Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melankoliden çıkıp misss gibi bir kısır yapıp kendine yeni yıl ziyafeti çekiyorsun.O yaptığım işin üstüne son postadaki çamaşırları serdim
Uzandım kaldım müzik dinlerken
Planlama yapmaya çalıştım tam oturmadı
Oturacak inşallah kafamdaki bekleme yapan ve hayata geçmeyen işleri halledecek moral ve motivasyonu bulabilirsem
Şuan acayip kısır istiyor cnm ama kim uğraşacak şimdibir yandanda üşeniyorum
Zaman hızla akmış sanki hiçir şey yapmamış gibi
Kalkıp bir duş alıp kendime geleyim en iyisi böyle dur dur olmayacak
Tam olarak böyle hissediyorum
Aaa bugün yeni yılmıydı benim aklımdan tamamen çıkmış ne kadar uzaksam bu yeni yıl muhabbetindem herkes benim gibiymiş gibi hissediyorum öyle bir özel anlam yüklemediği sıradan bir gün gibi erkenden döner yatarım herhalde..Melankoliden çıkıp misss gibi bir kısır yapıp kendine yeni yıl ziyafeti çekiyorsun.
Miss gibi de bir duş
Eve geldim.
Camdaki kız var onu açtım.
Cipsim ve gazozumla keyfim yerinde şükür
Beni bekleyen onca sorumluluk var ama biraz ağırdan alacağım. Eşimin yapması için bir süre bekleyeceğim. Tembellik yapıyor bir süre ben de yapacağım. İş paylaşımı konusunda artık şu kısır döngüden çıkmamız lazım. 15 yıldır fazla sorumluluk aldım. Biraz bekleyeceğim. Ağırdan alacağım.
Kuru pilav yemeyeli baya oldu.Aaa bugün yeni yılmıydı benim aklımdan tamamen çıkmış ne kadar uzaksam bu yeni yıl muhabbetindem herkes benim gibiymiş gibi hissediyorum öyle bir özel anlam yüklemediği sıradan bir gün gibi erkenden döner yatarım herhalde..
Ben böyle değildim
Hayatımın yoğunluğu beni değiştirdi
Kısır yerine kuru fasülye pilava geçiş yaptım
Şuandan itibaren hiçbir şey yapmak istemiyorum![]()
Daha iyi yarın ki menü belli oldu öyleyseKuru pilav yemeyeli baya oldu.
Ama severim
Yemem için önce kuru fasülye almam lazım.
Aklıma gelse dün aldırırdım.
İki bölüm daha dizi izledim. Bugün dizi günü yaptım resmen.
Daha iyi yarın ki menü belli oldu öyleyse
Canımsın var ya pozitif enerjin buraya kadar geliyor yüzüme tebessüm ettirdin ne güzel dizi günü yapmışsın ne kadar zaman oldu kendime göre bir dizi bulup izlemeyeli sanki herşeyden elimi çekmişim bu yalnızlık beni mahvetti…
Evde öyleee oturuyorum kukumav kuşu gibi
Allahım indireceğin her hayra muhtacız.![]()
Duş aldım yüzüme krem sürücem çok kurumuş dudaklarım yüzüm
kendi gözlerimin içinde acı çeken bir insan görüyorum aşağılanmış mutluluğu çekip elinden alınmış bakışlarım bile sanki aczini anlatıyor…bedenimin yorgunluğundan ağır basıyor ruhumun yorgunluğu…
İyi insanlar güzel insanlara ne kadar ihtiyaç duyuyorum oysaki.
Yay burcuyum yönümü bulmama yardım edecek güzel insanlar güzel yerlere ihtiyacım var kendi halimle beni sevip kabullenecek bir ortama.kulunun ihtiyacını en iyi bilen rabbim bana yol gösterir inşallahBurcun neydi?
Güçlü bir kadınsın. Kendine inan.
Akşama baya program var. Az önce güldür güldür izledim. Cipse devam![]()
Dizinin birinci sezonunu bitirdim.Biraz film baktım,ailemle görüştüm bi kaç sevdiğim insanla iyi seneler dileklerinde bulunduk.
Kırmızı don giyenler burda mı ?:)
Herkese sağlık,huzur,mutluluk,başarı dolu bir sene dilerim.İyi yıllar![]()
Beslenmeye dikkat o zamanHayırlı sabahlar herkese
Sabah kahvaltıdan sonra bir baş dönmesi ve halsizlik çöktü. Yattım biraz ama geçmedi. Kızımı tekvando ve okçuluk kursuna yazdıracaktık ama gidemedik. İkindiye doğru biraz iyileştim. Pazar vs yaptık. Sonra yine çöktüm baş dönmesi mide bulantısı ve halsizlik eklenince acile gittik. Kan tahlili temiz çıktı. Doktor yourgunluk, uykusuzluk, ve depresyondan olabilir dedi. Bol su içmem ve yemeklerime dikkat etmem gerekiyormuş. Emzirdiğim için de güçsüz kalıyorum. Uzun lafın kısası vücut alarm verdi dikkat et kendine diye.
Dün bir de benim doğum günümdühastane çıkışında bizimkiler pasta almak istediler. Pastaların hepsi yılbaşı konsepti olduğu için baklava almışlar
baklavayla kutladık doğum günümü
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl dilerim![]()
Ya masallahKolaya kaçtım kahvaltıya haşlanmış yumurta .
Oğlum ekmek aldı geldi. Büyüdü de anasına ekmek almaya gidiyor tosbam
Kahvaltı sofrasından selamlar
Çay keyfine devam.![]()
Ata Demirer in filmleri ve gazinosunu ben Cem Yılmaz dan daha çok beğeniyorumDizinin birinci sezonunu bitirdim.
Şansa yedi sezon dizi. Baya oyalanacak.
Ata Demirer gazinosu izledim biraz.
Hala bitmedi o da.
Ata yı çok izlememiştim. Orta derecede komik geldi. Cem kadar belden aşağı değil onun kadar komik de değil. Bir tık altı. Yarı komik daha seviyeli.
Sağlık ve huzur dolu bir yıl olsun.![]()