Sabah yine geç kalktım.
Kahvaltı sonrası iki bölüm "The 100 " izledim. .

Zaman çok hızlı gerçekten.

O yaptığım işin üstüne son postadaki çamaşırları serdim
Uzandım kaldım müzik dinlerken
Planlama yapmaya çalıştım tam oturmadı
Oturacak inşallah kafamdaki bekleme yapan ve hayata geçmeyen işleri halledecek moral ve motivasyonu bulabilirsem
Şuan acayip kısır istiyor cnm ama kim uğraşacak şimdi :KK43: bir yandanda üşeniyorum
Zaman hızla akmış sanki hiçir şey yapmamış gibi 😬😬
Kalkıp bir duş alıp kendime geleyim en iyisi böyle dur dur olmayacak
Tam olarak böyle hissediyorum

Eklentiler

• 29975E2B-AF5C-431B-AF41-1394080982B7.webp
    29975E2B-AF5C-431B-AF41-1394080982B7.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 45
O yaptığım işin üstüne son postadaki çamaşırları serdim
Uzandım kaldım müzik dinlerken
Planlama yapmaya çalıştım tam oturmadı
Oturacak inşallah kafamdaki bekleme yapan ve hayata geçmeyen işleri halledecek moral ve motivasyonu bulabilirsem
Şuan acayip kısır istiyor cnm ama kim uğraşacak şimdi :KK43: bir yandanda üşeniyorum
Zaman hızla akmış sanki hiçir şey yapmamış gibi 😬😬
Kalkıp bir duş alıp kendime geleyim en iyisi böyle dur dur olmayacak
Tam olarak böyle hissediyorum
Melankoliden çıkıp misss gibi bir kısır yapıp kendine yeni yıl ziyafeti çekiyorsun.

Miss gibi de bir duş 🚿🛀

Eve geldim.
Camdaki kız var onu açtım.
Cipsim ve gazozumla keyfim yerinde şükür 😁

Beni bekleyen onca sorumluluk var ama biraz ağırdan alacağım. Eşimin yapması için bir süre bekleyeceğim. Tembellik yapıyor bir süre ben de yapacağım. İş paylaşımı konusunda artık şu kısır döngüden çıkmamız lazım. 15 yıldır fazla sorumluluk aldım. Biraz bekleyeceğim. Ağırdan alacağım.

Melankoliden çıkıp misss gibi bir kısır yapıp kendine yeni yıl ziyafeti çekiyorsun.

Miss gibi de bir duş 🚿🛀

Eve geldim.
Camdaki kız var onu açtım.
Cipsim ve gazozumla keyfim yerinde şükür 😁

Beni bekleyen onca sorumluluk var ama biraz ağırdan alacağım. Eşimin yapması için bir süre bekleyeceğim. Tembellik yapıyor bir süre ben de yapacağım. İş paylaşımı konusunda artık şu kısır döngüden çıkmamız lazım. 15 yıldır fazla sorumluluk aldım. Biraz bekleyeceğim. Ağırdan alacağım.
Aaa bugün yeni yılmıydı benim aklımdan tamamen çıkmış ne kadar uzaksam bu yeni yıl muhabbetindem herkes benim gibiymiş gibi hissediyorum öyle bir özel anlam yüklemediği sıradan bir gün gibi erkenden döner yatarım herhalde..
Ben böyle değildim😅😅
Hayatımın yoğunluğu beni değiştirdi
Kısır yerine kuru fasülye pilava geçiş yaptım 😋
Şuandan itibaren hiçbir şey yapmak istemiyorum 😒

Aaa bugün yeni yılmıydı benim aklımdan tamamen çıkmış ne kadar uzaksam bu yeni yıl muhabbetindem herkes benim gibiymiş gibi hissediyorum öyle bir özel anlam yüklemediği sıradan bir gün gibi erkenden döner yatarım herhalde..
Ben böyle değildim😅😅
Hayatımın yoğunluğu beni değiştirdi
Kısır yerine kuru fasülye pilava geçiş yaptım 😋
Şuandan itibaren hiçbir şey yapmak istemiyorum 😒
Kuru pilav yemeyeli baya oldu.
Ama severim 😍
Yemem için önce kuru fasülye almam lazım.
Aklıma gelse dün aldırırdım.

İki bölüm daha dizi izledim. Bugün dizi günü yaptım resmen.

Kuru pilav yemeyeli baya oldu.
Ama severim 😍
Yemem için önce kuru fasülye almam lazım.
Aklıma gelse dün aldırırdım.

İki bölüm daha dizi izledim. Bugün dizi günü yaptım resmen.
Daha iyi yarın ki menü belli oldu öyleyse 🥰😍☺️
Canımsın var ya pozitif enerjin buraya kadar geliyor yüzüme tebessüm ettirdin ne güzel dizi günü yapmışsın ne kadar zaman oldu kendime göre bir dizi bulup izlemeyeli sanki herşeyden elimi çekmişim bu yalnızlık beni mahvetti…
Evde öyleee oturuyorum kukumav kuşu gibi
Allahım indireceğin her hayra muhtacız.🤲🏻 📿
Duş aldım yüzüme krem sürücem çok kurumuş dudaklarım yüzüm
kendi gözlerimin içinde acı çeken bir insan görüyorum aşağılanmış mutluluğu çekip elinden alınmış bakışlarım bile sanki aczini anlatıyor…bedenimin yorgunluğundan ağır basıyor ruhumun yorgunluğu…
İyi insanlar güzel insanlara ne kadar ihtiyaç duyuyorum oysaki.

Daha iyi yarın ki menü belli oldu öyleyse 🥰😍☺️
Canımsın var ya pozitif enerjin buraya kadar geliyor yüzüme tebessüm ettirdin ne güzel dizi günü yapmışsın ne kadar zaman oldu kendime göre bir dizi bulup izlemeyeli sanki herşeyden elimi çekmişim bu yalnızlık beni mahvetti…
Evde öyleee oturuyorum kukumav kuşu gibi
Allahım indireceğin her hayra muhtacız.🤲🏻 📿
Duş aldım yüzüme krem sürücem çok kurumuş dudaklarım yüzüm
kendi gözlerimin içinde acı çeken bir insan görüyorum aşağılanmış mutluluğu çekip elinden alınmış bakışlarım bile sanki aczini anlatıyor…bedenimin yorgunluğundan ağır basıyor ruhumun yorgunluğu…
İyi insanlar güzel insanlara ne kadar ihtiyaç duyuyorum oysaki.

Burcun neydi?
Güçlü bir kadınsın. Kendine inan.

Akşama baya program var. Az önce güldür güldür izledim. Cipse devam 🤣

Netflixte bir dizi buldum savaş hanedanlığı osmanlı temalı filmleri o ihtişamı çok beğeniyorum ne kadar artarsa o kadar memnun kalıyorum izleyeceğim mecralarda ona başladım. Saçıma maske ellerime krem yüzüme krem dudaklarıma balm sürdüm saçlarımada saç bakım yağı sürecem şu kremler bi çekilsin
Bol su tüketmem lazım su içmeyi unutuyorum.

Burcun neydi?
Güçlü bir kadınsın. Kendine inan.

Akşama baya program var. Az önce güldür güldür izledim. Cipse devam 🤣
Yay burcuyum yönümü bulmama yardım edecek güzel insanlar güzel yerlere ihtiyacım var kendi halimle beni sevip kabullenecek bir ortama.kulunun ihtiyacını en iyi bilen rabbim bana yol gösterir inşallah
Aslında güçlü herşeyi tek başına yapmya çaba harcayan biriyim insanların kötü sözleri kötü davranışları beni hassaslığımdan dolayı çok etkiliyor çekip gitmek terk etmek istiyorum başarımı görmezden gelen ve birşey üretmeyip hiçbir şeyi beğenmeyen insanların sözlerinden dolayı sabır zorlanıyor

Biraz film baktım,ailemle görüştüm bi kaç sevdiğim insanla iyi seneler dileklerinde bulunduk.
Kırmızı don giyenler burda mı ?:)
Herkese sağlık,huzur,mutluluk,başarı dolu bir sene dilerim.İyi yıllar 🍀💟

Biraz film baktım,ailemle görüştüm bi kaç sevdiğim insanla iyi seneler dileklerinde bulunduk.
Kırmızı don giyenler burda mı ?:)
Herkese sağlık,huzur,mutluluk,başarı dolu bir sene dilerim.İyi yıllar 🍀💟
Dizinin birinci sezonunu bitirdim.
Şansa yedi sezon dizi. Baya oyalanacak.

Ata Demirer gazinosu izledim biraz.
Hala bitmedi o da.

Ata yı çok izlememiştim. Orta derecede komik geldi. Cem kadar belden aşağı değil onun kadar komik de değil. Bir tık altı. Yarı komik daha seviyeli.

Sağlık ve huzur dolu bir yıl olsun. 🌸

Günaydın canlar🌸

İlk günden merhaba 👋

Topiğimin yıldönümü ayrıca beni yalnız bırakmayan hepinize teşekkür ederim. :KK68:

Topiği açarken kitap okumak , yürüyüş yapmak onları düzenli hale getirmekti hedefim. Kalıcı dostluklar kurduğum bir topik oldu.
Birlikte güldük, birlikte ağladık kimi zaman. Dolu dolu bir yıl idi.

Kazançlarım
Yirmi beş kitap okudum.
Vakit buldukça yürüdüm.
Sizleri hayatıma kattım.
İşimi yürüme mesafesine taşıdım.

Kayıplarım
Sağlık sorunu yaşadım.
Aile büyüğümüzü kaybettik.
Kp çok hasta.
İş ortamına adapte olamadım.

Herşeye rağmen geldi geçti.
Umarım bu sene geçmiş seneyi aratmaz.
Daha da güzel olur. :KK37:

Hayırlı sabahlar herkese😊😊
Sabah kahvaltıdan sonra bir baş dönmesi ve halsizlik çöktü. Yattım biraz ama geçmedi. Kızımı tekvando ve okçuluk kursuna yazdıracaktık ama gidemedik. İkindiye doğru biraz iyileştim. Pazar vs yaptık. Sonra yine çöktüm baş dönmesi mide bulantısı ve halsizlik eklenince acile gittik. Kan tahlili temiz çıktı. Doktor yourgunluk, uykusuzluk, ve depresyondan olabilir dedi. Bol su içmem ve yemeklerime dikkat etmem gerekiyormuş. Emzirdiğim için de güçsüz kalıyorum. Uzun lafın kısası vücut alarm verdi dikkat et kendine diye.

Dün bir de benim doğum günümdü😄 hastane çıkışında bizimkiler pasta almak istediler. Pastaların hepsi yılbaşı konsepti olduğu için baklava almışlar🤣🤣 baklavayla kutladık doğum günümü🤣🤣
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl dilerim🌸🌸

Hayırlı sabahlar herkese😊😊
Sabah kahvaltıdan sonra bir baş dönmesi ve halsizlik çöktü. Yattım biraz ama geçmedi. Kızımı tekvando ve okçuluk kursuna yazdıracaktık ama gidemedik. İkindiye doğru biraz iyileştim. Pazar vs yaptık. Sonra yine çöktüm baş dönmesi mide bulantısı ve halsizlik eklenince acile gittik. Kan tahlili temiz çıktı. Doktor yourgunluk, uykusuzluk, ve depresyondan olabilir dedi. Bol su içmem ve yemeklerime dikkat etmem gerekiyormuş. Emzirdiğim için de güçsüz kalıyorum. Uzun lafın kısası vücut alarm verdi dikkat et kendine diye.

Dün bir de benim doğum günümdü😄 hastane çıkışında bizimkiler pasta almak istediler. Pastaların hepsi yılbaşı konsepti olduğu için baklava almışlar🤣🤣 baklavayla kutladık doğum günümü🤣🤣
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl dilerim🌸🌸
Beslenmeye dikkat o zaman 🕒⏰
Baklava daha iyi ya 😁afiyet olsun.

Selamlarrrr herkese 🌷

Hepimizin ve sevdiklerimizin bedenine sağlık kalbine huzur dolduğu dolu dolu güzelliklerle geçireceğimiz bir yıl diliyorum 🙏🥰🎄

Eşimin teyzeleri ve eniştesi Hatay’dan geldiler cuma günü. Dün kayınvalidemgilde bol mezeli içli köfteli mangallı güzel bir yemek yedik. Sonra kuzineli sobada kestane pişirdik 🤤😋Evet yeniyıl deyince sadece ne yiyeceğini düşünenlerdenim 🙈Saat 10 gibi eve geçtik çünkü çocukların uykusu geldi.
Bu yıl daha pozitif daha sakin daha rahat olmak istiyorum. Umarım değişir ve gelişirim 🥲

Bugün biraz geç kalkış
Sonra ıspanaklı patatesli boşnak böreğiyle daha fazla birşey tüketmeden pratik bir kahvaltı yaptım
Su tüketmeye çalışıyorum biraz halsizlik ve baş ağrısı var
Herşeyi düşünmekten iş arkadaşım havayı güzel bulunca adlra gitmiş kuzeniyle geziyorlar ne güzel yaaaa hasret kaldım gezmeye tozmaya gülmeye eğlenmeye sürekli aynı rutin
Haftasonu temizlik iş okulun dersleri ödevleri falan yıldım ya 😖😒😬
Tek aktivitem çamaşır yıkamak bulaşık mak çalıştırmak 😩😩😩
Ama şuan mecburm buna şu sınavlar bitene kadar…
c-d -çinko karışım takviye vitamin aldım bir dersin kitabını çalışıp son5 sayfa kalmıştı onu bitirdim
Bir dersin kitabınıda yarıladım
Ama projeye daha başlayamadım başlamam lazım artık bitirip kafamı rahatlatmam lazım inşallah Bana dua edin kızlar yolum kolaylaşsın
🙏🏻 🤲🏻 📿
1saat uyusam iyi gelir belki evde beni hbirşey oyalamıyor çünkü canım hiçbirşey yapmak istemiyorum çok tükendim nasım toparlıycam
Bugün 5sayfa kitabı okumak bile zulüm gibi geldi bana kafamı veremiyorum

Merhaba kızlar
Yeni yılın ilk günü
Nasılsınız?

Mikancım ne güzel geçmiş yeni yıl
Sudem senın nasıldı

Benım de kalabalık yorucu bir o kadar güzel gecen bir geceydı

Çok fazla yiyecek vardı🙈
3 gün yesek anca biter

Gec uyandık yorulmuşuz
Kahvaltı yaptık tekneye geldık

Hava güneşli
Dısarda pasta kahve takılıp eve geceriz yemek için

Pazartesı oğlumun sınavları başlıyor
Yoğun yorucu bir hafta bizlerı bekliyor

Yenı yıl hepimize güzel gelecek inanıyorum

Kolaya kaçtım kahvaltıya haşlanmış yumurta .
Oğlum ekmek aldı geldi. Büyüdü de anasına ekmek almaya gidiyor tosbam 😁

Kahvaltı sofrasından selamlar
Çay keyfine devam. ☕
Ya masallah

Ben de gönderiyorum arada uzak değil ama uzak olsa gönderir miydim bilmiyorum
Tam binanın dibi güvenlikte görüyor ona güveniyorum biraz da

Afiyet olsun 🥰

Dizinin birinci sezonunu bitirdim.
Şansa yedi sezon dizi. Baya oyalanacak.

Ata Demirer gazinosu izledim biraz.
Hala bitmedi o da.

Ata yı çok izlememiştim. Orta derecede komik geldi. Cem kadar belden aşağı değil onun kadar komik de değil. Bir tık altı. Yarı komik daha seviyeli.

Sağlık ve huzur dolu bir yıl olsun. 🌸
Ata Demirer in filmleri ve gazinosunu ben Cem Yılmaz dan daha çok beğeniyorum

Daha samimi içten ve bizden biri gibi
Ben Ata nın gösterısını de izlemeye gitmiştim
Bir yerde tekneyle yan yana bağlanmıştık🙈

Gösterısın de başıma gelmeyen kalmamıştı gerçi😬

Back
X