• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyazlar yıkandı.
Büyük odadaki çamaşır tepesi halledildi.
Akşam yemeği yenildi.
Kızımla beraber bir tepsi sandviç ekmeği, bir tepsi poğaça yaptık. Hazır fırın açılmışken bir de kek çırptık😄
Artık çaydan sonra mutfağı toplayıp kapatıp uyumaya geçeriz.
Şimdi biraz kitap okuyacağım.
Herkese iyi akşamlar
Yaa bende dereotlu poğaça istiyorum😍
Kek neli?
Şöyle havuçlu cevizli
Ya da portakallı filan 😋

Çamaşır katladım yerleştirdim
Çamaşır serdim
Yatmadan son kontroller ortalığı topladım
Duş almam lazım sanki var ya vinç kaldırır bir halim var
Birde midem bulanıyor gibi bence stresten oldu
Kalkıp duşa giremiyorum pazartesi sendromu şimdiden yükleniyor

Sence ben çayın yanına üç çeşit tatlı yiyip gözü doymayıp şimdi kahve ile tekrar kurabiye yemiş olabilir miyim? :KK8:
Afiyet bal şeker olsun.
Sefan olsun 😅
Benim de canım şöyle çikolatalı pasta istiyor ama hani çatalla üstten alta kesersin ya, o bile hayalimde yani o derece. ( Görsel hafıza zekası fazlalığı zararları 🤦‍♀️😅)
Ama yemeyeceğim diye durdurdum kendimi. Ama gel sen bana sor nasıl durdurdum...
O çatal hala o pastayı yukarıdan aşağıya kesiyor ve çikolatalı mus böyle krema gibi pürüzsüüüzzz 🤣

Valla siz kaşındınız. 🙈 Ben uslu uslu oturuyordum, siz açtınız yemek mevzusunu.
Dur daha bir de çıtır künefe canım istiyordu...🤪

Yaa bende dereotlu poğaça istiyorum😍
Kek neli?
Şöyle havuçlu cevizli
Ya da portakallı filan 😋
Benim ufaklığın yarın beslenme günü.
Tarçınlı portakallı kek yapmıştım bundan önceki beslenmede. Yemişler bitirmişler.
Bu sefer de kek yazmış hoca listeye. Yine portakallı tarçınlı yapacağım inşaallah.

Ben sade şeyleri sevemiyorum..illa bir baharat, aroma, ayrı bir tat olacak. Daha lezzetli geliyor. 😊

Çamaşır katladım yerleştirdim
Çamaşır serdim
Yatmadan son kontroller ortalığı topladım
Duş almam lazım sanki var ya vinç kaldırır bir halim var
Birde midem bulanıyor gibi bence stresten oldu
Kalkıp duşa giremiyorum pazartesi sendromu şimdiden yükleniyor
O duş meselesine katılıyorum. Oğlanlar inat ediyorlar duş almamak için. Bende ikna çabasındayım. 🤦‍♀️
Çamaşırlar da duruyor ama mutfağı topladım büyük ölçüde. En azından onu yaptım.👍

O duş meselesine katılıyorum. Oğlanlar inat ediyorlar duş almamak için. Bende ikna çabasındayım. 🤦‍♀️
Çamaşırlar da duruyor ama mutfağı topladım büyük ölçüde. En azından onu yaptım.👍
Bulaşık makinesinide kaldırıp çalıştırdım tıkır tıkır yıkasın
😁Kalktım kalktım ama önce mental hazırlık yaparak dedim 5 dakika içinde bu iş bitecek.
Saçlarımı kuruttum yeni bir tane saç maskesi kremi almıştım onu denedim misss gibi çiçek gibi kokuyor 🙂🙃
Uyumadan önce hayallerimizden bahsedelim ya herkes kendi geekleştirmek istediği hayaliniz yazsın ve niyet etsin inşallah olur🙏🏻🌸
İnşallah sağlık huzur mutluluk dolu bereketli hayırlı haberler aldığımız bir hafta olur 🙏🏻 📿 🤲🏻

Son düzenleme:
Afiyet bal şeker olsun.
Sefan olsun 😅
Benim de canım şöyle çikolatalı pasta istiyor ama hani çatalla üstten alta kesersin ya, o bile hayalimde yani o derece. ( Görsel hafıza zekası fazlalığı zararları 🤦‍♀️😅)
Ama yemeyeceğim diye durdurdum kendimi. Ama gel sen bana sor nasıl durdurdum...
O çatal hala o pastayı yukarıdan aşağıya kesiyor ve çikolatalı mus böyle krema gibi pürüzsüüüzzz 🤣

Valla siz kaşındınız. 🙈 Ben uslu uslu oturuyordum, siz açtınız yemek mevzusunu.
Dur daha bir de çıtır künefe canım istiyordu...🤪
Benim canım öyle okuyunca filan çekmez ya 🤣pasta da çekmedi künefe de 😁ama içli köfte filan desen kesin çekerdi 🤣

Benim ufaklığın yarın beslenme günü.
Tarçınlı portakallı kek yapmıştım bundan önceki beslenmede. Yemişler bitirmişler.
Bu sefer de kek yazmış hoca listeye. Yine portakallı tarçınlı yapacağım inşaallah.

Ben sade şeyleri sevemiyorum..illa bir baharat, aroma, ayrı bir tat olacak. Daha lezzetli geliyor. 😊
Demi bir de ıslak ıslak yumuşak olacak benim yediklerim yutması çiğnemesi kolay olacak 🤣

Uyumadan önce hayallerimizden bahsedelim ya herkes kendi geekleştirmek istediği hayaliniz yazsın ve niyet etsin inşallah olur🙏🏻🌸
2023 hedefi mi desem hayal mi desem yok ya hayal değil hedef olsun 🎯

Mutlu ve huzurlu olacağım.
Kararlı olacağım.
Sağlıklı olmak için çaba harcayacağım. Sağlıklı olacağım.
Ertelemeyeceğim.
(Hayırlısı ve ağız tadıyla oturacak binecek vs)
Ev alacağım.
Arabayı değiştireceğim.
Eşyaları yenileyeceğim.

Sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bir bebek doğuracağım.

Bebek işi yatarsa estetiklere başlayacağım. 😁

2024 e az kala yukarıdaki hedeflerin kaçını gerçekleştirmek nasip olacak çok merak ediyorum 🎯

Teşekkür ederim 😊
Açıkçası ilk kez denedim. Pek tarifte tutmam aklımda. Nefis yemek tariflerinden baktım. Pamuk Sandviç Ekmeği Pamuk Sandviç Ekmeği - Nefis Yemek Tarifleri
Ama benimki pamuk olmadı niyeyse 🤣 sert oldu üstü
O kadar kusur, kadı kızında da olur diyelim. Maşaallah barekallah döktürmüşsün birsürü şey. Daha ne olsun. 🏆

Ben oğlanları banyo yaptırdım. Kız kendi hallediyor zaten.
Oyuncakları topladılar. Eşim de toplattı, iyi oldu.

Bulaşık makinesini hızlı programa almıştım. Tam bitti diye baktım ki, en uzun programda tekrar çalışmaya başlamış.😳 Yıkamamış diye eşim işgüzarı bir daha çalıştırmış. Hayır yani, sen ne zaman baktın bu bulaşıklara da . Alem adam 😅🤣 Geri kısa olana aldım ki, suyunu boşaltsın.
Oysa ne hayallerim vardı. Bulaşık bitecek, makineyi boşaltacaktım ki, sabaha seri bir şekilde başlayayım. 😅🤪

2024 den neler istiyoruz canlar? 🎯🤓📝
Günaydın canım

2023 hedeflerim öncelikle sağlıklı olmak kendımı ve ailemi sağlıklı beslenmek onlarla daha çok daha eğlenceli vakit geçirmek
Sokak hayvanları hiç muhtaç olmasın ama daha çok dokunabilmek istiyorum onların hayatına

Sonra daha çok gezmek anı biriktirmek istiyorum
Bahçeli bir ev istiyorum 🙈
Burun estetiği istiyorum

İnce bir bele ve şekille bir vücuda sahip olmak istiyorum

Daha çok kitap okumak istiyorum
Daha çok hediye almak istiyorum

Şimdilik bunlar🙏

Hayaller ve hayatlar 🤣

Sabah sabah hastanenin yanındaki otoparkta arabanın farını kırmışlar. Bir değişik oldum sabah sabah.Dün de benimki akıllı saatini kaybetti.
Gece oğlan kustu uyumadı.
Teşekkürler hayat.
Senenin son haftası hastalık maddi kayıp.
Son olsun lütfen 😫🙏🙏

Hastane de bazı hormon tahlil vs yaptırdım. Hsg ye göre doktorun gerek görmediği ama aklıma takılan bir şey vardı. Devlet istersen ameliyat edelim dedi. Histeroskopi ile.

Doktoruma sordum gerek yok dedi tekrar.

Neyse haftaya sonuçlarım çıkacak. Doktora yollayacağım.

Sağlık olsun, sağlık olsun, sağlık olsun .

2024 de çok güzel haberler alalım her anlamda inşallah. 🙏

Uzun zamandır ertelediğim şeyler hallolsun inşallah. 🙏

Hayaller ve hayatlar 🤣

Sabah sabah hastanenin yanındaki otoparkta arabanın farını kırmışlar. Bir değişik oldum sabah sabah.Dün de benimki akıllı saatini kaybetti.
Gece oğlan kustu uyumadı.
Teşekkürler hayat.
Senenin son haftası hastalık maddi kayıp.
Son olsun lütfen 😫🙏🙏

Hastane de bazı hormon tahlil vs yaptırdım. Hsg ye göre doktorun gerek görmediği ama aklıma takılan bir şey vardı. Devlet istersen ameliyat edelim dedi. Histeroskopi ile.

Doktoruma sordum gerek yok dedi tekrar.

Neyse haftaya sonuçlarım çıkacak. Doktora yollayacağım.

Sağlık olsun, sağlık olsun, sağlık olsun .

2024 de çok güzel haberler alalım her anlamda inşallah. 🙏

Uzun zamandır ertelediğim şeyler hallolsun inşallah. 🙏
Geçmiş olsun sudem
Gidecek olan böyle minik kayıplar olsun

Tekrar ne ameliyatı dedi🤔

Oğlun için de geçmiş olsun
Hastalıklardan bende fena korkuyorum insallah kimse hasta olmasın

Back
X