• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaten hep öyle olmaz mı
Ben de aksam yemecektim güya

Eşim kestane doldurmuş yine😬
Adamın en büyük hobisi beni beslemek😂😂

Afiyet olsun ben de bayılırım tulumba tatlısına🥰
Teşekkür ederim gerçekten hep öyle oluyor 😅 tulumbadan yemedim çikolata hastası olduğum için kek ve pasta yedim ben 🤭

Ben öfke dansını bitirmek için kendimi paralıyorum şu an 😁
Frankenstein var okurken çok ağlar mıyım çok dağılır mıyım emin olamıyorum.
Senin dediğin iki kitaptan kütüphanede hangisi varsa onu alayım ona beraber başlayalım😍
Ulaşamayacağım hedef koymayı sevmiyorum 😁
İki idarecim kolpacı. Bir de bir iki arkadaş ama muhatap olmuyorum 😁uzak duruyorum sıkıntı yok ⛔işimde gücümdeyim😁
Canım aileden değer duygusu erken dönemde kazanılmadan ergen olununca ergence kararlar veriliyor işte 👉aile her şey. ☺

Ahahah sudem bir an okurken anlamaya çalıştım ama toplu cevap vermişsin😅 tamam sen kitabı de başlayalım, aslında doğru ben de sevmem hedef olarak koymayı ama bunlar hedef değil istek🤣 aynen iş yerinde sadece işinde gücünde olmak en güzeli valla.. başka bir şeyle uğraşmayacaksın.. ve aynen aile her şey. Bu bilinçle ne güzel çocuk yetiştireceksiniz ama öyle düşün 🥰

🌷Günaydınlaaarrrr🌷
4 Ocak
🌷Bugün odaları temizle, fazlalıkları çıkar
sudem34 sudem34
S sarahconnor
sekersizcikolata sekersizcikolata
Aysen012 Aysen012
Keira- Keira-
Lotus1234 Lotus1234
Eksik varsa affola 🥲

Mikaaan ben demin geldim eve, odaları temizlemek yerine bir şey ararken hepsini dağıttım.. ben bugün sınıfta kaldım🤣

Teşekkür ederim gerçekten hep öyle oluyor 😅 tulumbadan yemedim çikolata hastası olduğum için kek ve pasta yedim ben 🤭
Ben tulumba da çok severim. Bir küçük boy var çıtır çıtır oluyor. Bir de büyük boy var dışı çıtır içi yumuşak oluyor 😋off olsa da yesek valla

Çok yoğun bir gün geçirdim kızlar.. sanırım bu 2 gün fazla mesai ile geçecek.. eşim tost yaptı bana onu yedim. Sonra yatacağım.. Yatmadan 2 3 sayfa maksimum kitap okuyabilirim 🙈 görüşmek üzere 💚
Bende yemekten çaydan sonra uyudum. Üşüdüm biraz dinleneyim diye yattım biraz yeni kalktım.

Selamlar ☘️☘️
Sabah rutin kahvaltı vs. Eşimle kızımı yolladıktan sonra oğlumla yürüyüşe çıktım. Bu kez kendine söz vermiştim hiçbirşey almadım dışarıdan 😬 irmik helvası dahil😭
Eve gelince alt kata kabak tatlısı verdim. Geçen gün apartman toplanıyormuş beni de çağırdı ama gidemedim oğlum hastaydı diye. Bir çeşit kusura bakma tatlısı oldu😬
Sonra oğlumu uyutup yemeğe başladım. Patates püresi yatağında tavuk sote yaptım. Bir makine çamaşır vardı onu astım.
Akşam yemeğinden sonra biraz kitap okudum. Şimdi de biraz Kuran okuyup yatacağım. Yatakta belki uygulamadan Sofie'nin Dünyasını okurum.
Herkese iyi geceler💚

Back
X