Hava aşırı soğuk.

Allah'ım evsizlere yardım etsin gerçekten.
Ya da ne bileyim.
Yakıtı olmayan, doğalgaz faturasını ödeyemeyenlere.

Ankara'nın soğuguna alışmış olsam da 15 yıldır İstanbul un sıcağına alışınca resetleniyor soğul hafızası.

Lotus1234
Çöp adam dizisini biz de izledik.
Fena değilmiş.
Elçin Sangu, Elçin Afacan sevdiğim oyuncular zaten sempatik.

Engin Altan hiç izlemedim.

Filmin adı neden çöp adam?
Çöp adam çiziyor sürekli engin altan bürde vücudunda dövmesi var bende önce anlamamıştım bence birini temsil ediyor hayattayken kendisibi anne babası boğazları fazla geliyor diye çocuk yurduna bırakmışlar kız kardeşiyle babasına bir nefretle büyümüş açlık yokluk aldatma ne ararsa var bir de bu çöp adam babanın ayağına paspas olmaya meraklı kocaya tapan bir de annesi var durumlar karışık kaç bölüm izledin ben ilj nölüm haricinde hepsine sardım yaşanmış hikaye olunca sarıyor gülseren filmi izlemezdiö reddederdim aslında ama yakalandık bi kere peri karakteri hoşuma gitti

slmlar
Bugün sabah kahvaltıdan sonra annemle 1 tencere sarma sardık şu an pişiyor.
Lavabo wc yıkadım banyo dolaplarını sildim.
1 mak çamaşır yıkandı.
Eşimle deniz kenarına gidip biraz yürüyüş yaptık. Dönüşte Antakya döneri yapan bir yer var orda yemek yedik
Eve geldim çocuklara film açıp mısır patlattım. Annemle kahve içtik.
Bugün de böyle geçti

Az kaldı yakında geliyorum

Selamlar ne güzel bir aile tablosu

Dün akşamki bölümü izledim sadece.
Kafeye çağırdı hani yüzleştiler.

Slm kızlar
sudem34 demek annenler yarın geliyor inşaallah bu sefer çok daha güzel geçer
Mikan gerçekten senin mesajlarında huzur var,annen kv vs beraber biseyler yapmanız o kadar uzak olduğum şeyler ki
Allah ağzınızin tadını bozmasn
sekersizcikolata tahinli kurabiye çok severim afiyet olsun.

Kızlar bugün ne yaptimm
Evde büyük temizlik vardi,herşey elden geçti ev mis gibi kokuyor
İki gündür ben de her şeyi yıkıyorum her yerde kurumaya bırakılmış biseyler ev yumos yumos kokuyor
Her şey kuruyup yerlesince pırıl pırıl olacak inşallah
Bu temizlik takıntım beni çok yoruyor ama buyum yani asla kire düzensizliğe gelemiyorum .
Yemek temizlik günü menüsü dışardan dürüm ve şipşak kakaolu puding yaptm ilerleyen saatlerde belki biraz çiğköfte siparsi edrz acikirsak

Teşekkür ederim

Senin de ellerine sağlık ev mis gibi olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…