BuyrunAraniza katilabilir miyim aceppp ??
Ocakta pişiyor dahaMikan sarma bitti mi?
Çöp adam çiziyor sürekli engin altan bürde vücudunda dövmesi var bende önce anlamamıştım bence birini temsil ediyor hayattayken kendisibi anne babası boğazları fazla geliyor diye çocuk yurduna bırakmışlar kız kardeşiyle babasına bir nefretle büyümüş açlık yokluk aldatma ne ararsa var bir de bu çöp adam babanın ayağına paspas olmaya meraklı kocaya tapan bir de annesi var durumlar karışık kaç bölüm izledin ben ilj nölüm haricinde hepsine sardım yaşanmış hikaye olunca sarıyor gülseren filmi izlemezdiö reddederdim aslında ama yakalandık bi kere peri karakteri hoşuma gittiLotus1234
Çöp adam dizisini biz de izledik.
Fena değilmiş.
Elçin Sangu, Elçin Afacan sevdiğim oyuncular zaten sempatik.
Engin Altan hiç izlemedim.
Filmin adı neden çöp adam?
İzlemedim onu bende pek dizi kültürü yok ama gökçe bahadır iyi bir oyuncu kötü işlerde olmaz diye düşünüyorumÖmer dizisini de merak ettim.
Gökçe Bahadır
Selehattin Paşalı
Barış Falay
Beğendiğim oyuncular.
Var mı izleyen?
Az kaldı yakında geliyorumHava aşırı soğuk.
Allah'ım evsizlere yardım etsin gerçekten.
Ya da ne bileyim.
Yakıtı olmayan, doğalgaz faturasını ödeyemeyenlere.
Ankara'nın soğuguna alışmış olsam da 15 yıldır İstanbul un sıcağına alışınca resetleniyor soğul hafızası.
Selamlar ne güzel bir aile tablosuslmlar
Bugün sabah kahvaltıdan sonra annemle 1 tencere sarma sardık şu an pişiyor.
Lavabo wc yıkadım banyo dolaplarını sildim.
1 mak çamaşır yıkandı.
Eşimle deniz kenarına gidip biraz yürüyüş yaptık. Dönüşte Antakya döneri yapan bir yer var orda yemek yedik
Eve geldim çocuklara film açıp mısır patlattım. Annemle kahve içtik.
Bugün de böyle geçti
TeşekkürlerSelamlar ne güzel bir aile tablosu
Dün akşamki bölümü izledim sadece.Çöp adam çiziyor sürekli engin altan bürde vücudunda dövmesi var bende önce anlamamıştım bence birini temsil ediyor hayattayken kendisibi anne babası boğazları fazla geliyor diye çocuk yurduna bırakmışlar kız kardeşiyle babasına bir nefretle büyümüş açlık yokluk aldatma ne ararsa var bir de bu çöp adam babanın ayağına paspas olmaya meraklı kocaya tapan bir de annesi var durumlar karışık kaç bölüm izledin ben ilj nölüm haricinde hepsine sardım yaşanmış hikaye olunca sarıyor gülseren filmi izlemezdiö reddederdim aslında ama yakalandık bi kere peri karakteri hoşuma gitti
Evet Gökçe izletiyor kendini.İzlemedim onu bende pek dizi kültürü yok ama gökçe bahadır iyi bir oyuncu kötü işlerde olmaz diye düşünüyorum
Hangi semt belli mi?Az kaldı yakında geliyorum
Pendik Kurtköy canım sen neredeydinHangi semt belli mi?
Ya da hangi yaka?
Avrupa yakasındaPendik Kurtköy canım sen neredeydin
Bende bugün yaptım ablamı bbabmı çağırdım yedik hep beraberGidip bir kısır yapayım
Teşekkür ederimSlm kızlar
sudem34 demek annenler yarın geliyor inşaallah bu sefer çok daha güzel geçer
Mikan gerçekten senin mesajlarında huzur var,annen kv vs beraber biseyler yapmanız o kadar uzak olduğum şeyler ki
Allah ağzınızin tadını bozmasn
sekersizcikolata tahinli kurabiye çok severim afiyet olsun.
Kızlar bugün ne yaptimm
Evde büyük temizlik vardi,herşey elden geçti ev mis gibi kokuyor
İki gündür ben de her şeyi yıkıyorum her yerde kurumaya bırakılmış biseyler ev yumos yumos kokuyor
Her şey kuruyup yerlesince pırıl pırıl olacak inşallah
Bu temizlik takıntım beni çok yoruyor ama buyum yani asla kire düzensizliğe gelemiyorum .
Yemek temizlik günü menüsüdışardan dürüm ve şipşak kakaolu puding yaptm ilerleyen saatlerde belki biraz çiğköfte siparsi edrz acikirsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?