Söyle dışardan pizza mizza.Hey hey nerelerdesiniz ?Kızlar
Market alışverişi yaptım
1posta çarşaf havlu makineye attım
Ağrı kesici krem sürdüm ayağıma inşallah iyi gelir
Ortalığı dağınıklığı toparladım
Yatak çarşaflarını nevresimi çıkarıp yenisini taktım
Kağıt plastik geridönüşüm ayırdım kapıya bıraktım
Tvde yemek programı izliyorum
Ne yesem henüz karar veremedim
Afiyet olsun cnm sufle öyle gerçekten heke bide bol çikolatalı ve çilekli ise yanındada güzel bi çay ohhh güzel sohbet missssGelirken yine mangal aldımevde yedik.
Üstüne bir de sufle yaptım
Lucifer eşliğinde iyi gitti valla.
Sufle aşığım sana
Hala acıkmadım arada sütlü çikolata yedim bugün iştahım yok çokSöyle dışardan pizza mizza.
Pide de güzel olur.
Süper geçmiş gününsudem34 profilin hayırlı olsun
Sabah kızımı aşıya götürdük. Öğlen çocukları sinemaya, sonrasında parka götürdük, güzel eğlendilergelince çocukları yıkadım. Çamaşır yıkayıp serdim. Bir sepet katladım. Usta geldi mutfağa raf yaptırmıştık onlar geldi. Bi de çocukların kitapları için raflar almıştım onları taktı. Ortalık topladım. Şimdi kv gideceğiz. Yarın görümcem gidiyor. Bugünlük böyle
8.dakika kapatıyorum o zaman bol akışkan çikolatası oluyorAfiyet olsun cnm sufle öyle gerçekten heke bide bol çikolatalı ve çilekli ise yanındada güzel bi çay ohhh güzel sohbet missss
İki gündür sabah bendeZencefil çayı yapıcam dedim kendi kendime bu kaçıncı ertelemem bilmiyorum
İyi sardın bu diziye hadi bakalım. ☺Merakla çöp adamın yeni bölümünü bekliyorum
Sarah seni hiç bilmiyorum kendini tarif falan ettin mi de, benim gözünde sarı saçlı ya küt/ bob kesim ya da aksine uzun ama saçlar hep fönlü, uzun boylu ince belli bir kadın canlanıyor senin için benim gözümde
Benim de aynı canlanıyorsadece saçlar uzun darı hep fönlü dediğin gibi kısa değil bence tayt giyen seksi bir kadın
Rafadanın çizgi filmlerini çok seviyorum ama bu sinema filmi donuktu sarmadı beni deSüper geçmiş günün
Benimki de transformers a girdi.
7 boyutlu mu ne beğendi baya.
Rafadan tayfa istemedibüyüdü tospam demekki.
Çocukları baya sık yıkıyorsun maşallah
Evet ya ne güzel oldu vallaMikan
S sarahconnor
@sekersizcikolata
@Aysen012
Lotus1234
Menüde ne var kızlar?
Sarah bugün görümce kaynana rahata konacak
Ya biliyo musun benim ki ergen oldu yaRafadanın çizgi filmlerini çok seviyorum ama bu sinema filmi donuktu sarmadı beni dezaten küçük oğlumun ilk sinema deneyimiydi 2. Yarının başında korkuyorum diye ağlamaya başladı ben onunla çıktım mecbur dün yıkamıştım bugün yıkamayı düşünmüyordum ama parkta yerlerde süründüler mecbur yıkadım yine
Yaaa ben de şimdiki hallerine bakıp bu günleri çok özleyeceğim diyorum. Üçü de farklı bi dönemde. Ve üçü de çok tatlı çok masumYa biliyo musun benim ki ergen oldu ya
Ben özlüyorum küçüklük hallerini
Bazen eski oyuncak ve çizgi filmleri açınca ne çabuk büyüdü diyorum
Keske doya doya daha güzel geçirseydim o zamanları diyorum
Zamanı durdursam oğlumu 5 yaşında bırakırdım herhalde
Hem herseyı anlıyor hem çok tatlı
Kesinlikle özleyeceksınYaaa ben de şimdiki hallerine bakıp bu günleri çok özleyeceğim diyorum. Üçü de farklı bi dönemde. Ve üçü de çok tatlı çok masumama çocukluk ergenlik zamanlarını da çok merak ediyorum her dönem ayrı güzel Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Bebek halleri de çok özleniyor ama dimi ya yumuş yumuşKesinlikle özleyeceksın
Tabi büyüdüğünü görmek onun tek başına bişeyler başardığına tanık olmak çok güzel
Her dönemi ayrı güzel ama en güzel yaşlar bence 4-5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?