Selam kızlar 🥰 uyumadan bir selam vermek istedim.

Dün biraz yorulmuşum, bugün tüm gün yattığım keyif günü oldu.. Şimdi yine yatıyor ve uyku moduna geçiyorum 🥰

S sarahconnor valla senin kayın ailene ben de bayıldım 🥰🥰 benimkiler de karadenizli bu arada.. karalahana olayına ben de bayılıyorum 🥰

Hepimiz için güzel başlangıç olsun.

Mikan Mikan ben de varım takvime ama her gün uyamıyorum. Uyabildiğim kadar varım 💚

sudem34 sudem34 topigin yıl dönümü kutlu olsun bu arada🥰 vee Keira- Keira- nice güzel yaşların olsun 🥰

Selam kızlar 🥰 uyumadan bir selam vermek istedim.

Dün biraz yorulmuşum, bugün tüm gün yattığım keyif günü oldu.. Şimdi yine yatıyor ve uyku moduna geçiyorum 🥰

S sarahconnor valla senin kayın ailene ben de bayıldım 🥰🥰 benimkiler de karadenizli bu arada.. karalahana olayına ben de bayılıyorum 🥰

Hepimiz için güzel başlangıç olsun.

Mikan Mikan ben de varım takvime ama her gün uyamıyorum. Uyabildiğim kadar varım 💚

sudem34 sudem34 topigin yıl dönümü kutlu olsun bu arada🥰 vee Keira- Keira- nice güzel yaşların olsun 🥰
Sağol canım birlikte nice yıllara🧿🌸🙏

Yeni takvimle geldim hadi bakalım 🤭 var mısınız? 😁
Ben de varım😊

Her seyin hayatın parçası olduğunu biraz daha kabullenip dua ile çaba ile hayata ayak uydurmaya çalışmaktan başka yapacak bişey yok.
Hayat yeni bir yılla devam ediyor,bu yıl hepimize sağlık, huzur, mutluluk, bereket getrsn🙏

Ben de varım😊

Her seyin hayatın parçası olduğunu biraz daha kabullenip dua ile çaba ile hayata ayak uydurmaya çalışmaktan başka yapacak bişey yok.
Hayat yeni bir yılla devam ediyor,bu yıl hepimize sağlık, huzur, mutluluk, bereket getrsn🙏
Yeni yıl çok güzel geçer insallah🙏

Günaydın canlar 🌸

Yeni uyandım. Çay koydum.
Akşamdan kabak tatlısı yapmıştım. Bugün tatlı var.

Sarah senin yöntemi uyguladım. Yatmadan kadife gecelik takım giydim öyle üşümedim. Yün yorgan sıcak tutuyor anlaşılan.

Günaydın canlar 🌸

Yeni uyandım. Çay koydum.
Akşamdan kabak tatlısı yapmıştım. Bugün tatlı var.

Sarah senin yöntemi uyguladım. Yatmadan kadife gecelik takım giydim öyle üşümedim. Yün yorgan sıcak tutuyor anlaşılan.
Sexsilik en sevdiğim😂

Şuan regl yüzünden sexsilikten uzaktan yakından alakam yok😬😬

Yeni yıl çok güzel geçer insallah🙏
İnşallah Sarah🙏
Bu arada ben de menüne bayildm.
Mikanla sudem gelecekse ben de geleyim😅
Datlu ve şekersiz de gelir malum biz yeme işinde çok iyiyizdir
Sexsilik en sevdiğim😂

Kızlar ya eglenecelisiniz vallahi 😅
Mikan sen de durumlar nasıl,ben de bebisle işler vasat😅
Ya kızlar şöyle giyinip süslenip bişey düşünmemek kendine odaklanmak çok büyük bir nimet aslında.

İnşallah Sarah🙏
Bu arada ben de menüne bayildm.
Mikanla sudem gelecekse ben de geleyim😅
Datlu ve şekersiz de gelir malum biz yeme işinde çok iyiyizdir

Kızlar ya eglenecelisiniz vallahi 😅
Mikan sen de durumlar nasıl,ben de bebisle işler vasat😅
Ya kızlar şöyle giyinip süslenip bişey düşünmemek kendine odaklanmak çok büyük bir nimet aslında.
Haklısın gercekten

Çok iyi hissediyor insan kendini
Böyle bir ruj göz kalemi bile iyi geliyor

Yeni takvimle geldim hadi bakalım 🤭 var mısınız? 😁
Yeni sene için planlarım

Sağlıklı bir yıl geçirmek için çabalamak
59-60 kiloya inmek ve o kiloyu korumak
Ev kıyafetlerimi komple değiştirmek ic çamaşırlari da dahil.
Gerçekten birinci çocukla birlikte annelik yönüm çok ağır basmış kadınlık yönümü bastrmisim hep.
Saçlarımı uzatmak
6 kitap okumak(minimum yazdm üstü olursa ne ala)
Annem ve babamla her fırsatta gorusmek onlara daha çok zaman ayırmak
Ev işleri için daha fazla kendimi yipratmadan düzenli bir yardımcı ile ilerlemek.
Beğendiğim bir kaç değerli takıyı almak.İki senedir bunu yapıyorum sevdiğim kolye yüzük bileklik saat tarzı fiyatları yüksek olan ancak beni mutlu eden birşeyler alıyorum.Taki kullanmayı çok seviyorum,zarif- tamamlayıcı.
Diş bakımı yaptırmak
Fırsat olusturabilirsem check-up yaptırmak
Çocuklarımla ve eşimle kaliteli vakit geçirmek bunun için de ayrıca bazı planlarım var

Aklıma gelen bı kaç şey yazdm şimdi.

Kul yazar kader güler diye bı söz var galiba,
Kaderimizin aklimizdakilerdrn çok çok daha güzel olduğu yillarimiz olsun kızlar🙏

Sexsilik en sevdiğim😂

Kuzum senin regl de 12 gün ayın nerdeyse yarısı can mı dayanır:deli:bence de başka yönteme geç:KK45:

Ablamın filan 3 ne güzel.
3-5 iyi yani.
Benim 7 o bile fazla geliyor bana.

Spiralden önce kaç gün idi?

2023 yılının Ilk iş gününden selaam✌🏽✌🏽

Valla bugün tüm günün 2022 dosyalarını kapatmakla geçecek anlaşılan son hafta izin alınca böyle oluyor 😬

Dolayısıyla 2 ocak görevini yapıpn ajandamı kullanmaya başladım. Şu renkli mottolu ajandalardan alıyorum her yıl çok eğlenceli oluyor kullanan varsa tavsiye ederim..

Evde iç pilav var ve gece sonu içilir diye çorba yapmıştım cumartesi 1 kavanoz da bugün için kavonozlamıstım. Yani çorba ve iç pilav hazır, eve gidince de yeşil mercimek köftesi var buzkukra hemen onu pişirir üstüne domates sos ve yoğurt yaparım şipşak..

Alice in Boardline dizisi 2. Sezon gelmiş onu izleriz akşam eşimle, başlamıştık 3 bölüm falan kalmıştı..

Bir de kitap alacağım şimdi netten..Benden bugünlük bu kadaaar.. öpüldünüz güzel kadınlar

Back
X