• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anasınıfı çiçek böcüklerine portakallı tarçınlı kek yaptım ama dondurma külahında.

Hoca dedi ki gülerek
Çocuğun birisi "Ooohh beee,Cennet'e düştük." demiş görünce 🤣🤣🤣
Alem veletler 😁

Meyve suyu da vardı menüde. Ben içmem, içirmem hazırları. Arada kaçamak oluyor mecbur başkasının aldığı.🤦‍♀️
Ihlamur kaynattım. Bal da koydum. Onu içsinler. Hem öksürükleri rahatlar diye. İçen olmuş içmeyen olmuş.
Şifa olsun.💞
Sende ne hamaratlıklar var öyle Dondurma külahında kek 🍰filan. Baya havalı oldu desene 😍

Sende ne hamaratlıklar var öyle Dondurma külahında kek 🍰filan. Baya havalı oldu desene 😍
Ben sunum severim şöyle çay bardağını pembe kurdela bağlamalı, biskevitleri koltuklara oturtmalı, altın yaldızlı yaldızlı, ben buradayım, bizim inek buradan geçti mi sunumlarını 🤣🤪

Ben bende değilim gördüğün gibi.
Mikan Mikan ın alacak olma ihtimali bile beni ne hale soktu.
Ne hale soktunuz beni sudem 🙈

The 100 -Radyasyon dolayısıyla uzaya gidiyorlar. Uzayda gıda sıkıntısından dolayı dünyaya gönderilen uzayda suç işlemiş 100 mahkumun hikayesi.

Ortam fantastik radyasyon kaynaklı ışıl ışıl her şey. Ama ben daha çok ölümlü kalımlı bir şey beklemiştim 🤣

Fena değil merak unsuru var. Atraksiyon var. Lost filan gibi de değil. Değişik işte 📍

Yaşım 37.5 canım. 🤓
Yaa dizi değişikmiş,bakarım ben de bie ara 🌺🌺
Bu arada evet benden büyükmüşsün 🌺

İyi akşamlar
Sabah zar zor kalkış kahvaltısız tost ile geçiştirme bu sıra kahvaltı yapamıyorum böyle bir alışkanlığım kalmadı nerdeyse bu çok kötü birşey biliyorum ama uykum oluyor iştahım olmuyor yemek istemiyorum bunuda aşamıyorum 😟
İş yeri çok yoğundubıktım ya başım ağrıdı belli bir süreden sonrada sıkıldım yoruldum
Sonraki çıkıp gitme isteğimi toplantı durumu törpüledi ve ekstra kalmak zorunda kaldık yetmedi bide olumsuz bir durumun içine çekilmek istendim işyerinde sinirim gerildi ama neyseki stabile çevirdim durumu 😬😬😬😨
Çıkışta biraz daha durup katmerledim birde sinirleri zorlayan şımarık bir öğrenciyi çalıştırdım falan gerçekten karşılıksız bir emek gerginlik üstüne ekmek kadayıfı oldu diyebiliriz
Sonra telefon trafikleri gün durum kritikleri sonra ünv dedeki derslerden biri iptal olmuş diğerinede ben gitmedim oturdum yarın ki dersin ödevini yaptım hala tam bitmedi yarında iş var
😓😓😓
Yemek faslı sonra bugün aniden yaşadığım gerginlik sonrası sol gözüm seyirmeye başladıniye beni buluyor ya bazı şeyler napsan düzelmiyor bıktım cidden…
Yeğenimde zatürre olmuş acildeki doktorlar tedavi edememişler resmen savsaklamışlar aşırı doldum annem ağlamış kardeşim kapıya tekme atmış kapının ortası delinmiş işler ters gitmiş belli ki bende üstüne gitmeyim diye aramadım bir terslik gidiyor ya hayra çıkarsın Allahım 🙏🏻
Yarın işe gitmek iş yerinde oturmak bazı yüzleri görmek sesini konuşmasını bile duymak istemiyorum o derece itici geliyor

Ben sunum severim şöyle çay bardağını pembe kurdela bağlamalı, biskevitleri koltuklara oturtmalı, altın yaldızlı yaldızlı, ben buradayım, bizim inek buradan geçti mi sunumlarını 🤣🤪

Ben bende değilim gördüğün gibi.
Mikan Mikan ın alacak olma ihtimali bile beni ne hale soktu.
Ne hale soktunuz beni sudem 🙈
Dondurmalı kekin resmini görüp utanmak isterim😍

Geçmiş olsun. Zatürre biz de geçirdik oğlumda zor oluyor. 😒
İyi akşamlar
Sabah zar zor kalkış kahvaltısız tost ile geçiştirme bu sıra kahvaltı yapamıyorum böyle bir alışkanlığım kalmadı nerdeyse bu çok kötü birşey biliyorum ama uykum oluyor iştahım olmuyor yemek istemiyorum bunuda aşamıyorum 😟
İş yeri çok yoğundubıktım ya başım ağrıdı belli bir süreden sonrada sıkıldım yoruldum
Sonraki çıkıp gitme isteğimi toplantı durumu törpüledi ve ekstra kalmak zorunda kaldık yetmedi bide olumsuz bir durumun içine çekilmek istendim işyerinde sinirim gerildi ama neyseki stabile çevirdim durumu 😬😬😬😨
Çıkışta biraz daha durup katmerledim birde sinirleri zorlayan şımarık bir öğrenciyi çalıştırdım falan gerçekten karşılıksız bir emek gerginlik üstüne ekmek kadayıfı oldu diyebiliriz
Sonra telefon trafikleri gün durum kritikleri sonra ünv dedeki derslerden biri iptal olmuş diğerinede ben gitmedim oturdum yarın ki dersin ödevini yaptım hala tam bitmedi yarında iş var
😓😓😓
Yemek faslı sonra bugün aniden yaşadığım gerginlik sonrası sol gözüm seyirmeye başladıniye beni buluyor ya bazı şeyler napsan düzelmiyor bıktım cidden…
Yeğenimde zatürre olmuş acildeki doktorlar tedavi edememişler resmen savsaklamışlar aşırı doldum annem ağlamış kardeşim kapıya tekme atmış kapının ortası delinmiş işler ters gitmiş belli ki bende üstüne gitmeyim diye aramadım bir terslik gidiyor ya hayra çıkarsın Allahım 🙏🏻
Yarın işe gitmek iş yerinde oturmak bazı yüzleri görmek sesini konuşmasını bile duymak istemiyorum o derece itici geliyor

Dondurmalı kekin resmini görüp utanmak isterim😍
lül.webp

Şöyle birşeydi. Benim çekmek aklıma gelmedi. Derse geç kalmıştım. Kahvaltı saati gelmişti çocukların. Zaten kafa bi milyon. 🙈

Günaydın 🙋

Kuru meyvelerden yaptığım hoşafım ve elma sirkeli suyumla güne giriş yaptım.

Bağırsak problemi yaşamamak için. Ayrıca boğazım acıyordu bal zencefil yaptım. Kendi kendime şifalanmaya çalışıyorumdur.

Akşam yasak elma izlerken yaprak sarmıştım. Bugün onu pişireceğim.Yanına da mercimek çorbası yapacağım.

Evi süpüreceğim

Sağol.

Yazın tamponu yaptırmıştım ya sigorta yüzünden 30 gün nerdeyse sürdü bekledik. O tampona vurmuş o değişen yeni far gitmiş.Yani 4 ay anca dayandı.Yaptırmasam bu kadar üzülmezdim yeni değişen parçalar bir de yani.

Dediğin gibi beterin beteri var Allah daha büyüğünden korudu muhakkak.

Hsg ye göre rahim ağzında küçük britler varmış. Yani yapışıklık demek. Doktor da iki sezeryan oldum ya ona bağlı olabilir önemsiz dedi.

Ankara'daki ablamın tavsiye ettiği doktor demişti onu kafamdan silmek için gittim.
Geçmiş olsun sudem çok masraf çıkacak mı? Kimin yaptığı belli mi?

Geçmiş olsun sudem çok masraf çıkacak mı? Kimin yaptığı belli mi?
Yaptırmıycam canım muayeneden geçerse sıkıntı yok. Geçmezse bakıcaz. Muayene de yazın temmuz gibi.

Canım otoparkta görevli ya da ordaki araç sahibi yapmıştır. Arkamda kamyon vardı. O vurmuş sanki. Tampona vurduğu için stop lambası da çatlamış.

Numarası yok arayamadım. Zaten yaptık demezler ki. Orda uyanamadım arabayı çevirmişler hatalarını ört bas etmek için. Eve gelince fark ettim.

Kaskom da yok. Öyle kalacak yani baya baya.

Yaptırmıycam canım muayeneden geçerse sıkıntı yok. Geçmezse bakıcaz. Muayene de yazın temmuz gibi.

Canım otoparkta görevli ya da ordaki araç sahibi yapmıştır. Arkamda kamyon vardı. O vurmuş sanki. Tampona vurduğu için stop lambası da çatlamış.

Numarası yok arayamadım. Zaten yaptık demezler ki. Orda uyanamadım arabayı çevirmişler hatalarını ört bas etmek için. Eve gelince fark ettim.

Kaskom da yok. Öyle kalacak yani baya baya.
O vuranların vicdanı nasıl rahat edecek ya.. Allah beterinden korusun yine de 🙏

Back
X