarını falan değiştireceğim ya da çıkaracağım dedi öyle.
Siz de ne var ne yok?