- 17 Mart 2010
- 26.566
- 68.157
- 1.123
Yeni Nick yeni profil he.İyi geceler
![]()
Yakışmış
İyi geceler canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni Nick yeni profil he.İyi geceler
![]()
GünaydınlarMikan
S sarahconnor
sekersizcikolata
Aysen012
Lotus1234
Menüde ne var kızlar?
Sarah bugün görümce kaynana rahata konacak![]()
Günaydınlar
Sabahtan beri hastanedeyiz yeni döndük. Annemin ameliyat işlemleri ile uğraştık. Öğleden sonra anestezi uzmanı görecek. Onay çıkarsa bu cuma ya da gelecek cuma ameliyat olacak.. kızlar dualarınızı esirgemeyin
Çok iyi geçecek inşallah canım![]()
Sudemn dün yine dışardan yedik et ve tavuk şiş yaptrdm çorba salata vs işteMikan
S sarahconnor
sekersizcikolata
Aysen012
Lotus1234
Menüde ne var kızlar?
Sarah bugün görümce kaynana rahata konacak![]()
Evet artık datlu yok :)Yeni Nick yeni profil he.
Yakışmış
İyi geceler canım.
Görümcene bugün yemekler senden deSudemn dün yine dışardan yedik et ve tavuk şiş yaptrdm çorba salata vs işte
Bugün ne yapacağım hala bilmiyorum
Bana da fikir verin
Şimdi bizde bugün için maks hamur işi lahmacun olurGörümcene bugün yemekler senden de
Hamur işi güzel olur ama uğraştırır.
Görümce destek sağlarsa yapılır.
İyi kolay ya ☺Şimdi bizde bugün için maks hamur işi lahmacun olur![]()
Olsun kurtulsun ya.Günaydınlar
Sabahtan beri hastanedeyiz yeni döndük. Annemin ameliyat işlemleri ile uğraştık. Öğleden sonra anestezi uzmanı görecek. Onay çıkarsa bu cuma ya da gelecek cuma ameliyat olacak.. kızlar dualarınızı esirgemeyin![]()
Yine dopdolu bereketli bir gün. Maşallah size.Alt katı süpürdüm. Bulaşık mak boşalttım. 1 mak çamaşır yıkandı annem serdi. Annem eşimle hastaneye gitti şimdi. Akşama domatesli bulgur pilavı ve bamya var. 7 de çocukları sinemaya götüreceğiz görümcemle bakalım
Çok severim afiyet olsunPişi Allahım nasıl özlemişim
Boş boş yedim valla.
Şu an çok mutluyum.
O kadar emek verdim ama değdi.
Yaşasın yemek yemek.![]()
Kahvaltı ve akşam yemeği canım zaten geç kahvaltı oluyo ,öğlen mutlaka meyve çay kahve hamur işi biseyler oluyo ama akşam da tekrar çay yanına bişeylerİyi kolay ya ☺
Kaç öğün yemek yeniyor?
Kıskanıyorum amaaa maşallah diyeyim yine de benAlt katı süpürdüm. Bulaşık mak boşalttım. 1 mak çamaşır yıkandı annem serdi. Annem eşimle hastaneye gitti şimdi. Akşama domatesli bulgur pilavı ve bamya var. 7 de çocukları sinemaya götüreceğiz görümcemle bakalım
HarikaAlt katı süpürdüm. Bulaşık mak boşalttım. 1 mak çamaşır yıkandı annem serdi. Annem eşimle hastaneye gitti şimdi. Akşama domatesli bulgur pilavı ve bamya var. 7 de çocukları sinemaya götüreceğiz görümcemle bakalım