• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarah ım her sene sizde mi toplanırsınız?

Tatlı heyecanlar. Döktüreceksin yine.Kolay gelsin hazırlıklar için.
Genelde bizde canım
Eşim kız kardeşlerine gitmiyor birine gitsek diğeri küsüyor😬erkek kardeşi de yeni evlendı
Üstelik çalışıyor kız

Kayınvalidem de ben yaşlıyım fılan diyor
Onda toplansak bile çoğu şeyi ben yapıp götürüyorum orda olursak tek fark temizlik derdım olmuyor

Eşim soruyor zaten ister misin davet etmek diye yılda 2-3 kere ya gelirler ya gelmezler sık gelmedıklerı için bende idare edıyorum yenı yılda
Yoksa bi yere gıdelim yada anneme gıdelim desem oraya da gıderiz

Zaten kar yağsaydı annemlere gıdecektık😂

Eki Görüntüle 3182863
Şöyle birşeydi. Benim çekmek aklıma gelmedi. Derse geç kalmıştım. Kahvaltı saati gelmişti çocukların. Zaten kafa bi milyon. 🙈
Bende yapıyordum oğlum küçükken
Fotoğrafı vardı benım de silmeseydım gönderirdim
Üzerine benmarı usulü çikolata eritip batırıyorum renkli şekerlerle süslüyorum çok güzel oluyor
Birde petito lu kurabiye var onu da çok seviyor çocuklar
Hatta kermes vardı okulada satışıyla sokak hayvanlarına mama alınacaktı
Ben külahta kekle petitolu kurabıye yapmıştım
O zaman 2 tl ye satmıştı oğlum tanesını😂😂
Petitonun tarifini de atabılırım belki siz biliyor olabılırsınız tabi🙈
Küçük çocuğu olanlar bılıyor böyle şeyleri😂

Yaptırmıycam canım muayeneden geçerse sıkıntı yok. Geçmezse bakıcaz. Muayene de yazın temmuz gibi.

Canım otoparkta görevli ya da ordaki araç sahibi yapmıştır. Arkamda kamyon vardı. O vurmuş sanki. Tampona vurduğu için stop lambası da çatlamış.

Numarası yok arayamadım. Zaten yaptık demezler ki. Orda uyanamadım arabayı çevirmişler hatalarını ört bas etmek için. Eve gelince fark ettim.

Kaskom da yok. Öyle kalacak yani baya baya.
Vale mi vurmuş yani

O yüzden mi çevirmişler arabayı
Kamera fılan yok mu
Vardır bence iste ve ödesınler masrafı

Ne ahlaksızlık ya örtbas etmişler resmen

Hayaller ve hayatlar 🤣

Sabah sabah hastanenin yanındaki otoparkta arabanın farını kırmışlar. Bir değişik oldum sabah sabah.Dün de benimki akıllı saatini kaybetti.
Gece oğlan kustu uyumadı.
Teşekkürler hayat.
Senenin son haftası hastalık maddi kayıp.
Son olsun lütfen 😫🙏🙏

Hastane de bazı hormon tahlil vs yaptırdım. Hsg ye göre doktorun gerek görmediği ama aklıma takılan bir şey vardı. Devlet istersen ameliyat edelim dedi. Histeroskopi ile.

Doktoruma sordum gerek yok dedi tekrar.

Neyse haftaya sonuçlarım çıkacak. Doktora yollayacağım.

Sağlık olsun, sağlık olsun, sağlık olsun .

2024 de çok güzel haberler alalım her anlamda inşallah. 🙏

Uzun zamandır ertelediğim şeyler hallolsun inşallah. 🙏
Canımmm her anlamda geçmiş olsun.. o kadar geç geliyorum ki mesajları okumakta.. Ondan böyle olaylar geçince anca yazıyorum..
Havuçlu tarçınlı bademli kek yaptım 🤭 siz girdiniz kanıma 😅
Eline sağlık Mikann🥰🥰
26 Aralık
Bugünün görevi kendine bir hediye al

Bugün değil ama bu ay kendime yeni bir çanta aldım, yeni küpeler, taçlar ve eldiven aldım 🤭 sanırım yeterli olur ama çarşıya çıkarsam bir şey daha alacağım sudem34 sudem34 in önerisiyle 😅
Ahaha ben dün kendime pijama siparişi vermiştim tesadüf bence sayılır🌺

Kızlar ben yine hastanedeyim..gece yola çıktık.. Bir dahaki yıldan beklentim çok benden çaldığı eski hayatımı tırnaklarımla söke söke alacaģım kusura bakmasın🤪😅💚

Herkesin ayrı bir derdinin oldugu bu yıl bitiminde hepimizin dertleri geride kalsın🙏🏻 bekle bizi 2023✌🏽✌🏽

Hayırlı sabahlar ❤️
2022 benim için oğluma kavuşma, yeni bir şehre taşınma, mücadele yılı oldu. Çok karmaşık duygularla geçti. Çok ciddi kırgınlıklar yaşadım. Hala etkisinden kurtulamıyorum. İnsanın arkadaşı olsa kıran kişi nefret edip bir daha görüşülmez fakat aile içi en yakınlar olunca içine atıp unutmak belki de en iyisi ama ben bunu da yapamıyorum ilk kez. En kötüsü kendini anlatıp, derdini söyleyip, kırgınlıklarını dile getirip hala görmezden gelinmek. Bu insanı yoran ve daha çok kıran.
Halbuki biraz şefkat, biraz merhamet, birazcık ilgi göstermek çok zor olmamalı. İnsan kimsesi varken kimsesizlik çekmemeli.

2023 yılında ise kendime ve kendi çekirdek aileme daha çok sarılmak istiyorum. Kimseyi merak etmiyorum o raddedeyim. Herkes kendi yerinde iyi olsun duasındayım. Allah kimseyi kimseye muhtaç durumuna düşürmesin. İnşallah oğlum ve kızım birbirlerine ihtiyaç duyduklarında her zaman birlikte olurlar. Birbirlerine deva olurlar. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın tüm çocuklarımızı.

Bende yapıyordum oğlum küçükken
Fotoğrafı vardı benım de silmeseydım gönderirdim
Üzerine benmarı usulü çikolata eritip batırıyorum renkli şekerlerle süslüyorum çok güzel oluyor
Birde petito lu kurabiye var onu da çok seviyor çocuklar
Hatta kermes vardı okulada satışıyla sokak hayvanlarına mama alınacaktı
Ben külahta kekle petitolu kurabıye yapmıştım
O zaman 2 tl ye satmıştı oğlum tanesını😂😂
Petitonun tarifini de atabılırım belki siz biliyor olabılırsınız tabi🙈
Küçük çocuğu olanlar bılıyor böyle şeyleri😂
Aaa ne güzel
Sabah iki ayağım bir papuçta olunca süsleme kısmına geçemedim.🙈 Ufaklığın inşaallah Kur'an-ı Kerim'e geçme kutlaması olacak. Orada belki alangirli birşeyler yapabilirim.
Petitolu kurabiyeyi de severler😍
Tarif isterim tabii🥰
Başka tarifler de isterim. 🎈🎊🎈🎉

Aaa ne güzel
Sabah iki ayağım bir papuçta olunca süsleme kısmına geçemedim.🙈 Ufaklığın inşaallah Kur'an-ı Kerim'e geçme kutlaması olacak. Orada belki alangirli birşeyler yapabilirim.
Petitolu kurabiyeyi de severler😍
Tarif isterim tabii🥰
Başka tarifler de isterim. 🎈🎊🎈🎉

Biraz az çıkıyor ama tarif iki 3 katı yapılabılır kişi sayısına göre

İnsallah beğenirsiniz🙏

Slmlar 🌷
Dün barış Özcan’ın 2023 zinciri kırma videosunu izledim. 2023 yılı için bir tema seçmemizi önermiş. Tek kelimelik bir tema. Fikir çok hoşuma gitti. Ben temamı seçtim:’AKIŞ’

Bu sene hayatımın her alanında akışta olmak istiyorum. Akıntıya karşı değil akıntıda kendi ritmimi bulmak istiyorum. Hiç bir şeye sıkı sıkıya tutunmayıp bırakmak istiyorum. Bana ait olanlar zaten beni bulacak. Daha çok önce ‘ben’ dediğim bir sene olmasını diliyorum. Çocuklarımla ve eşimle daha kaliteli bir ilişkimin olmasını diliyorum. Daha güzel vakitler geçirdiğimiz bir yıl.. Her şeyden önce sağlık diliyorum. O yoksa her şey anlamsız, o varsa her şey mümkün.. iç huzuru diliyorum, çevremdeki herkesten ve her şeyden bağımsız bir iç huzur..

Genel anlamda böyle spesifik olarak da hedeflerimi daha sonra yazacağım 😁

Bugünün görevi patili dostlarımızı beslemek

Etraftaki kedileri beslemeyi planlıyorum. Henüz göremedim hiç birini.🥲 bu tam S sarahconnor a göre bir görev 😅
Ben sabah indim elimde mama ile baktım bir şapşik kuş kovalıyor

Dedim sen gel kuşu rahat bırak ben sana mama vereyım

Anlaştık ben çıkınca insallah verdiği sözü tutmuştur 🙈

merhaba sudem34 sudem34
nasılsın:)
2023 planlarina başladiniz mi:)
İyiyim canım.
Sen nasılsın?

Yaptık planımızı.
Vale mi vurmuş yani

O yüzden mi çevirmişler arabayı
Kamera fılan yok mu
Vardır bence iste ve ödesınler masrafı

Ne ahlaksızlık ya örtbas etmişler resmen
Adı otopark canım öyle kamera filan yoktur sanmam. Arabanın anahtarını iyi güvenip vermişim valla 🤣

Canımmm her anlamda geçmiş olsun.. o kadar geç geliyorum ki mesajları okumakta.. Ondan böyle olaylar geçince anca yazıyorum..

Eline sağlık Mikann🥰🥰

Ahaha ben dün kendime pijama siparişi vermiştim tesadüf bence sayılır🌺

Kızlar ben yine hastanedeyim..gece yola çıktık.. Bir dahaki yıldan beklentim çok benden çaldığı eski hayatımı tırnaklarımla söke söke alacaģım kusura bakmasın🤪😅💚

Herkesin ayrı bir derdinin oldugu bu yıl bitiminde hepimizin dertleri geride kalsın🙏🏻 bekle bizi 2023✌🏽✌🏽
Rutin kontrol mu?
Allah şifa versin canım. İnşallah dediğin gibi olur . 🙏

İyiyim canım.
Sen nasılsın?

Yaptık planımızı.

Adı otopark canım öyle kamera filan yoktur sanmam. Arabanın anahtarını iyi güvenip vermişim valla 🤣
Benım ki de hep söyler hastaneye gıdınce valeye bırakırım vale olduğundan emin olmadığın birine sakın verme arabayı dıye😂

Fiş alırım kart alırım numara verırım falan fılan ama işte kaçırmak istese onlarda kaçırır

Bence de iyi güvenip vermişsin😂şükür ki gittiğinde tek direksiyonu kalmış sekilde bulmamışsın

Ne ayıp çarpıp söylememeleri

Eski arababamı sattı sonun da eşim
Bir yük kalktı omzumdan
Okul kaydını da yaptırdık😬yarısını nakit vermiş eşim yarısı da taksit yapmışlar

İnsallah iyi bir lise kazanır da bu ödediğimiz son özel okul taksiti olur

Elektrikli ocağımın bir gözü yanmıyor ya
Tam misafir geleceği zaman bozulacağı tuttu🤦‍♀️

Eski arababamı sattı sonun da eşim
Bir yük kalktı omzumdan
Okul kaydını da yaptırdık😬yarısını nakit vermiş eşim yarısı da taksit yapmışlar

İnsallah iyi bir lise kazanır da bu ödediğimiz son özel okul taksiti olur

Elektrikli ocağımın bir gözü yanmıyor ya
Tam misafir geleceği zaman bozulacağı tuttu🤦‍♀️
Ne yaptı 100 bin yükseğe verebildi mi?
Hayırlı olsun kaydınız. Kaç yaptılar inşAllah düzgün bir rakamdır.

İnşallah kazanır canım. Ne emekler gidiyor gerçekten. Maddi manevi ama herşey onlar için.

Servis mi çağırdın?
Tek göz 👀idare edersin artık yetişmezse.

Hayırlı sabahlar ❤️
2022 benim için oğluma kavuşma, yeni bir şehre taşınma, mücadele yılı oldu. Çok karmaşık duygularla geçti. Çok ciddi kırgınlıklar yaşadım. Hala etkisinden kurtulamıyorum. İnsanın arkadaşı olsa kıran kişi nefret edip bir daha görüşülmez fakat aile içi en yakınlar olunca içine atıp unutmak belki de en iyisi ama ben bunu da yapamıyorum ilk kez. En kötüsü kendini anlatıp, derdini söyleyip, kırgınlıklarını dile getirip hala görmezden gelinmek. Bu insanı yoran ve daha çok kıran.
Halbuki biraz şefkat, biraz merhamet, birazcık ilgi göstermek çok zor olmamalı. İnsan kimsesi varken kimsesizlik çekmemeli.

2023 yılında ise kendime ve kendi çekirdek aileme daha çok sarılmak istiyorum. Kimseyi merak etmiyorum o raddedeyim. Herkes kendi yerinde iyi olsun duasındayım. Allah kimseyi kimseye muhtaç durumuna düşürmesin. İnşallah oğlum ve kızım birbirlerine ihtiyaç duyduklarında her zaman birlikte olurlar. Birbirlerine deva olurlar. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın tüm çocuklarımızı.
Annen mi kız kardeşin mi canım?
Beklenti olduysa muhakkak sen de zor günde yanında olmuşsundur. Yoksa bu kadar kırılmazdın.

Bizim aile genelde soğuktur.

Hayırlısı olsun. Düşünmemeye çalış boşver.

Devir mi değişti dünya mı değişti bilmiyorum. Psikoloji kitapları mı değişti biz mi değiştik. Dengeyi biz mi kuramıyoruz bilmiyorum.

Eskiden vefa fedakarlık övülürdü şimdi enayilik mi oldu benim de aklım almıyor çoğu zaman.

Back
X