• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir dahakine ona göre dengelersin. Kaç bardak koydun ben bu sefer 1.5 koydum az dedi benimkiler. Bir de tahin ceviz tatsız ya onlar olunca fazla şeker göze batmıyor. Ama sade yenecekse fazla gelebiliyor.
Benimki azdı 1.5 bardak koydum çok geldi. Yarın yine yapacağım az koyarım bu kez inşallah

Bugün öğleye kadar rutin geçti. Kızımla eşimi gittikten sonra oğlumla yürüyüş için çıktık dışarı. Bir civil ziyaretim vardı onu da hallettik. Sonra eve dönerken dondurmalı irmik tatlısı aldım kaç zamandır aklımdaydı😊 eve gelince akşama yemek adana kebap yaptım. Akşam gelirken de lavaş aldı bizimkiler bir güzel yedik😄 akşam 7 den sonra bişeyler yemedim. Ekmeğe dikkat ettim. Biraz aç gibiyim ama sabaha iyi olurum 🤭

Bugün 5343 adım atmışım. 🚶‍♀️
Çamaşırım kurudu şimdi şükür.
Yemek kolaya kaçtım. Eve gelirken sipariş verdim geçerken aldım evde yedik.

Oğlum havuçlu toplu kurabiye istiyor. Ben sufle istiyorum. Kabak tatlım bitmedi. Yarına bakalım tatlı ne olacak🤣eşim de trileçe istiyor o ayrı 🤣sabredin havuçlu kek yapacağız dedim 😁biz onu sevmiyoruz dediler 🤣
Ben de 4500 adım atmışım ✌️😊 havuçlu kek candır 😍🥰

Bir okuma grubuna dahil oldum. Okuduğumuz kitapları yüzyüze veya online tahlil edeceğiz. İlk kitap Sade Yaşam İçin Küçük Bir Adım. Beğendim çok anlaşılır dili akıcı. İnşallah grupta güzel arkadaşlıklar edinebilirim. Doğumdan sonra biraz özgüvensizlik başladı bende. Tabi ilk zamanlar daha çoktu. İnsan içine çıkmak istemiyorum pek fazla. Bu gruba sırf bunu kırmak için katıldım. İnşallah faydalı olur

Benimki azdı 1.5 bardak koydum çok geldi. Yarın yine yapacağım az koyarım bu kez inşallah
Afiyet olsun. Bu sefer istediğin gibi olur inşaallah. 🧿
Bugün öğleye kadar rutin geçti. Kızımla eşimi gittikten sonra oğlumla yürüyüş için çıktık dışarı. Bir civil ziyaretim vardı onu da hallettik. Sonra eve dönerken dondurmalı irmik tatlısı aldım kaç zamandır aklımdaydı😊 eve gelince akşama yemek adana kebap yaptım. Akşam gelirken de lavaş aldı bizimkiler bir güzel yedik😄 akşam 7 den sonra bişeyler yemedim. Ekmeğe dikkat ettim. Biraz aç gibiyim ama sabaha iyi olurum 🤭
Süt iç veya ayran iç. Eğer aralıklı oruç yapmıyorsan.
Ben de 4500 adım atmışım ✌️😊 havuçlu kek candır 😍🥰
En az 45 dakıka yürümüşsün 👏
Bir okuma grubuna dahil oldum. Okuduğumuz kitapları yüzyüze veya online tahlil edeceğiz. İlk kitap Sade Yaşam İçin Küçük Bir Adım. Beğendim çok anlaşılır dili akıcı. İnşallah grupta güzel arkadaşlıklar edinebilirim. Doğumdan sonra biraz özgüvensizlik başladı bende. Tabi ilk zamanlar daha çoktu. İnsan içine çıkmak istemiyorum pek fazla. Bu gruba sırf bunu kırmak için katıldım. İnşallah faydalı olur
Olur neden olmasın 😍
Herkese iyi geceler. 🤗
İyi geceler canım 🌃🌙

Ben bugün odaları süpüreceğim fazlalıkları sürekli eliyorum zaten. Geçen gün ilaç dolabını elden geçirdim. Kızın küçülenleri ya arkadaşa veriyorum ya giysi kutusuna atıyorum. Temizlik malzemelerini elemem lazım taşınırken fazla fazla almışım onlara bakacağım bugün. Bi de konsola el atacağım☺️ Ama önce misafirim gelecek bugün sonra oğlanı doktora götüreceğim kalan zamanda inşallah yapabilirim bugün

Yarım saat önce uyandım.
Çay yaptım.
Şimdi kahvaltı zamanı. 😋

Bugün misafir ve hastane işi yüzünden maalesef bugünün görevini yapamadım. Yarın inşallah evi süpürüp kızımın küçülenlerini ayıracağım.
Kitabımı bitirdim sonunda 🥳

Akşama yemek yapmadım. Gelirken çiğ köfte aldım ayran yaptım onla geçiştirdim.

Canım ailem hani çorba salata ana yemek demiyorlar 🤣kolaya kaçabiliyorum. 😁

Akşama yemek yapmadım. Gelirken çiğ köfte aldım ayran yaptım onla geçiştirdim.

Canım ailem hani çorba salata ana yemek demiyorlar 🤣kolaya kaçabiliyorum. 😁
Ben de yapmadım
Dünden çorba vardı

Eşim de kızarmış tavuk aldı
Yanına salata yaptım yedık bitti

Yattım bütün gün
Binada su boruları değişiyor 15 gündür sabah 8 aksam 8 sular yok😬

Çok sıkıldım bu durumdan

Misafirim gelirken çikolata soslu kek yapıp getirmiş, ben çikolatalı pasta almıştım, eşimin öğrencisi de tulumba tatlısı getirmiş. İyiki sağlıklı beslenmeye karar verdik😝
Zaten hep öyle olmaz mı
Ben de aksam yemecektim güya

Eşim kestane doldurmuş yine😬
Adamın en büyük hobisi beni beslemek😂😂

Afiyet olsun ben de bayılırım tulumba tatlısına🥰

Back
X