Sudem okuldan sonra kursa gidiyom hoca ders anlatıyordu sırada uyumuşum o günde çok yorulmuştumNeyseki mazide kaldı
İlla güneş iyice doğacak hava biraz ısınacak.
Camdan aydınlık girecek filan öyle uyanmam lazım.
Bura enson eksi 8 di sabah giderken insan donuyordu 2 gündür iyiİstanbul o konuda çok iyi ya yaz kış güneşli☀ havasını çok çok seviyorum.
Ozaman yavaş yürüyordunHa ha
Ben hep geç kalırdım.
Kestirme yollardan da gitsem yine geç kalırdım.
Bir ara da sabahçı iken akşam en geç onda uyudum
Soğuğu hiç sevmemBura enson eksi 8 di sabah giderken insan donuyordu 2 gündür iyi
Yol uzaktıOzaman yavaş yürüyordun
Uyumayacaksan 5 dakikaya gelicemSoğuğu hiç sevmem
Yol uzaktı
Off ya çocukken bizim de donardı kışın şimdi nere diye sorma amaBurda olsan hiç dışarı çıkmazdın
çoğunun suları donmusdu
Ben kaçarUyumayacaksan 5 dakikaya gelicem
Iyi geceler tatlı rüyalarBen kaçar
İyi geceler
Uykum geldi
Mikanım nasılsın canımŞu mesajı yazarken beni tanıyor muydunçok sıcak karşılamıştın o yüzden sayfadan kopamadım bir daha
İyiyim canım bugün kafa dağıtmak için dışarı çıktım annem ve kızımla iyi geldiMikanım nasılsın canım
Iyi canım şimdi işden çıkıcam annemle çarşı turu yapayımSen nasılsın ?
Başın sağ olsun..Selamlar
Yeğenlerim yanımda. Kilisteki ablamın kızı ve oğlu. Kızı üniversite sınavına hazırlanıyor. Orada çalışamadığı için yanıma geldi. Oğlu da üniversite öğrencisi. Okulları online oldu. Kalabalık aile olduk. Eşimin ablası da yanımızdaydı. Şu süreçte elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ailem için. Herkes iyidir inşallah. Ben de iyiyim şükür. Daha iyiyim. Geçen hafta maraşta vefat eden kuzenimi gördüm rüyamda. Gülüyordu çok mutluydu.
Teşekkür ederimBaşın sağ olsun..
Başın Sağ olsun canım allah mekanını cennet eylesinSelamlar
Yeğenlerim yanımda. Kilisteki ablamın kızı ve oğlu. Kızı üniversite sınavına hazırlanıyor. Orada çalışamadığı için yanıma geldi. Oğlu da üniversite öğrencisi. Okulları online oldu. Kalabalık aile olduk. Eşimin ablası da yanımızdaydı. Şu süreçte elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ailem için. Herkes iyidir inşallah. Ben de iyiyim şükür. Daha iyiyim. Geçen hafta maraşta vefat eden kuzenimi gördüm rüyamda. Gülüyordu çok mutluydu.
Başın sağolsun.Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?