Yaşasın yemek yemek 🍜🍴

Çayımla kolalı jelibon ve mısır cipsini gömdüğüme göre çok mutluyum🤓

Ne kadar kolay mutlu oluyorum hakkaten. 🤣

Pazar alışverişi yaptım. Korktum tabi poşetler hafif olsun diye iki tur git gel yaptım. Cebimde iki lira kalana kadar parayı harcadım. Pazara gidince yanımdaki parayı bitirmeden içim rahat etmiyor. Halbuki meyveyi evde benden başka yiyen yok. Salata da pek sevmezler. Sebze desen zorla zaten. 🙃

Neyse bugün şaşırtıcı bir şekilde regl oldum. Düzenim sapmamış. Ona biraz sevindim. İki gündür baş dönmesi gibi ,sağ göğüste hafif sıkışma, gözde bulanıklık filan meğerse bundanmış. Ben dünkü hastane asm sürecinden kaynaklı sanmıştım.

Bugün de böyle geçti işte 📍
Afiyet olsun

Bizde de meyve yenmiyor 🙈salatayıda ben yıyorum daha çok

Regl hiç sevmiyorum 🤪benım de yakın
Düzeninin bozulmaması çok iyi
Ben de Sabah tüplerimi bağlatsam şu spiral den kurtulsam mı acaba diye düşündüm🤔
12 gün regl bıktırıyor onun harici çok rahat karın ağrım geçti en azından

Film olarak enola holmes 2 yi izledik 1. Daha önce izlemiştik güzel film tavsiye ederim

Afiyet olsun

Bizde de meyve yenmiyor 🙈salatayıda ben yıyorum daha çok

Regl hiç sevmiyorum 🤪benım de yakın
Düzeninin bozulmaması çok iyi
Ben de Sabah tüplerimi bağlatsam şu spiral den kurtulsam mı acaba diye düşündüm🤔
12 gün regl bıktırıyor onun harici çok rahat karın ağrım geçti en azından

Film olarak enola holmes 2 yi izledik 1. Daha önce izlemiştik güzel film tavsiye ederim
12 gün regl çok fazla değil mi jinekolog ne diyor bu duruma?

Hormonlu mu spralin memnun musun?
Hayatını olumsuz etkiledi mi hiç?

Enole yi yakın zamanda bende izledim.

Hepsini yaptım evet ✅

Burdan kalkınca kendimi mutfağa attım.
İç harcı fazla yaptım .
Salamura yaprak da çıkardım suya ısladım. Yaprak sararım onla da .
Pazar alışverişini de dolaba yerleştirdim.
Ablam ile konuştuk.

Pizza 🍕çok güzel olmuş. Bu saate dört tane yedim.

Kahve yapan olsa kurabiyenin tadına bakıcam.
Eşim de dolmanın tadına baktı.

Oburgiller ailesi 🤣

Bütün bunlar üç saatimi almış
Elim biraz yavaş davranmış olabilirim.
Aslında pratik hızlı olmayı severim ama.

Hazır mutfakta çalışanlar çok şanslı bütün malzeme hazır elinin altında. Bu şekilde çalışmak illa daha kolay olur.

Selamlar epeydir yoktum vardım ama yokum. Hiçbir düzenim olmadığı için sadece okuyordum yazılanları girdiğimde. Topiğin sakinliğini özlemişim. 😞 Sudem sen nasılsın daha iyisindir inşallah ❤️

Hepsini yaptım evet ✅

Burdan kalkınca kendimi mutfağa attım.
İç harcı fazla yaptım .
Salamura yaprak da çıkardım suya ısladım. Yaprak sararım onla da .
Pazar alışverişini de dolaba yerleştirdim.
Ablam ile konuştuk.

Pizza 🍕çok güzel olmuş. Bu saate dört tane yedim.

Kahve yapan olsa kurabiyenin tadına bakıcam.
Eşim de dolmanın tadına baktı.

Oburgiller ailesi 🤣
Ben de geçen haftadan lahana almıştım sararım diye hala duruyor masanın altında ☹️

Bugün öğlen yemeğinde burger yedim ❌
Sonra abur cubur saati yaptım cips çikolata gofret kola berbat bir kendimi mutlu etme yöntemi ❌ ben yaptım siz yapmayın
Sonra oturdum 4ödevin 2sini yaptım oku özetle pcde yaz kaldı 2
İnşallah biter ve hocada sorunsuz kabul eder ✅
Sonra müzik dinledim içimdeki arabesk ruh ortaya çıktı ödev yaparken müslüm dinledim😆😆 normalde hiç yapacağım iş değil.
Yeni bir dizi başlamış osmanlı temalı onu izledim
Tüm gün evde olunca bu işlerle vakit geçti
Su sipariş ettim dışardan artık bir işim kalmadı …

Selamlar epeydir yoktum vardım ama yokum. Hiçbir düzenim olmadığı için sadece okuyordum yazılanları girdiğimde. Topiğin sakinliğini özlemişim. 😞 Sudem sen nasılsın daha iyisindir inşallah ❤️
İyiyim canım şükür.
Sende iyisindir umarım kuzucukların da 😍

Ben de geçen haftadan lahana almıştım sararım diye hala duruyor masanın altında ☹️
Ahh bende orda olaydım beraber sarar hemde iki lafın belini kırardık.
. Bu sene hiç lahana sarmadım.. İki kez yedim onlar da tatsız tuzsuz idi.
Senede bir kez ancak sararım bu sene tembelim yani.

Eskisi gibi yemek yapasım yok. Eskiden bayılırdım yemek yapmaya. Yaş almak ile ilgili galiba.

Bugün öğlen yemeğinde burger yedim ❌
Sonra abur cubur saati yaptım cips çikolata gofret kola berbat bir kendimi mutlu etme yöntemi ❌ ben yaptım siz yapmayın
Sonra oturdum 4ödevin 2sini yaptım oku özetle pcde yaz kaldı 2
İnşallah biter ve hocada sorunsuz kabul eder ✅
Sonra müzik dinledim içimdeki arabesk ruh ortaya çıktı ödev yaparken müslüm dinledim😆😆 normalde hiç yapacağım iş değil.
Yeni bir dizi başlamış osmanlı temalı onu izledim
Tüm gün evde olunca bu işlerle vakit geçti
Su sipariş ettim dışardan artık bir işim kalmadı …
Yüksek lisans yaptığın için tebrik ederim canım. İdealist kadınlar hedefi için çabalayan kadınlar çok değerli.

Epey iş hallolmuş . Kafan da rahatlamıştır.

İkizler böyle mi oluyor. Benim de oğlum ikizler henüz 6 aylık ama😄 doğum tarihi 06.06.2022
Ne diyeyim, Allah kurtarsın.😁
Benim de 4 Haziran.😍💞
İyidir iyidir ikizler, bir taraflarına basılmasın. Kendi haline bırakın zaten o kendi ayarlarını kendi bozduğu için başka şeye gerek yok bence. 🙈😅

Ayrıcana her bi şeyden anlayıp, her dala atlayıp, hiçbir şey yapamayan biz. 🤦‍♀️
Alanı geniş, sosyalliği fazla, sakinlik yok yapıda, eğlenceli, işte Buz Devri'nin Sid'i gibi birşeyler bence. 😝

İyiyim canım şükür.
Sende iyisindir umarım kuzucukların da 😍
Çok yorgunum Sudem. Yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum yorgunluğumu. Dümdüz sade ama içi dolu dolu çok yorgunum. Oğlum geceleri çok uyanıyor çok uykusuz kalıyorum. Gündüz de kızıma eve yeteyim derken 😞

Bu üsttekini yazarken oğlum uyandı şimdi göndermek nasip oldu 😄

Ahh bende orda olaydım beraber sarar hemde iki lafın belini kırardık.
. Bu sene hiç lahana sarmadım.. İki kez yedim onlar da tatsız tuzsuz idi.
Senede bir kez ancak sararım bu sene tembelim yani.

Eskisi gibi yemek yapasım yok. Eskiden bayılırdım yemek yapmaya. Yaş almak ile ilgili galiba.
Ya buna öylesine ihtiyacım varki o kadar yalnızım ki şu sıralar 😔
Ayrıcana her bi şeyden anlayıp, her dala atlayıp, hiçbir şey yapamayan biz. 🤦‍♀️
Alanı geniş, sosyalliği fazla, sakinlik yok yapıda, eğlenceli, işte Buz Devri'nin Sid'i gibi birşeyler bence. 😝
Sid iyidir ya😄Bir de bende aslan burcu var ablası. O da 08 ağustos doğumlu. Yuvarlanıp gitmeye çalışıyoruz😄

Back
X