- 17 Mart 2010
- 26.567
- 68.161
- 1.123
Ben yaparım yemezler ise bitene kadar beklerlerAaa ıssız adam keki yaa o, nasıl sevilmez![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaparım yemezler ise bitene kadar beklerlerAaa ıssız adam keki yaa o, nasıl sevilmez![]()
Benimki azdı 1.5 bardak koydum çok geldi. Yarın yine yapacağım az koyarım bu kez inşallahBir dahakine ona göre dengelersin. Kaç bardak koydun ben bu sefer 1.5 koydum az dedi benimkiler. Bir de tahin ceviz tatsız ya onlar olunca fazla şeker göze batmıyor. Ama sade yenecekse fazla gelebiliyor.
Ben de 4500 adım atmışımBugün 5343 adım atmışım.
Çamaşırım kurudu şimdi şükür.
Yemek kolaya kaçtım. Eve gelirken sipariş verdim geçerken aldım evde yedik.
Oğlum havuçlu toplu kurabiye istiyor. Ben sufle istiyorum. Kabak tatlım bitmedi. Yarına bakalım tatlı ne olacakeşim de trileçe istiyor o ayrı
sabredin havuçlu kek yapacağız dedim
biz onu sevmiyoruz dediler
![]()
Afiyet olsun. Bu sefer istediğin gibi olur inşaallah.Benimki azdı 1.5 bardak koydum çok geldi. Yarın yine yapacağım az koyarım bu kez inşallah
Süt iç veya ayran iç. Eğer aralıklı oruç yapmıyorsan.Bugün öğleye kadar rutin geçti. Kızımla eşimi gittikten sonra oğlumla yürüyüş için çıktık dışarı. Bir civil ziyaretim vardı onu da hallettik. Sonra eve dönerken dondurmalı irmik tatlısı aldım kaç zamandır aklımdaydıeve gelince akşama yemek adana kebap yaptım. Akşam gelirken de lavaş aldı bizimkiler bir güzel yedik
akşam 7 den sonra bişeyler yemedim. Ekmeğe dikkat ettim. Biraz aç gibiyim ama sabaha iyi olurum
![]()
En az 45 dakıka yürümüşsünBen de 4500 adım atmışımhavuçlu kek candır
![]()
Olur neden olmasınBir okuma grubuna dahil oldum. Okuduğumuz kitapları yüzyüze veya online tahlil edeceğiz. İlk kitap Sade Yaşam İçin Küçük Bir Adım. Beğendim çok anlaşılır dili akıcı. İnşallah grupta güzel arkadaşlıklar edinebilirim. Doğumdan sonra biraz özgüvensizlik başladı bende. Tabi ilk zamanlar daha çoktu. İnsan içine çıkmak istemiyorum pek fazla. Bu gruba sırf bunu kırmak için katıldım. İnşallah faydalı olur
İyi geceler canımHerkese iyi geceler.![]()
Hemen fırsat varken buna başlıyorum,diğer mesajlara bakacağım kahveyleGünaydınlaaarrrr
4 Ocak
Bugün odaları temizle, fazlalıkları çıkar
sudem34
S sarahconnor
sekersizcikolata
Aysen012
Keira-
Lotus1234
Eksik varsa affola![]()
Günaydın canım ödev pek güzelmiş zira haftaya abim ve annem gelecek.Günaydınlaaarrrr
4 Ocak
Bugün odaları temizle, fazlalıkları çıkar
sudem34
S sarahconnor
sekersizcikolata
Aysen012
Keira-
Lotus1234
Eksik varsa affola![]()
Güzel kitap okuyorsunBugün misafir ve hastane işi yüzünden maalesef bugünün görevini yapamadım. Yarın inşallah evi süpürüp kızımın küçülenlerini ayıracağım.
Kitabımı bitirdim sonunda![]()
Ben de yapmadımAkşama yemek yapmadım. Gelirken çiğ köfte aldım ayran yaptım onla geçiştirdim.
Canım ailem hani çorba salata ana yemek demiyorlarkolaya kaçabiliyorum.
![]()
Zaten hep öyle olmaz mıMisafirim gelirken çikolata soslu kek yapıp getirmiş, ben çikolatalı pasta almıştım, eşimin öğrencisi de tulumba tatlısı getirmiş. İyiki sağlıklı beslenmeye karar verdik![]()