- 17 Mart 2010
- 26.566
- 68.157
- 1.123
Yok ya seni gıcık düşünemiyorumAma siz de çok sekersiniz ondan. Yoksa gıcık olduğuma da çok gıcığım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya seni gıcık düşünemiyorumAma siz de çok sekersiniz ondan. Yoksa gıcık olduğuma da çok gıcığım![]()
ben deYok ya seni gıcık düşünemiyorum![]()
Çok minnoş demi çok hanım☺ben de![]()
KesinlikleÇok minnoş demi çok hanım☺
Sarah da öyle değilim diyor ama bence o da öyle![]()
Görümcem perşembe dönecek.. annesigile geldi aslında yanyanayız ya ama Benim çocuklar bırakmıyor kızı benim de işime geliyorMikan görümcen kaç gün orda?
Annen ne pişirdi?
Ohh ohh valla benim yerime de ye.Görümcem perşembe dönecek.. annesigile geldi aslında yanyanayız ya ama Benim çocuklar bırakmıyor kızı benim de işime geliyordün fırında tavuk pilav çorba cacık salata klasik bir menü vardı bugün kayınvalidem yaptı yemeği
Çok şükür şimdi iyiler karne günü küçük oğlan kötüydü okulda kustu falan. Ama toparladı çok şükür. Yarın sabahtan annemi hastaneye götüreceğim. Şu ameliyat meselesini konuşacağız o canımı sıkıyor sadece sağsalim atlatsaydıkOhh ohh valla benim yerime de ye.
Annen de kV de çok becerikli ya.
İyi ki yanındalar.
En azından yemek telaşın yok.
Çocuklar nasıl?
İyi mi hepsi?
Ne ameliyatıydı ben unuttum canım ya.Çok şükür şimdi iyiler karne günü küçük oğlan kötüydü okulda kustu falan. Ama toparladı çok şükür. Yarın sabahtan annemi hastaneye götüreceğim. Şu ameliyat meselesini konuşacağız o canımı sıkıyor sadece sağsalim atlatsaydık![]()
Omzunda yırtık varmışNe ameliyatıydı ben unuttum canım ya.
Ya çok tatlısınızÇok minnoş demi çok hanım☺
Sarah da öyle değilim diyor ama bence o da öyle![]()
Sakinliğin nahifliğin güzelliğin taa burdan hissediliyorKesinlikleikisinin de aurası güçlü burdan hissediliyor
![]()
Şımartıyorsun beniSakinliğin nahifliğin güzelliğin taa burdan hissediliyor![]()
Sarahım ya profile sende söyle seksi bir hatun neden koymuyorsun ateşli mateşli☺Sakinliğin nahifliğin güzelliğin taa burdan hissediliyor![]()
Boşver siz hiç görmeyeceksiniz zatenYok ya seni gıcık düşünemiyorum![]()
Valla mikan boyle şeyler gerçekten karşıklı, güzel güzel, kötüye kötü enerjiKesinlikleikisinin de aurası güçlü burdan hissediliyor
![]()
Geçmiş olsun bu aradaOmzunda yırtık varmış![]()
Sarah seni hiç bilmiyorum kendini tarif falan ettin mi de, benim gözünde sarı saçlı ya küt/ bob kesim ya da aksine uzun ama saçlar hep fönlü, uzun boylu ince belli bir kadın canlanıyor senin için benim gözümdeSarahım ya profile sende söyle seksi bir hatun neden koymuyorsun ateşli mateşli☺
Teşekkür ederimValla mikan boyle şeyler gerçekten karşıklı, güzel güzel, kötüye kötü enerjisiz de çok tatlı güzel olduğunuz için öyle oluyor yanisi
Geçmiş olsun bu arada
Benim de aynı canlanıyorSarah seni hiç bilmiyorum kendini tarif falan ettin mi de, benim gözünde sarı saçlı ya küt/ bob kesim ya da aksine uzun ama saçlar hep fönlü, uzun boylu ince belli bir kadın canlanıyor senin için benim gözümde